Kocky-mam jich plne zuby-jak se jich zbavit

06.10.2009

Porad se nekde resi pejskari, jak neuklizeji po svych milaccich exkrementy, jak si sve milacky nehlidaji. Co ale majitele kocek?

I presto, ze jsem velky milovnik zvirat, sama mam pejska, po kterem mimochodem hovinka uklizim a vzdy ho mam pod kontrolou, mi lezou kocky na nervy i s jejich majiteli. Pokud ma nekdo kocicku pekne doma, nepousti ji ven, dobre, to je v poradku. Co ale ty kocky, co vecne couraji po venku? Verejne prostory pak nejsou plne jen psich vykalu, ale i kocicich. Jsem presvedcena, ze tim, ze kocky couraji vsude mozne, jsou velci prenaseci vsemoznych nemoci, coz vetsina psu rozhodne neni, jelikoz je maji majitele stale na ocich, pravidelne je davaji ockovat, odcervuji je. Jak se da ale tohle hlidat i kocoura, co nekde vecne nahani kocici slecinky?
Co me desne pije krev je, ze kocky dostanou naprosto vsude. Na nasi zahradku hodi asi tri. Vecne nekde sbiram kocicince, lezou nam i na terasu, dnes tam byli dve hovinka. Vcera uz jsem vypenila, kdyz jeden kocicinec mel maly v rucicce.
Ted si kladu otazku, co delat, aby nam ty kocky na zahradu nechodili. Samozrejme nejsem tak radikalni jako nekteri a nezastrelim je, ale co jineho by se dalo delat? Neznate nekdo nejakou fintu, jak zabranit kockam, aby nam chodili na zahradu?

:€O: Zdravi maminek a miminek je na 1. míste! Představa, že bych mohla potratit nebo, že by děti dostaly infekci. Brrr Soused s manželem je strileji vzduchovou. :one: ps všem kdo bojuji s kočkama přeju pevne nervy.

Je to jenom zvíře. Na zahradu ti krom kočky může chodit kálet každé druhé zvíře, od kuny po lasičku a jiné potvory. Pořiď si odpuzovač koček. Je to něco jako plašička na hlodavce. Jen to vadí kočkám. To by je mělo vyhnat z okruhu zahrady, aby chodili někam jinam. :-)

Mi mame mopsicka, takze se nasi Agaty kocky neboji, pac je jim docela podobna. :s: A ji ani nenapadne, aby je honila.
Pritel ma v hlave napda, ze by koupil pistolku na takove ty zlute kulicky, aby je to poradne stiplo, ale neublizilo jim to. Tak nevim, ale uz mi to fakt pije krev.

To mi povídej!! Máme úplně stejný problém!! Sousedi mají asi 3 kočky, možná i víc, kdo má poznat, ke komu mrchy patřej. Taky nám chodí kálet na zahradu a taky máme malé dítě! Už sem o tom i zkoušela promluvit se sousedkou, ona je naprosto norm., až na ty kočky.. Jenže co s tím udělat? Prostě přelezou plot! Mamka někde slyšela, že na místo, kam chodí pravidelně, se má lít grog od kafe nabo dávat pomerančová kůra. Jenže posyp si celou zahradu.. Pak mám ještě jednu radu. Vodní pistolku a když se nikdo nedívá :///: cáknout po nich. Ony se leknou a utečou. Jinak na ty některý potvory tady neplatí ani dupání, ani házení kamínků pod nohy.. Prostě bezmoc :( Můžu se jen modlit, aby malá něco nechytla..

In reply to by Ivka

No máme rhodeskou ridgabacku,která je přes den venku ale jinak bývá doma a ty vyčůraný kočky už to mají vyčíhlý a choděj k nám v noci nebo když není fenečka venku. A to když nějakou zahlídnem,tak na ní fenču pustíme a ona zdrhna,jak jsme si bláhově mysleli,když to párkrát uděláme,že k nám nepolezou,ale prdlajs. Choděj preventivně kolem plotu aby stihly utéct. Já bych nerada kdyby jí fenečka chytla,chci jen aby je postrašila ale prostě na ně nic nefunguje.( ani by jim neublížila jen by je honila)

Ahoj tak to moc dobře znám my jich tu máme kolem domu asi 20 jsou tu volně venku pořád ale k nám žadná nechodía to proto že máme doma dva velké hafíky a ti moc rádi kočičky :///: takže jestli se vyjímečně nějaká objeví tak rychle peláší pryč sice ještě žadnou nechytili a doufám že ani nechytí jenomže ty kočky tu serou jiným na zahradu a pak je to na pejsky a chdí si stěžovat jenže už bude zima a kočky to tu nepřežijou co nejsou doma sežerou je kuny a tak pořád dokola u nás v celé Lhotce je asi 100 volně žijících koček síla co?

Ahojky,tak koukám,že nejsem sama komu tohle vadí. Máme baráček na vesnici a naproti má sousedka hodně koček a kam myslíš že choděj srandit. No jasně že k nám a normálně jim je jedno,jestli do trávy nebo do hlíny ani si to ty potvory nezahrabou. Nejhorší na tom je že naše fenečka občas nějaký bobek sežere,takže super.Smrad šílenej a o bakteriích ani nemluvím a to máme psa doma. Když je v létě přes den naše fenča venku tak je to docela v pohodě,to k nám přes den nelezou,ale už mají vyčíhnutý,kdy je fenča doma a můžou jít k nám na zahradu. Potvory,fakt nevim co na ně. Jsou vyčůraný jak nevim co.A to jsem měla doma u rodičů a u babiček kočky a měla jsem je moc ráda,ale teď když nám séřou na zahradě tak je fakt nemusím. :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka