Jak otěhotnět, když to nejde?

03.10.2009

Ahoj holky.
Nebyla jsem tu asi od června, asi od jeho začátku. Mělo to prostý důvod: Já se s pánem rozešla. Trávil víkend s jinou a ještě se tím chlubil.. a to jsem vážně nerozdejchala. Našla jsem si podnájem, na konci léta nového přítele (9.9.09 První pusa a pak už to šlo rychle), před týdnem novou práci.. Všechno od znova. S přítelem jsem chodila týden a nastěhoval si mě k sobě.. Není to žádný běžně to takto dělající, jsem jeho 4. žena v životě a když se zamiluje, chce všechno nebo nic. No a po dalších 14 dnech, co jsem u něj bydlela jsem zjistila, že jsem v tom 29.9.09.. já v domění, že ovulka u mě bývá ten 14.den, a my soušili 17.den bez dávání pozor, šok..viz. deníšek. Takže, jak otěhotnět? Vyměnit chlapa.. jo a chcete říct ještě jeden fór? Včera mi volal bejvalej, že prej slyšel novinky.. a v jakým jsem měsíci? "Nemůžu mluvit.." Seděla jsem v kanclu v práci. "Aha. No předpokládám, že to není se mnou.." Hlavou mi prolítlo těch 18 měsíců snažení.. Vyprskla jsem smíchy i šokem, jak ho to vůbec mohlo napadnout: "Nééé, to vááážně néééé.." "Hm, to jsem chtěl vědět.."
Holky, život je tááák paradoxní! Ne, že by mě Jiříček něčím neštval, ale miluju ho (aspoň zamilovaná jsem) a on mě taky.. má spousty skvělých vlastností a nějakou tu špatnou.. Stejně, jako já. Shrnuto podtrženo: Jsem šťastná.. Na to, že se mi před necelým půl rokem zhroutil svět, to docela jde.. Mě ten život prostě nudit nenechá. Držím všem snažiilkám pěstí! A když to hodně nepůjde, napište mi, já vám půjčím Jiřinu!

Já jednoho Jiřinu mám. Ale těhu se nevede... No a na půjčení tvého Jiřiny, leda, že by nám chtěl pomoci vymalovat chodbu a druhý pokoj... Značka: "moje" Jiřina výborně vaří. Tak bychom si je mohli občas půjčit. :///: :a:

Ahojky tak me se zrovna nedari a menit chlapa v zadnem pripade menit nebudu protoze ho miluju.Mame uz chlapecka ,ale chceme jeste jedno miminko .V cervenci jsem potratila a od te doby se nedri.

Máš recht. Je to jen o tom být šťastná a klidná. Pak to jde samo. Hlavně když se člověk nesnaží přímo jen o miminko, tak jde všechno nečekaně rychle. :-) Tak hoooodně štěstí.

to je parádní :qu: , skvěle napsaný, úplně jsem si to představovala a celou dobu čtení jsem se culila, jak jsem byla ráda, že to takhle do sebe všechno zapadlo :qu:
Moc ti to přeju :one:

to je parádní :qu: , skvěle napsaný, úplně jsem si to představovala a celou dobu čtení jsem se culila, jak jsem byla ráda, že to takhle do sebe všechno zapadlo :qu:
Moc ti to přeju :one:

ono to ani tak nebude o vymene chlapa jako o tom, ze jsi na to prestala myslet...ja tenhle recept neberu, chci dite se svym manzelem, i kdyz se uz 14 mesicu nezadarilo

In reply to by meiah

ja to taky nejak nemusim ,ale znam celkem dost paru v okoli kteri se rozesli i po10 letech ze nemohli mit deti,a pak si nasli nove partnery a uz to slo,
i dr ti potvrdi ze nekteri lidi spolu proste nikdy nebudou mit deti
nam to s manzelem trvalo 5let
preji hodne trpelivosti :a:

In reply to by martina2105

vsak ja vim..nebo nevim, ale tusim a verim ti...ja to nejak preklepu, hlavne kdyz mimco bude..jinak bych to videla asi na darcovsky spermie, na adopci se necitim...vidis, sice jsi musela dlouho cekat, ale krasne to vyslo, ne? ja bych i adepta na jineho tatinka mela, ale nema to smysl, miluju svyho manzela :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky