zoubky a kojení, prosím o radu

05.10.2009

zdravíčko,
malé se klube zoubek buď spí nebo chce mít v puse prs. Kojím každé 2 hod, někdy už po 60min. mezitím spí, když jí nedám prs řve, žádné kousací hračky nechce. ale asi jak se přejídá i dost ublinkává.
mám ji kojit jak chce? nemůžu jí tím zas třeba ublížit?
jak aplikovat calgel, furt vyplazuje jazyk, nemůžu se k té dásni dostat.
Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to máme úplně stejně. Celou noc mi visela na prsu, ale ne že by víc pila, jen tak ho žvatlala. A ten jazyk taky pořád celý vyplazuje - to k tomu patří? A ještě k tomu všemu navíc, jak mi prso celou noc stimuluje (už je to cca 2 - 3 taková noc), tak mi začalo vyrábět více mléka a nalejvat se. Potřebovala bych teď ještě jedno hladové dítě, aby mi od toho odpomohlo... :-)

no jejda, tak tohle znám taky... je to přesně jak píšeš. Ptala jsem se na to i u dr. říkal, že když chce být u prsa tak si tím chladí dasně. v noci jsem kojila po hodině někdy i po dvou. Přišlo mi , že nedělám nic jinýho... :00: :00: potom se nám prořezaly zrovna dva naráz... a teď je zase na chvilku klid než se začne klubat některý další. Malej nechtěl ani kousátka, calgel nám vůbec nepomáhal, chtěl být jen u prsa a pořád pobrekával. Takže pevný nervy..ono bude zase líp...Hanka :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka