potničky

05.10.2009

Ahoj mamči, mám měsíční holčičku a udělaly se jí na obličeji potničky. Nevíte jestli je možné tomu nějak předcházet a jak o ně pečovat? Nepomohlo by třeba potírat heřmánkovým odvarem? děkuju, pa a dobrou noc. :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

taky jsem to řešila všim možnym a nakonec nepomohly žádný masti,ale koupat a obličej otírat jen v převařený vodě. Mrňata jsou citlivější na chlor. A to vypadal fakt jak v pubertě.

Ahoj, zrovna řešíme ten samý problém, potníčky má je na obličejíčku, jinak tělíčko čisté...od včera používáme HOLTŮV KRÉM, můžu ho jen doporučit, už není na papulce červená a krásně to vybledává a to jsme to namazali pouze jednou, krém stojí 35Kč, seženeš ho v lékárně, jen jediná jeho nevýhoda je ten smrad, smrdí to něco jako mastička višňovka, jestli jí znáš(mě příjde, jako kdybych malou strčila do udírny), ale co, těch pár namazání přežijeme a budeme zase čisťoučký bez pupínků. Je to bez kortikoidů, takže se nemusíš ničeho bát...u nás nezabíral ani Bepanthen, řepíkové obkládky, prostě nic, a to jsme to měli něco přes týden....tak ať to zabere i vám

ahoj,
já mám 17 denní jolčičku a potničky máme taky a vlékárně nám poradily použít na postižená místa líh na pupíček a opravdu to zabírá

Ahojky, tak já mám 7týdenní holčičku a potničky se nám na obličejíčku také udělaly, i když si nemyslím, že bych ji moc nabalovala, ale malá spí většinou na jedné straně a tam se jí právě nejvíc udělaly. Zkoušela jsem řepík, Bepanthen, ale nic nepomohlo. Dneska jsme byly na kontrole u dr. a dostala jsem recept na Locoid 0,1%(to je teda s kortikoidy, takže použít jen párkrát na ta nejhorší místa) a Lipobasy, což je takový krém na promazávání, takže dneska jsem začala zkoušet, jak to zafunguje..

Hlavně nesmíš malou přehřívat. Nemusíš na ně dávat nic, zmizí samy. Jen na zadečku z nich může vzniknout opruzenina. :(

Ahojky, taky mám měsíční holčičku a nám na tohle pomáhá omývat obličejík buď řepíčkem nebo jen převařenou vodou. Podle toho, kolik těch pupínků má.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka