Poradna 30.tt

05.10.2009

ahoj ženy, tak sjem dnes absolovvala poradnu ve 30.tt. Vše je Ok (krom toho, že já jsme na rozpadnutí, ale to už víte.... ://: líp už mi asi nebude, dokud neporodím, nic se nemění na mém zdrav. stavu..tvrdne břicho, bolí v křížích.... :jawdrop: ). mareček je už kus chlapa, váží 1600G ....není to nějak moc? Dr. říkala, že akorát..no nevím, aby to ve finále nebyl nějaký macek :!k: Jinak sjme se "dopracovala" k super "modelkovským mírám"...96(to je jediná míra která se mi líbí, ta by mohla ostat i později :s: )-96 ( tak to už je horší, ještě jeden cm a rodím..teda s 97cm přes pupek jsme rodila Elišku)-96 (ale to už je děsné....sorry, to se nedá, za chvilku budu chrochtat..už by se ta pánev mohla přestat řožšiřovat....néééééé :^O^: ).

Jinak Vše nejlepší dnešním Eliškám ke svátku :h: :k: :c:

PS: dnes vás nebduu staršit svým pupkem, na to si počkejte za 14dní...jdeme opět do proadny, tak vás trochu postarším..bububu-...takže příště bude foto PUPKU! :!k: :s: :a:

ahojky těhulko:) no jen ať se pánev rozšiřuje čím víc tím líp víš jak se pak bude chlapákovi krásně drát na svět uvidíš:) sisina a Matějíček

můžu ti říkat válečku? aspoň týden, než budeš mít přes pupík 97 :s:
matko v klidu, já měla s tondou přes 100....myslim, že 109 jsem naměřila, pak už jsem neměřila - pro jistotu...teď se obávám, že přes sto budu mít nejpozději v půlce těhu, páč už teď mám břicho :?
ráda bych ti popřála, ať už máš všechno za sebou a netrápi tě bolístky, ale je ještě brzo, takže prtka vydrž (a chci tě vidět za půl roku, jak budeš na těhu s Marečkem vzpomínat :c: )
a připojuju se s gratulací Elišce - posílám jednoho hubana a :k:

Mareček se má čile k světu a váha super. :one: Co bych za to dala, aby aspoň tolik vážila Sáruška na příští kontrole. A míry perfektní ne? Teď jsi krásně symetrická. ;) Už se těšíme na pupíček!

In reply to by jira

ahoj Jiřinko, jo, chlapeček se má čile k světu..jen aby pak ve finále neměl 4kila.... :00: už by ch ho měla přestat vykrmovat každodenně čokoládou, nebo´t se pak dopracujeme ke skvělým mírám..jak já , tak on :!k: :!k: :!k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahoj Miško, ty jo, jsme ráda, že Vikynečka je ještě větší kus baby :one: :s: ..prdím na tu váhu a metr..nemám na vybranou... :00: :a:

Ahojky, když jsme byli na UTZ v 30+2 tak měl náš mrňous taky 1600 g a taky mi doktorka říkala, že to je normál... :-) Držím palečky ať dál hezky rostete... páček H.

dej pokoj, takové krásné míry.........
Já jsem se tedy neměřila, ale počítám tak 120 mít budu, v pase a boky?
Ty budou ještě horší :///:
Ale já na to kašlu, hlavně, že je maličká v pořádku.
Vše nej nej Vaší Elišce :a: :a: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka