CARO

09.10.2009

kojici maminky, prosim pijete nektera napoj Caro? neobsahuje kofein? ja nejsem zvykla na kofein, kavu vubec nepiji tak nechci at mala potom nespi. dekuji za odpovedi pa miluska

Kliknutím vložíte smajlíky:

Caro piju od porodu - je skvělé... neobsahuje kávu a tedy ani kofein... podporuje tvorbu mlíčka a s mlékem je velmi velmi lahodné... neumím si bez něj snídani ani představit :)

In reply to by Kytiii

Mluvíš mi z duše, Kytiii, já na Caro s mlíčkem taky nedám dopustit a střídám to s Meltou. A laktaci podporuje určitě, Amálce bude deset měsíců a až na pár dní máme mlíčka, co hrdlo ráčí. A co Krýša ? Ten si bude nosit prsíčka ještě do školky, co ? To víš, je to labužník a ví, co je pro něho nejlepší. :a:

In reply to by sokou

no jo, zabalím mu kozeny k svačině do plastovýho boxíku :)
- jinak přes den kojení téměř nevyžaduje... normálně kojíme jen ráno a večer, ale zrovna včera v zoo, mě šoknul :)
- byla tam maminka cca 6-8 měsíčního prcka a krmila ho lahví, já zrovna telefonovala a na Krýšu jsem moc pozor nedávala (věděla jsem, kde je, ale nějak jsem nevěnovala pozornost tomu, co dělá)... no a ta malá mrcha mi vlezla pod triko a začal si tam vesele sosat... asi aby ukázal tomu druhému miminu, že ON má něco lepšího :)

Caro mohu jen doporučit. Všechny sladové nápoje - Caro i Melta podporují tvorbu mlíčka. Já to tak střídám jednou Caro, jednou Meltu a malá je v pohodě. A kofein tam není určitě, nemusíš se bát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka