Nachlazení a tak různě

06.10.2009

Ahoj holky, tak se zase po delší době ozývám - měla jsem teď spousty práce a pak taky konečně týden dovolené (bez počítače) :) Jenže hned jak jsem se vrátili o víkendu domů, skočila na mě nějaká viroza nebo nachlazení či co? Začalo to parádním bolením v krku, které se přeměnilo během dvou dnů na pořádný kašel a včera se k tomu přidala ještě parádní rýma a do toho všeho mě začaly bolet zuby :( no není nad to si to pořádně užít :) Zůstala jsem tedy radši v posteli, ale pořád jen kašlu, smrkám, prolívám se čaji s citronem a medem, mažu si odřený nos a když to jde, tak i spím, jelikož v noci se musím dusit a nemám na spaní čas ... Vždycky když mě chytne ten záchvat suchého kašle, tak mě mrňous pěkně pokope - asi abych jako nerušila :) Nemáte nějaký typ co můžu na ten dráždivý kašel? Zatím cucám jen eukalyptové bonbony, piji čaj a vitamin C s calciem a snažím se nedýchat :)
No a to jsem měla jít zítra na první hodinu plavání a cvičení pro těhu - tak o tom si v tomto stavu může nechat jen zdát :)
Všem Vám přeji hezký den a hlavně ať jste zdravé!!!

mně hrozně pomáhá tady ten sprejík http://www.just.cz/produkty/speciality_just/k5139 objednat se dá ale jen u těch dealerů, tak bys musela pohledat na netu - jak kašlu nebo se blbě dýchá, stačí trochu stříknout do vzduchu, na kapesník nebo do polštáře - jsou to samé byliny, žádná chemie, fakt na něj nedám dopustit.
Tak se leč včeličko :) ať tam prďole nerušíš! :s: :a:

ahoj na ten kasel pozor zajdi si radeji k dr. pac moje svagrova kdyz byla tehotna a k tomu nemocna tak ji nasadili antibiotika at se z toho co nejdriv vylize, protoze jak kaslala a zatinas pri tom svaly tak prej je tam nebezpeci utrhnuti toho vazu na kterym ti tam vlastne miminko drzi...takze pokud muzes zastav tu nemoc uz v zacatku. promin za ty neprofesionalni pojmy ale nevim jak to presne napsat...

In reply to by _kathleen_

za radu, zítra se chystám ke své praktické dr., aby se na mě podívala - už jsem z toho celá bolavá, tak abych něco nepokazila :) Poprosila jsem manžela, aby mi cestou z práce koupil jitrocel sirup, tak uvidím, jestli to aspoň nějak pomůže. Díky a zatím...

Ahojky tak se hlavne uzdrav koukam,ze si skoro stejne jak ja.Ja mam 22+4 odkud si?Pokud chces muzeme si psat. :)

In reply to by Wer-Unka

Ahojky jinak firmu just znam dela ji moje kamoska,ale holt je od hradiste tudiz ti nemuzu pomoct.Ja osobne jsem blazen do ruznych firem,ale tehle jsem se nejak vyhla. :) Nejde delat vsechno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka