Problémy se spánkem

05.10.2009

Ahoj holky ..tak jsem si myslela že ten můj drobek tak špatně spinká kvůli rýmě, kterou teď poslední 2 týdny měl, ale začínám zjisštovat, že tomu tak asi nebude, púokud jsme si ho dali s manželem do poslete k sobě, spinkal až do rána, takže to vypadá, že nechce bát sám :00:, ale ani my nechceme aby s námi spinkal v posteli, pak se pořádně nevyspíme ani já, ani manžel ..
Problém se spánkem nám začal tak kolem 8 měsíce, teď nám bude za chvilku 9 měs., začal se častěji v noi budit, ze začátku jsem mu dala napít a mebo dudlík, ale teď poslední dobou nemůže večer ani dlouho usnout, pořád cestuje po postýlce, točí se na bříško, začal si sedat a brečí jak tur, když tam nepřijdeme a nedáme mu dudlíka a neuhladim ho ke spánku. Do půlnoci se pak vzbudí ještě několikrát, někdy sám přestane, někdy ho musíme jít uklidnit, upravit jeho polohu, pak většinou když si hceme jít lehnout začně ten největší pláč, a to jsme si ho někdy vzaly do postele (teď když byl nemocný), dneka spal zase ve svojí postýlce, ale několikrát jsem k němu vstávala a ukládala ho z bříška na záda, bok, dávala mu napít, dudlíka ..
Kalamita je někdy ho přemluvit i ke spánku přes den, mne si očíčka, ale jakmile ho dám do postýlky, zase řve, někdy ho uhladím, někdy stačí jen položit na bok, dát mu jeho ušáčka se kterým spí, někdy ho musím vyndat a pokračuje si ve hře, pak ale bývá obvykle za chvilku ukňouraný a protivný, takže někdy za hodinu pak ho stačí do tý postýlky jen položit, dát ušáčka a spí.Budí se ale teď skoro pokaždý s plíčem :? a to nedělal.
Jo a taky když ho jdu krmit v dobu jídla, kdy máme zkrátka jíst, tak při tom jídle si ty očíčka začně dřít nejvíc, takže jídlo máme všude na hlavě :///: , ale normálně mi dneska u oběda i usnul během krmení ...a to mi dělá u každého jídla ...
Včera jsem si o tom něco četla na netu, že by to mohla být ta separační úzkost a dalším důvodem vývoj nervové soustavy, že dítko ndokáže vydržet ležet na zádech, že stále potřebuje zkoušet nové dovednosti, i v době usínání, spánku, ale pořádně jsem nikde nenašla jak to překonat, aby ten spánek byl opět kvlaitní.

Kliknutím vložíte smajlíky:

tAhoj holky tak jsme včera zkusily vydržet ..malej včera večer v pohodě, napřed večeře,koupání, pusinka na dobrou noc a než jsem stačila odejít, tak už spinkal.To trvalo asi 45min, pak se vzbudil a cestoval opět po postýlce, byl na kol.ínkách, sedal si, stavěl se na hlavičku ://: , uložila jsem ho vždy zpět na záda, nebo bok(tak jedině totiž dokáže usnout), pohladila ho a zase usnul, to se opakovalo snad každou půl hodinu, tak jsme s manželem chodili na střídačku nebo oba, nědy jsme ho uložili, dali dudlíka a nebo jen slovně ujistili, že jsme u něj, ať se nebojí, vždy zase usnul, o půlnoci, když jsme si šli lehnout, ale začal řev a to už nic nepomáhalo, chtěl nejspíš k nám do posele, tak jsme zatnuli zuby´, já musela zacpat uši, manžel mě držel za ruku a zkusili jsme vydržet, kdo dýl ...po 45min usnul drobek v postýlce a spal až do půl šestý bez probuzení, uf ale řeknu vám, nebýt manžela tak jsem to nevydžela a vzala ho zase k nám do postele.Tak jsem zvědavá na dnešek, jak to bude trvat dneska, prý to má učinek tak do týdne ..tak držte palce. Pa

In reply to by Alfa

...malej toho přes den moc nenaspí, max. tak 2hod. a vždycky kdy´ž se vzbudí, tak si stejně žmoulá očíčka a snad nejhorší je to, když se začneme krmit, dnes opět a to jsem ho šla krmit o půl hodiny dřív a hned jak jsem zpozorovala že si mne očíčka. Když ho ndám spát, tak kňourá, nechce nic ...ale dík z nápad. pa

In reply to by aldrianka

tak ho nakrmíš až se vyspinká...a místo třeba předsnídávky mu dáš mlíčko..dorazí se později..A dáváš kašičky na noc? Nebolí ho třeba bříško?

In reply to by Alfa

..tak přd 14 dny mi je začal odmítat, dělal děsný věci a pak za chvilku po pláči ji vypil celou, před 2 dny jsem zjistila, že jí nechce z flašky, ale už lžičkou, takže mi jí s ní, jenže jakmile zažene největší hlad, začne dělat blbiny, takže v jedný ruce lžička, v druhé hračka a pak to zbaští celé.
Bříško, ani zoubky to asi nebudou, po by plakal pořád a nepřestal ani po pohlazení a dudlíku.

Takže u nás skoro to samé začlo v 8měs (vždy krásně sama usla!) V postýlce ted cestuje, staví se, vyvádí vemu jí na ruce a usíná! :~!: Taky to, ale někdy trvá 30min. ale je v klidu a žmoulá mé triko k pusině. Pak jak usne, tak uložím do postýlky a do rána Ok! Někdy už jí se snažím tam nechat vyskákat, že by se unavila, ale pokud chci mít rychleji klid, tak hold náruč je uklidnující! Vím, že je to šití biče na sebe! Tak doufám, že brzy toto uspávání odezní! A bude jak dřív! :|P:

Nám to samé začalo taky kolem 8 měsíce, teď bude mít malá rok a skončilo to tak, že spí se mnou v posteli, manžel spí vedle v pokoji, jinak bychom se nevyspali. Usne vždy sama v postýlce kolem 19 h a ve 22 h už je vzhůru a chce do velké postele, zkoušela jsem ji to odnaučit, ale je to vždy šílený řev a já to nevydržím a beru ji k sobě ://:
Teď nám rostou 4 horní zuby naráz, takže je každou chvilku vzhůru a utiším ji jen prsem

první řešení je dítě uspávat a pak dát do postýlky...se mnou spí ještě ted v posteli 15.měs. v postýlce neusne...když ti dítě usíná u jídla..změn dobu krmení...A další věc nech ho spát na bříšku .. nic se mu nestane..když chce tak spát tak ho nech...Jinak s tím sklidněním ti neporadím..máme ten samý problém dítě nemůžu sklidnit..ale brečet jí nenechám..jediné co nám ted zabírá si jí vzít k počítači..na mě usne..a pak šupajdí do postýlky..kvalita spánku je dobrá...A když se v noci budí, většinou jsou to zuby...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka