jak oblékate

04.10.2009

ahojky holky .chci se zeptat jak oblékáte mimisky? viděla jsem už miminka v pytlích ,to mi připadá brzo .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Tak my jsme včera šli na prochajdu až na večer a vyrazili jsme v kombinézce, není extra teplá a měla pod ní jen body s dl. rukávem, zakryla jsem dekou a dala nánožník a samo čepku a fusky.

Já mám v kočárku letní fusak od Emitexu a jsem s ní maximálně spokojená. Malýmu je teplo a když v kočárku usne tak ho do něho zabalím úplně. Když jsem měla v kočárku deku tak jsem z ní byla akorát nervózní, protože jsem mu jí pořád musela srovnávat. Když se udělá tepleji tak stačí fusak odepnout a mám z něho jen vložku do kočárku.

http://www.elinka.eu/detail.php?zbozi=1078518

Ahojky,ono záleží jak jsou ty pytle teplý,my kupovali kočárek a byl k tomu fusak,jenže je celkem slabej a podle mě na zimu neni,tak jsem kupovala jinej teplejší.Tady u nás na horách je celkem zima.I tedka bývá odpoledne 10-12 st takže já kdybych chodila s kočárkem (momentálně nemůžu,mám zlomenou nohu) tak ten slabší fusak dám jako místo nánožníku.O to bych míň oblíkla.

já ještě pytel do kočárku nedala..ale je fakt,že loni v tomhle počasí už byl v kočárku..a holka byla v něm jen v silných punčocháčích s bundičkou..a na oblíkání to bylo super...(mám beránka ten je prodyšnej)..

ahoj, asi záleží jak jsou miminka velká. Kdybych měla 2 měsíční mimčo a mladší tak bych taky vyndala pytel. Jinak holčičce budou 4.měsíce a mám pro ni v kočárku peřinku a přez ní dávám nánožník. Bodýčko s dl. rukávem a fleecovej kabátek, čepičku a teplejší dupačky-nebo kalhoty a na nožky teplé ponožky :a:

In reply to by JaMiOn

no nám jsou 3 měsíce dávám jí body s dlouhým, dupačky, mikinka a čepičku a ponožky a přes ní ji dávam slabou rychlozavinovačku a deku .Když to fakt fouká tak nánožník je fakt že má studený ručičky(ty má i v noci asi je po manžovi) ale jinak je v poho :s: Možná kdybych jí dala do pytle stačí jen mikinka čepička a hurá ven :qu:

In reply to by lucinecek

holky díky já sice mám 4 dítko ale všichni se narodili na zimu takže automaticky do fusaku a tady ta cácorka :\x: se narodila v létě a já nevím jak ji oblíkat aby ji nebyla zima nebo naopak horko u mě teda neplatí čím starší tím chytřejší :s: naopak mám velký věkový odstup a mám strach snad se všeho :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka