pokračujeme

07.10.2009

Ahoj holky,
tak už jsme v 24.týdnu a jen rosteme... ;)
Bříško roste a váha je větší a větší... Už jsme přibrali 5,5kg a začíná to být znát na pohyblivosti. Než se člověk převalí...
Ale jinak žádné jiné obtíže. Tak to musim zaťukat :one:

Včera jsem byla na vyšetření cukrovky a mám ještě nižší hodnoty než jsou normálně. Takže , popravdě, zbytečný test. Ale jistota je jistota.

Dneska jsem zase nakupovala oblečky na prťouse a přišel mi vak do kočárku. A taky jsme včera s manželem objednali kočárek:Kamarelo Q 12 v šedé barvě. :C]]:
Tak by měl do 2měsíců dorazit. :/;x:

Včelky, já už se tak těším. Brala bych, aby už byl alespoň leden... :) :) :)

A co vy? Taky se tak těšíte???

Ahuj,
já se taky strašně moc těším. já sem zásobená oblečkama od kamarádky :) přijde mi že to utíka čím dál pomaleji. včera mi maminka moje koupila těhotenské džínsy tak jsem byla hrozně štastná :) malá mě kope pořád a její hodina je 9 večer :) dává mi pěkně zabrat, mám už 71 kg ( před otěhotněním jsem měla 58kg) takže s tou pohyblivostí jsem na tom hodně podobně jako vy.... :) mám pocit, že břísko mám den ode dne větší a větší, ale je mi krásně, asi se nedočkám až bude broskvička na světě :) pořád se mi o ní zdá jak asi bude vypadat a jak to spolu všechno zvládneme.

Ahojky, já se těšim moc, to je jasný, kdo by se netěšil :´)))Leda ten, kdo to zná, jak se pak nevyspí :D
Pořád jsem si myslela, že jsem už ve 20. a před dvěma dny mi zjistili, že v 19., tak mi to zas drobet oddálily a koukám, že ve 24. vážíš o 5,5 víc, což já už teď mám o 5 navíc, no to moc, já nechci být koule kulatá, já která se snažila celej život nemít víc než 53 kilo :D A to ani nemám nějaký záchvaty obžerství nebo chuť na nezdravý...Mno jooooooooo, odříkaného chleba holt největší krajíc ;)
Tak ať už leden pro nás obě (chi) a cože máš v bříšku, frajerku nebo fanfulínka? :)

In reply to by runys

Vypadá to na klučíka. Tak nakupujeme modré o sto šest...
A s tim jídlem, dopaledne tomu moc nedám, ale odpoledne futruju co se dá. Občas už si i říkám, že bych měla brzdit. Ale ty chutě jsou občas nepřekonatelný...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka