Svědivý výtok

04.10.2009

Maminy, ještě mám dotaz. Před 10 dny jsem byla v poradně, doktorovi jsem řekla, že mám silnější a strašně svědivý výtok. Řekl mi, že je to mykóza, což jsem si myslela taky a předepsal mi Clortimazol 6 tabletek na zavádění. Nejen že mi to vůbec nepomohlo, ani v době užívání, možná je to ještě horší. Nevíte co by to mohlo být? Přeci, kdyby to byl nějaký zánět, tak mi prášky pomohou? Mám vítr aby to nebylo něco horšího než jen mykoza nebo kvasinky. Vy, které jste měli problém s ukrutným svěděním, co Vám na to doktor řekl a hlavně předepsal a pomohlo to? Děkuji za odpovědi...pohladte bříška a miminkům zdar:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky. tak nevim, jestli te uklidim, ale to JE mykoza. ja ji trpim CELE tehu :00: :§) chvili dobry a pak se to vrati. nejvice se mi osvedcilo malou strikackou zavest dovnitr bilou activii a venek namazat mastickou fungicidin. anebo boraxove globule (dr. mi predepsal fermalac, ale to mi vubec nepomohlo). dale dbat na pitni rezim a omezit sladke. nosit JEN bavlnene pradlo a volne obleceni. hodne to vetrat. je to desny, ja vim, to mi ver. drzim palce, at se toho rychle zbavis. :h: :a: zabka+kaja

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

jéžišmarjá, nestraš....stěry mi dělal minule. Tak by to měl poznat ne?

elčo k tomu jogurtu co tu psaly holky-opravdu to prý funguje já jsem to tedy ještě nezkoušela:-)
Ale vím že tu psala jedna holčina že když nevíš jak si ho tam máš dát tak že vždycky poprosí manžu(toho jogurtem pěkně namaže) a šup na to :*O*: :-D
Já jsem mykózu před těhu neměla ani jednou a od tý doby co jsem těhotná jí mám s malými přestávkami pořád-doktor mi vždycky něco napíše na pár dní mám klid a pak se to zase vrátí, ale vím že si za to můžu částečně i sama prostě bez sladkého být nemůžu

In reply to by mala_hodna

Tak pokud nějaký zánět je, tak by se tedy :*O*: nemělo. Když jsem šla v těhu na vyšetření, tak mi taky něco našli (problémy jsem tedy neměla žádný, asi se to podchytilo včas) a dr. mi dala tyto tablety taky, ale rovnou dvoje a pro manžu mastičku. Nevím jestli mi pomohli, jak už jsem psala, tak žádný příznaky zánětu jsem neměla a pak už se nikdo nepídil po tom jestli je to vyléčený. Ale určo než si tam patlat jogurty, tak bych zašla za Dr. ať ti napíše něco funkčnějšího, ať z toho nemáš chronický záněty. I když jogurtem nic nezkazíš....ublížit ti nemůže, ale manžu bych z toho rozhodně vynechala :s: :s:

In reply to by mala_hodna

Právě, já to sladké do sebe cpu také na kila:-)...té chuťi prostě nejde odolat. Někde jsem četla, že to může být i přehnanou higienou. Mno, budu to muset nějak ještě těch pár dnů vydržet a pak už se snad sladkého ani nedotknu:-)

In reply to by elca274

Ahoj Elco,já jsem v 7 měsící a taky to mám s přestávkama pořád.Dostala jsem už dvakrát macmiror,ted zas mast na zavádění Dalacin,první stěry bez nálezu,ted mi bral podruhé.Jinak sladké jím taky,ale ne tolik.Myji se Lactacydem,ale přesně,říká se,že je to přehnanou hygienou,nejlepší je prý mýt se pouze vodou.Žehlím kalhotky,pravidelně měním ručníky.Ted se dr.ptal,v čem peru.Je pravda,že občas prášky na praní střídám,ale taky jsem jednu dobu máchala kalhotky v octové vodě.Tak holky,v čem perete spodní prádlo? :-)

In reply to by elca274

No to je především přehnanou higienou. Já tedy na záněty moc netrpím (koupu se :s: ), ale moje dr. říká, že takový problémy třeba cikánky vůůůbec nemají. Tak možná se zeptat jich jak to dělají :s: :s:

Tak já na to trpím skoro celé těhotenství a to jsem už 29 tt.Dříve před otěhotněním jsem na to vůbec netrpěla. Doktorka mi řekla, že si mám dělat výplachy Rosalginem, pak jsem taky dostala Clotrimazol 6 vag. tablet.Vždycky jsem měla na chvíli pokoj a pak se mi to zase vrátilo.Taky používám Lactacid gel.A ještě jsem zkoušela Gyno-pevaryl.Moje kámoška je taky těhotná a trpí na to taky.Mě doktrorka říkala, že je to v těhotenství normální,ale mě už to docela štve.

In reply to by Brčule

právě že ono se toho moc v těhotenství nemůže. Před těhu jsem si taky vždy koupila rosalgin, nebo gynopevaril - ta mastička mi to i rychle zklidnila, ale teď v těhu se nesmí. Asi už to budu muset těch 20 dní vydržet, než porodím, ale zase mi jde o to, aby to nějak neuškodilo miminku při porodu, mno, k doktorovi už jsem objednaná naposledy, pak budu docházet do porodnice, tak tam snad pomohou. Jinak ten Lactacid používám také, já mám teda pěnu a napadlo mě, jestli to není z toho, i když je to na int. higienu určené...nevím.

já kdysi měla mykózu, chytla jsem ji v bazénu, když jsem chodili v prváku na vejšce plavat. Nikdy předtím ani nikdy potom se už neukázala. Nevím co to bylo za tabletky, ale bylo jich taky 6 a už po třetí bylo svědění pryč.... jenom vím, že se nemá jíst sladké, prý to je pro ně pak živnější půda pro množení, lepší je dát si česnek apod. asi ti nezbude než tam jít k doktorovi znova, držím pěstičky, ať to nic není
:a:

In reply to by elca274

Musíš si koupit injekční stříkačku,nejlépe 10ml a pak si tam lehce stříkneš.Nebo jestli máš známou ve špitále,tak ať ti donese spojovací hadičku k infuzím a to je nejlepší.
Ten jogurt mi poradila jedna starší porodní asistentka....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka