Vhodné jméno

07.10.2009

Ahojky holky, já vím, že s tímto dotazem už tu bylo mnoho z nás a já se řadím mezi ně :\/: Jméno pro chlapečka bylo jasné hned od počátku (po tatínkovi Radek), jenže holčička je velké dilema...Klasické jméno typu Veronika, Lenka, Barbora apod. dávat nechci...Spíš se mi líbí méně tradiční a navíc se musí hodit k příjmení, což není na jméno "Boháčová" žádný med :00: :jawdrop: Teď v poslední době máme na seznámku buď Sára, Nikol, nebo Nela...Kdyby vás napadlo nějaké pěkné jméno, ráda se nechám inspirovat, už jsem z toho bezradná :^O^: Děkuji moc :)

Děkuji moc rady a tipy, budu o tom přemýšlet a snad se s manželem konečně dohodnem na nějakém kompromisu :) Ostatně už by bylo také načase, tolik času už také nezbývá a bůh ví, kdy to příjde :|P: :°O°: Dnes jsem dala manžovi do práce seznam kalendářních jmen a zatrhla jsem ty, která se mi líbí, tak slíbil, že když bude mít chvilku volna, tak se na to podívá a popřemýšlí, tak jsem zvědavá, co vymyslí :s: :s:

budeme mi Nicol kdyz to bude holcicka:-) myslim ze je to netradycni a moc hezke jmeno,moc ji neni:-) a aji k prijmeni mi to sedi.Prvni sem chtels Natalii ale ta mi neprosla.Tak papa

Ahojky :), taky sme to řešili, ale už máme naštěstí vybráno a z matriky potvrzeno. Z jmen, co máš vybraná se mi moc líbí Nela a Nikol. Ještě mě napadla Elenka.Tak šťastný výběr!

Ty ten nápad s tou Radkou se mi zdá dobrej! ;) Ale kdybych měla vybírat z těch tvých co máš na seznámku, tak je to jasné. A ty asi tušíš co, protože víš, že budeme mít Sárunku. :s:

ahojík my jsme se rozhodovali také dlouho nakonec to bude Dora -dorotka já chtěla Josefínu neprošla do dneška babičky přemlouvají abychom nedávali Dorku nám se líbí třeba ti to trochu pomůže papa

Ahojky... Co třeba Sandra?? Vím, že to je moc složité... my jsme zase měli jasnou holčičku - chtěli jsme Sabinku... ale protože v bříšku je chlapeček, tak jsme měli docela problém... ale bude to Vojtíšek :-)

Tééda u vás to je složitééé :) a co Samanta nebo Elisabeth ????Jinak už mě asi nic nenapadáááá :n:

Řešíme to samé! Přídemi že na kluky je hezkých jmen habaděj ale na holčičky vybrat něco pěknýho to je zoufalí. Mě se líbí Adelka , terezka ,Simonka ,Dominička ale manžel chce Anežku tak to fakt nevím jak se dohodneme . Ač si přeji holčičku protože kluka už mám bylo by jednoduší mít zase roštáka. Jo a ted mě napadlo Danielka a Deniska.

In reply to by Nelllinka

No právě, také mám dojem, že na kluky je více krásných jmen...Tedy ne že by na holčičku hezká jména nebyla, ale jména které se mi líbily (Vanessa, Natalie, Dominika, Isabela,....), tak ty se zase nelíbily manželovi :-g( My čekáme holčičku (tedy alespoň nám to 3x potvrdili a pokaždé jiný lékař) a čím víc se blíží den D, tím víc bych už chtěla mít vybrané to nejlepší jméno pro naši holčičku, ale tím méně mi to jde :\\: No Anežku bych teda také nechtěla, budete muset také vymyslet nějaký kompromis :C]]:

Ta Nelinka je hezke,ale i Sara,tu jsme chteli u 1ditete a nakonec jsme dali Natalia a ted budem mit na 90% Amelia :)

In reply to by natynka

Natalie se mi vždy hrozně líbila a říkala jsem si, že i svému dítěti dám takové jméno, ale jak to tak bývá, tak mi to nevýjde. Protože jednak se tak jmenuje dítě tátové přítelkyně, jednak se tak jmenuje holčička mé kamarádky a do třetice - jiné kamarádce Natálka umřela (syndrom SIDS), no a do toho manžel, který Natálku nechce. Takže tohle mám vyřešené...A jméno Boháčová je tak typicky české, že né každé méně všední jméno se k tomu hodí. Jinak Amelia je moc hezké jméno :one: (ne tedy pro nás)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka