31+3

04.10.2009

Tak ted na mě dolehla nějaká depka :( Jsem vyprala a vžehlila snad poslední kousky pro Emču a chtěla složit cestovní postýlku, kterrou jsem asi před měsícem rozložila, protože jsme ještě neměli tu oficiální dřevěnou, jenže jsem zjistila, že už nejde složit :( respektive jeden klouba na bočnici - což jak uznáte samy na cestovní postýlce je to celkem problém ;) no tak zítra vyrazím do obchodu snad to uznají a postýlku nám vymění a nebo případně opraví ;) ale mrzí mě to :( stála 1390,- (v akci jinak 1990,-) - no ale za tohle asi nikdo nemůže, prostě snad to dobře dopadne, jen mě štve že se tam budu muset handrkovat, snad aspoň přijde výplata a já tam když tak ještě nějaké drobnosti přikoupím ;)
Jinak se tu pěkně zatáhlo a asi bude pršet, protože se mě motá hlava, jak kdybych vypila láhev vína ;)
Ale nejdůležitější, že ta naše hyperaktivka mě pořád spokojeně okopkává zevnitř a večer se nám vrátí táta od babiček a dědečků...
Jen nechápu proč vás v těhu rozbrečí taková banalita, jako neskládající se kloub postýlky :(

prece by to neslo bez komplikaci :D neboj postylku opravy ;) Joooo to my povidej ja brecela snad od druhyho mesice porad :s: a v sestinedeli mi pritel rekl jen ze me ma rad a ja byla schopna hodinu brecet :s: no jo naval hormonu :)

In reply to by mabis

je to hroznej naval hormonu-pamatuju si kdyz me po 14dni pustili z nemocnice na vikend a vecer jsem vylila v loznici sklenku a pritel to musel uklizet a ja brecela jak zelva snad 2hodiny a chudak uz nevedel jak me ma utisit :s: tak ze vim o cem mluvis :) neboj chlap to zvladne ;)

Ahoj, tak aby som ta potesila, moj drahy sa nestacil minule cudovat, ked som prisla vecer z prace, on mi uvaril leco, a ja som spustila plac, pretoze bolo bez parky alebo klobasy. No divila som sa sebe aj ja, ale inak sa nedalo. Bola to proste velmi zufala situacia. ;) Leco bez klobasy. :)

Mabísku,ty si tulda fakt :!k: A to nemluvím o naší milé Andělínce :s: Já jsem sice taky těhule,ale jsem pořád spíš vzteklá jak :dog: :n: Asi jsem divná těhulka nooo :#o:

In reply to by kesja

byla ze začátku protivná, že přede mnou prchalo všecko živé, věř mi. Byla jsem tak hnusná, že nikdo nikdy nebyl hnusnější :s: Když jsem pak řekla "jestli jste si všimli, byl jsem ze začátku protivná" tak jsem vyvolala takový záchvat smíchu, že omítka padala... všimli si. Všichni. :s: Chlupatec, když jsem se po týdnech poprvé usmála měl strašnou a doopravdickou radost :-)

In reply to by kesja

neboj, já si touhle fázi prošla... si občas připadám jak Jekyl a Hyde ;) akorát já těch schizofrenních osobností mám v sobě asi víc :D
chudák manža, většinou to schytá on... V pátek jsem po něm ječela, že má na stole bordel, tak 50% z toho ale byly moje věci... Tak šel radši montovat regál do komory(ale aspoň už je kam dát věci)... Pak jsem bulila, že pojede v sobotu pryč... Pak dostal zdrba, že jde moc rychle se psem a já mu nestačím (táhli jsme se jak smrad ;) ) ráno jsem mu namazala housku se sýrem, ale on chtěl jet a já se rozbrečela, že se mu dělám se snídaní a on to neche jíst (mimochodem v 99% případů nesnídá - tak proč se divím)
No je mi pořád divné, že mě jěště nezabil ;)
PS: kromě výše zmiňovaných, pak osobnost typu medvěd brtník (spánek aspoň 16hodin denně), osobnost lenochod (se mi nic nechce), osobnost hypochondr (mám pocit, že se každou chvíli rozpadnu), osobnost "Pane Bože, jak to zvládnu!" no fakt se mu divím, že ještě nepožádal o rozvod a nebo mi něco nenasypal do kafe :s:

chápu, že Tě rozplakal kloub... zbytečná cesta a doprošování se, a když za něco dáš tolik peněz čekáš, že to bude fungovat... Já dnes vybírala hudbu, kterou chci dát zítra Piškoťátku k dvd ze 4D a rozbrečelo mě tohle - uznej - jsem magor. :s: http://www.youtube.com/watch?v=vaZ6aulZGGM Martínek na to skákal jako malý, představlila jsem si ten utz a bylo... jako doufá, že tam zítra nebudu hýkat! :s:

In reply to by Andělína

Já jsem dneska viděla ve filmu jak tatínek chová mimčo a povídám miláčkovi:Jéé takový taky už brzy budeme mít u sebe :) a pak jsem taky měla slzičky v očích :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky