Ahoj

04.10.2009

holky.Tak já jsem stále 2v1.Všechny vyvolávací metody selhaly a já už jsem pěkně protivná.Není nic co by mě nebolelo :r: .Je to hrozný já už to tak moooooooooc chci mít za sebou.A co vy co přenášíte,jak jste na tom??? :00: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

holky plně vás chápu.I já jsem už bezradná.Už 5.den přenáším a nic.Zítra jdu na kontrolu tak jsem zvědavá co a jak se za ten týden změnilo.Taky :*O*: ale vždy mě v noci hrozně bolí břicho a ráno nic.Vše o.k.Zátka nevím jestli odešla...Třeba mi dr.zítra udělá Hamiltona a rozjede se to.ještě mi ho myslím nedělal.To bych poznala.Jen mě vyšetřuje sice mě to bolí ale on je necitelnej...tak vám držím pěsti ať vám to dobře dopadne a máme mimísky brzo u sebe. :a:

In reply to by Svachule

ahoja,Ty jsi taky stále celá?v seznámku jsi hned z kraje,koukala jsem,hlavně klídek,snad na nás taky dojde,já mám termín zítra,tak snad se dočkáme... :a:

In reply to by Helinka

jj pořád ještě celá.dnes jsem byla na kontrole a žádná změna už se začínám znepokojovat.ve čtvrtek jdu zase na kontrolu.a jestli se nic nebude dít tak se budem domlouvat na vyvolání.radši bych rodila přirozeně a aby to šlo samo od sebe.ale když to jinak nepůjde nedá se nic dělat.ve čtvrtek už budu 8.den přenášet.

In reply to by Svachule

tak to Ti budu držet palečky ať to raději příjde samo,já stále nic,dnes termín,takže od zítra budu vlastně taky přenašečka ;) tak ať to brzo příjde... :a:

Ahoj, úplně s tebou cítim. Jsme na tom naprosto stejně, termín mám ve středu, ale dnes mi doktor řekl, že to vidí nejdřív na víkend :-(

Ahoj Izo, přesně vím jak ti je. Nejhorší je, že tě strašili s tím předčasným porodem, tak jsi se natěšila a teď h....
Holka vydrž, mě taky všechno bolí a to mám jseště čas 14 dní. Nevím jak to vydržím. Izunce se holt u tebe líbí.

Izunko tak holt musíš zkoušet to :*O*: Koukni na Buksy, CS 0, na porod to nevypadá a dr. jí poradila :*O*: a holce včera po :*O*: odešla zátka a za pár hodin jí odtekla voda. Sice miminko u sebe ještě nemá, ale v porodnici si ji už nechali a určitě brzo bude mít Honzíka u sebe, tak skoč na toho svýho a třeba to zabere a nebo jak jsem radila Leničce chodit do schodů - taky už je v porodnici. Neboj však ona Belinka brzo na tebe jukne.

In reply to by Izabelka

Už to má za sebou. Tak holka fakt nevím co ti poradit. Psala jsi že první děti byly narozené v 38tt. tak asi si to Belinka teď vynahrazuje i za ty dva :) Tak ještě chvilku vydrž a kdyžtak budeme holt rodit ve stejný den. Ty Belinku a já mimozemšťana :)

Izunko,
ani nevíš jak moc ti rozumím. Já mám termín zítra a na porod to vážně nevypadá a to už za sebou mám 2 hamiltony a jsem už skoro 3týdny bez zátky. V noci běhám přesně každé dvě hodiny, pak třeba bolestí kyčlí nebo ramen 2hodiny nespím vůbec, dopoledne jsem proto naprosto nepoužitelná, zase se mi dělá špatně od žaludku, pobolívá mě hlava, v břiše všechny možný tlaky, ale pořád nic, co by nasvědčovalo blížícímu se porodu. A to mi dr. v pátek říkal, že po fyzické stránce už prakticky rodím a že jediný na čem to teď stojí jsou hormony. Tak si pořád lámu hlavu, jak je rozhýbat. Na další kontrolu jdu v úterý po poledni a pak už mě prý pošle do porodnice na vyvolávání.
Tak vidíš, že v tom nejsi sama ;)
:a:

In reply to by blablablanicka

já už jsem také nemám 3 týdny zátku.Bolí mé úplně všechno a to jsem se dneska zmohla ještě na :*O*: ale byl to děs takže mě ještě ke všemu bolí i spodek......no musíme to ještě nějak vydržet,takže držím palečky aby to přišlo co nejdřív :a:

In reply to by Izabelka

:*O*: jsme zkoušeli už před 14dny a taky bez úspěchu. Bylo to přes bolest a ukrutný nervy, takže podruhé už si netroufám.
Jinak už jsem se smířila s vyvoláváním, i když mě to pořád štve, ale aspoň se konečně zbavím týhle otřesný nejistoty.
Držím ti taky všechny palce, co mám ať už se dočkáš. A co tvůj dr.? Taky už jste mluvili o vyvolávání? Kdy máš příští kontrolu?

In reply to by blablablanicka

:*8*: mě už nechce ani vidět :s: .Už mě předal do porodky.Má pacientky pouze do termínu.Tam jsem byla a řekli mi že když do čtvrtka neporodím tak mám přijít na monitor a prohlídku a pak se uvidí.No a ještě mi ta dr.koukla na zápis z monitoru a řekla že to vidí tak do 48h a velký prd protože to bylo v úterý a dneska máš neděli.No mě se to zdá hrozně dlouhý tam jít až ve čtvrtek ale prej maj jinak plno tak to je docela mazec co?

In reply to by Izabelka

To je teda mazec s tou vaší porodnicí.
Podle monitoru mi taky říkali, že rodím už před těmi 3týdny. Proto mi pak dr. dělal toho prvního hamiltona. Jenže pak se to nějak zarazilo a od tý doby nic :( . Nemám ani poslíčky. Tak si říkám, jestli vůbec někdy porodím. Už si z toho dělám i srandu a říkám, že my budeme rodit až na vánoce a rovnou se narodíme se školní taškou na zádech. A jelikož nám ještě chybí tu tašku dovybavit a ořezat tužky, tak si ještě musíme počkat :s: .

In reply to by blablablanicka

to já říkám taky nebo že mě předběhnou i listopadky :s: .Pořád si hladím bříško a domlouvám Belušce ať už jde ven a pořád nic.No ono to tak většinou bývá když hrozejí s předčasným porodem že pak se přenáší. :00:

In reply to by Izabelka

Jojo, se synem mi taky strašili předčasným porodem a pak nás vyvolávali 8dní po termínu. A to jsem dělala psí kusy a zkoušela všechny "zaručený" babský rady na vyvolání porodu a stejně nic. Takže teď jsem zkusila jen něco málo a víc už se netejrám. Stejně většina těch rad je spíš na sestoupení miminka a to my už jsme.

In reply to by blablablanicka

je fakt.Četla jsi na říjňátkách o Jesyně.CHudinka.Jsou to kreténi když jí nechají takhle trápit. :r: Já jdu spát kdyby se to náhodou chtělo rozjet taky abych měla sílu když jsem na dnešek v noci strávila 2h s bolestma v horké vodě.Tak pa pa a hezký zbytek těhu. :a:

In reply to by Izabelka

JJ, četla jsem o ní a taky jsem tam psala. A pak má být člověk v klidu a věřit jim :O .
Jen jdi načerpat síly, to se neztratí a ten oxytocin, co jsi načerpala od manži ti aspoň neuteče a třeba začne zabírat ;)
:a:

ahoja,Izo neteskni...já mám termín ve středu a nevypadám na porod,určitě se rozběhneš během týdne a bude to... :)

In reply to by Helinka

já když u nás na říjňátkách čtu jak všichni s termínem po mě roděj a já nic tak mi je hrozně smutno.Samozřejmě to holčinkám přeju ale zároveň jim zívidím.Mě pořád bolí bříško jako na menzes ale nic víc se neděje.

In reply to by Izabelka

jsem na tom stejně,rodí ty po mně a já nic....v dobrém jim závidím,ale snadse taky dočkáme ;) ,já mám poslíky jak blázen,někdy tady funim jak pes :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka