Dneska vtupujeme do 39tt

07.10.2009

ahoj holky tak dneska zaciname 39tt a to jsou presne 2tydny do terminu, mam nejakou melancholickou naladu. Vsechno me rozbreci :( uz se na maleho tak strasne tesim :) a 2 tydny mi prijdou jako nekonecno, ach jo. Porad koukam do postylky a predstavuju si jak bude nas broucek vypadat, jestli bude hezky spinkat, nebo hodne plakat. Uz to chci vedet. Z porodu strach nemam, mozna proto ze si to predstavuju moc jednoduse :) A ted zase brecim :plac: Tak se mejte pekne papa :a:

ty jo Heluško, já jsem dnes 39+1 a dnes mám 1.termín. Tak to nechápu, jak až za 2 týdny? já mám dokonce druhý 14.10. Že by mi to u doktora špatně spočítali? Tak teď jsem z toho jelen :$$:

In reply to by Heluska11

jo tak, už jsem se lekla. Tak jsem pořád doma...furt nic. Čekáme - a nic....ale čím víc se to blíží, tak je to takový "divný" se těšim, na druhou stranu netěšim......
Už máme všechno, připravený, vytažený, sestavený. Základnu od autosedačky vozim už připevněnou v autě...těšíme se moc - jen se netěšim na to, že si nesednu pěkně dlouho na koně (jezdim na koni víš).... tak to je totiž to jediný co mě trápí :///: ale jinak už aby byl Tadeášek mezi námi :cc): :^O^:

ty jo Helusko uz jenom 2 tydny? no toto leti, si pamatuju , kdyz jsi psala , ze si davate se snazenim pauzu a ono uz nemelo cenu si pauzu davat , protoze jsi zjistila, ze jsi tehotna ... to je neskutecny jak to leti, my s Vikcou uz zitra vstupujeme do 34 tydne a pmatuju si to jak dnes, kdyz jsem zjistila , ze jsem tehotna.... opatrujte se

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vy jste holky vsechny uz 2tydny a ja to dlouhe aaaaaaz za 2tydny :D a co ty uz chystas postylku a tak v novem domecku? :)

jejej tak to ti celkem zavidim ze te ceka uz jen 2 tydny. me ceka jeste 7 :-( my uz pristi tyden budem stavet postylku tak se moc tesim az to bude vse nachystane. taky se strasne moc tesim az mala bude na svete a plakat:-) no me taky vse rozbreci hlavne pritel kdyz se rozcili tak se rozbrecim bo me to mrzi a jsem z toho cela spatna.... preji ti at ti to vse dobre dopadne!

to ti závidím, Heli, už to máš za pár ..., možná ani nebudeš muset čekat dva týdny, stačí jedno lupnutí v bříšku a ...
Já si musím počkat až do prosince. Co dělají čičinky?
Držíme s bublinkou palečky
Papik Katka

In reply to by kano80

Pri mem stesti budu cekkat jeste dele :D no jsem rada ze uz budu rodit, protoze uz se do niceho nevlezu a kupovat veci na zimu, to by se mi fakt nechtelo. Kočičku uz mame jenom jednu tu nasi :) kotatka uz jsou pryc, taky jsem si u odchodu tech malych broucku poplakala. A dneska se mi dokonce zdalo ze ma Chiqui dalsi kotatka :) ale to ne, ted uz dalsi nechceme bude stacit maly :)

Ahojky Heluško, nebooooj, vždyť už jsi na konci a maličkej bude brzy s váma..... :) :e): ...... ani nevíš, jak ti závidím, taky už bych měla Plaváčka nejraději u sebe :///: .. no ale to si budeme muset asi počkat ještě....... měj se moc krásně a užij si těch posledních pár dnů s bříškem :h: :a:

In reply to by Heluska11

Heluško no já jsem sem dlouho nemohla, nefungovaly mi vůbec stránky :( ... ale teď už to jede, tak jsem tu zpátky mezi váma...... dneska jsem přesně 20+0, takže končím 19tt :qu: a jsme v půlce :jawdrop: to strašně letí :n:

In reply to by lulubar

Tak to je super, ze jsi zase s nami :) to je fajn ze ti to utika :one: ani se nenadejes a budes mit mrnouska u sebe :mimi: no me tehu moc neutikalo, spis se mi docela vlece a ten konec obvlast, ale tak uz brzo bude konec :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky