Asi jsem blazen,ale

11.01.2008

nasla jsem si brigadu na doma..Ikdyz budu mit s prckem ted asi hoooodne prace atd. Ale neni to nic sloziteho a je za to 2000-4000 tydne tak si myslim ze je to dobry privydelek k materske..a hlavne penizky jsou vzdycky potreba a ted kdyz bude prcek tak jeste vic.. Je tu nekdo kdo si taky planuje k materske privydelek???

Ahojky!! Nechci být dotěrná, ale nějak se mi nedaří najít domácí práci a docela by se hodila už jen kvůli dlouhému času doma!! nemohla by jsi mi taky poslat nějaký ten kontakt.....děkuji ti mooooc

Kikatko taky bych něco takovýho brala,doma už se nudím,do porodu dlouho,dej nám se nějaký kontakt,prosííííííííííííííím

No já doufám, že si taky najdu nějakej přivýdělek. Moje teta dělá brynďáčky pro miminka a babička jí pomáhá je vystřihovat, tak třeba by mě přibrala do party. A co to bude za přivýdělek u tebe?

Jůůůůůůů Kikatko a můžeš mi napsat kontakt? Taky bych ráda dělala nějakou domácí práci a přispěla nějakou korunkou do našeho rozpočtu :one: Moc Ti díky :)

Všem Vám to sem pisnu ale ted dodelavam obed a budu jist..Kazdopadne poplatek ted chteji vsude. tady chteji taky 50kc .. ale ja uz takhle brigadu mela a zaplatila 50kc a vse bylo ok.. takze kdo jak budete chtit..

no já když jsem si něco sehnala,tak většinou chtěly nějakej poplatek a takovým domácím pracím nevěřím!Ale když by jsi měla nějaký typ..tak dej vědět..já bych ráda měla domácí práci..díky

tak to bych taky chtěla ale nemůžu nic sehnat...všude chtěj nějakej poplatek či čo... máš nějaký tip?můžeš mi poradit?

Tak to je paráda. Já si hned jak to půjde udělám kurs podvojnýho účetnictví :-) Přítel je podnikatel, tak budu dělat účetnictví hlavně jemu. No a taky má dost známejch, co podnikají stejně jako on, takže jestli mo to půjde a budu to zvládat, tak snad i přispěju něco málo do společný kasy... :-)

ahojik ja to taky planuji, ten prvni pul rok asi ne, pockam az se szijeme a trosku si to uziju ale pak urco jo, potom kolem toho druheho roku bych uz chtela treba i nekde dochazet na par hodin protoze ma mamka bude na duchode takze hlidat bude moct ale jinak zustanu s mimim az do tech tri let doma :q:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky