Mateřská

05.10.2009

Ahojte těhulky prosím vás o radu ,protože si nevím rady byla jsem u lékaře a ptala se na to kdy mam jít na mateřskou a ten mi řekl at se zeptam sestřičky že to má zapsané v počitači jenže ta mi řekla ,že to neví tak jsem z toho jelen..Ani nevím jak to bude s porodnicí jestli nemam mít třeba zapsane už číslo te porodnice do ,které bych chtěla jít rodit.. :-( Jsem v 28.týdnu těhotenství..díky předem

Kliknutím vložíte smajlíky:

Chodí se teda jak už se tady píše 6-8 týdnů před porodem.Já jdu teda 6 týden před porodem.Oni to odečítájí od termínu, který máš podle poslední MS a tohle by ti teda měla říct doktorka.

Ahojky, doktoří obvykle píšou nástup na mateřskou 6 týdnů před termínem porodu. Může to být i kdykoliv mezi 6-8 týdnem před porodem záleží jak se dohodnete... Já chtěla jít už 8 týdnů před porodem a dr. se divila že tak brzo... a nakonec mi to tak sama chtěla napsat že jsem se divila a řikala jsem jí že v práci se mnou ještě počítají na příští týden... :-) dohodly jsme se na konkrétním datumu který mi vyhovoval a bylo to. Tohle ale určuje dr. a né sestra!

nechápu co natom sestřička neví. Jdeš 8-6 týdnů před plánovaným termínem porodu...je to na tobě jak se rozhodneš-kdy půjdeš..jinak do porodnice na monitor se většinou začíná chodit kolem 35-36tt

je to 6-8 týdnů před termínem porodu. takže nejdřív 56 nejpozději 42 dní před termínem porodu, ale papír o nástupu na mateřskou můžeš dodat i po nástupu, je to jen úřední formalita která jde doložit zpětně.
Jinak zapsat do prodnice (vyplnit formluáře ať to nemusíš dělat připorodu) se chodí tak okolo 34t a to jsem dostala od sestřičky i kontakt na sanitku.

Ahojky, tak to jsem z toho taky jelen :00: na MD se chodí 6-8 týdnů před porodem. takže si to odpočítej od trermínu porodu. Pak ti budou muset dát papír, se kterým půjdeš do práce, takže to vědět musí... asi byli jen liní se podívat ne? jestli je v té porodnici nával, radši se běž registrovat - vyplníš porodopis, myslím že už i jména... my jsme v malém městě takže já registraci nepotřebovala, ale když jsem tam byla na předporodním kurzu s tatínkem, tak jsem to tam rovnou vyplnila - byl to tuším cca 37 týden. pá :a:

na mateřskou jdeš 6,nebo 8 týdnů před termínem.A mě to teda pohlídala Dr.,Jak jsem byla na kotrole dala mi k tomu papíry,řekla,kdy si mám zajít do práce a bylo. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky