Ahojky holky

06.10.2009

Ahojky holky, tak jsem včera byla na kontrole...můj doktor ke kterému jsem před tím chodila, je na dovolené, tak jsem byla u jeho kolegyně a můžu Vám říct, že jsem od ní šla úplně nadšená :D , bylo to něco úplně jinýho než u doktora...byla jsem tam aspoň půl hodky, na což jsem s doktorem nebyla vůbec zvyklá, tam bylo hotovo za 10 minut. Takže jsem se rpzhodla přehlásit k ní, šla jsem od tam s pocitem že se mi opravdu věnovala, zkontrolovala všechno jestli je opravdu v pořádku atd :one: .
Udělala mě normální vyšetření-kde teda zjistila, že trošičku špiním, ale že to nic není, že mám podrážděnou sliznici, tak že nemám mít moc velkou námahu atak a pak dělala ultrazvuk, kde mi po bříšku jezdila aspoň deset minut, miminku nic nechybí, srdíčko buší a vesele roste...jo a prý to vypadá na holčičku :girl: , není to sice na100%, ale spíš jo.
Zítra jdu na Triple testy na Bratislavskou ://: , tak Vám můžu říct, že se docela bojím, ale snad to bude dobrý...Nevíte náhodou některá co přesně mě tam čeká??? :?
Na další kontrolu jdu za 4 týdny a pak hned v tom týdnu na velký ultrazvuk..už aby to bylo všechno za náma a my měli s prckem klídek.
Tak se mějte a užívejte těhulkování :\x:

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak děkuji za info... :) , čtyři ampulky to není zas tak moc, tak to je dobrý...ještě že jde ten můj se mnou :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka