V čem z porodnice-autosedačka-zavinovačka...

04.10.2009

Ahoj holky, tak s mamkou špekulujeme, v čem mám vézt mého uzlíčka domů. Já tvrdím, vzhledem k bezpečnosti a pravidlům že v autosedačce. Ona je zase názoru, že domů by se klidně mohl dovézt v zavinovačce. Dostali jsme totiž krásnou, bílou, takovou háčkovanou,s pentličkami, co byly dříve (nosí se v tom vůbec ještě míma???, prodávají se stále, ale za pěknou pálku, zatím jsem v tom na fotečkách žádné mimi neviděla)Dříve to tak z porodnic vozili, to žádné autosedačky nebyly. Mamča říká, že se jí každý diví, když jim řekne, že ho chci dovézt v autosedačce (podle mě je to i pohodlnější, tatínek vajíčko přinese až na pokoj při odjezdu). Tvrdím jí, že už se to dneska prostě v ruce vozit nemůže. Že tu zavinovačku můžeme využít leda tak na křtiny - což ty ani neplánujeme, nebo na vítání občánku, a ty než budou, tak už můžeme být Kubík vetší. A ona zase říká, že aspoň na tu cestu domů, je to takové slavnostnější, než ho vozit zlomeného ve vajíčku. Tak písněte, jaký na to máte názor a jak by jste se rozhodli vy. Děkuji za názory.

Kliknutím vložíte smajlíky:

at si mamča ríka co chces. tenkrát sedačky nebili dnes jsou. tenkrát nebilo tolik aut a nehot. Neštěstí je hned. holt zavinovačku pouzijete treba na ficení ale ne rozhodně na převiz miminka. ona je za to i pokuta mám ten dojem. A asi tězko budes policajtovi rikat moje mamka rikala ....... ona pokutu platit nebude. Není to tak dlouho co jsem nekde cetkla když matka bude drzet díte v náruci pri urcité rychlosti nebudeho schopná udrzet a ze to nebyla moc vela rychlost mam dojem ze kolem 50km/h. takze jedine sedačka

pokud jedete autem, tak určitě v autosedačce, jinak to naše předpisy ani neumožňují. A nevím, jestli by tvoje maminka chtěla riskovat život svého vnoučete za cenu toho, že bude v krásné bílé zavinovačce. Ono stačí, aby do vás někdo ťuknul a neštěstí je na světě.
Tess
http://tessie156.mondozoo.com

Tak koukám, že se ten předešlý komentář nezobrazil , tak tedy znova V každém případě pokud jedete autem tak v autosedačce, jinak to ani nesmí být a hlavně jde o bezpečnost miminka! Taky jsem se setkala z názory, proč budu dávat malý mimčo hned do autosedačky, ale jen jsem se tomu smála a autosedačku použila samozřejmě i na cestu z porodnice. Já teda nejsem příznivcem zavinovaček a podobných "čančání", ale určitě jí ještě použiješ, třeba do kočárku no možná už na to bude kapku zima . Na vítání občánků těžko říct, my jdeme 12.10. a to bude Adámkovi 6,5měsíce a to by tahkle velký mimčo v zavinovačce asi vypadalo divně

Urcite v autosedacce, zaprve je to predpis (a je jedno, jak je dite velky ci spise maly) a navic vyrid mamce, at mrkne na tu reklamu o bezpecnosti na silnicich! Jak ta rodinka jede kousek a ona nechce dite dat do autosedacky, jelikoz je to prave kousek a samozrejme nabouraji a dite skonci v prednim skle... Neni sance ho v ruce udrzet i pri male rychlosti a malym stouchnuti, tak neriskujte a sup do autosedacky!

ahoj, nevim, jestli jste videly s mamkou tu reklamu, kde si vezou miminko domů jen v náručí. pak nabourají a miminko to nepřežije. Je to docela drsný, ale myslím si, že to mluví za vše. podle mého názoru jedině autosedačka.

Nikdy nevíš který kretén do vás vrazí a nemít mimi v autosedačce je tedy hazard.Tady přeci nejde o to jak bude mimi vypadat a jak to bude víc slavnostnější ale jde o bezpečnost.Mamku v tomhle neposlouchej,ona by jela v autě bez pásů??? A hlavně je na to zákon jak tu píšou holky pode mnou. pa pa

ja bych mamaku poslala nekam!At mi mysli na to male a ne na sebe,ze chce videt prcka v zavince.snad je nejdulezitejsi bezpecnost,navic stejne musis mit mimco ve vajicku,je na to zakon!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka