ženy,...

03.10.2009

jen vás chci pozdravit a říci, sděliti, že jsem zdárně vstoupila do 30.tt ://: ..pupek dodám později :!k: ..tak a už klidně třeba jen 8týdnů a můžu rodit, kéž by za osm týdnů...se cítím na rozpadnutí...tvrdnutí břicha, v křížích bolí..se někdy nemohu ani postavit z postele...desetkrát za noc (v lepším případě, někdy i víc a to jen čurk malý a pak za deset minut taky malý a furt dokola v jedné hodině..pak asi po hodině ař¨ž dvou velké čurky, ale i tak to otravuje život) ://: Eli na mě taky nebre ohled, bo se často budí a já nevím čím a beká :^O^: , tak se teda moc nevyspím :'zz): . no, v pondělok ideme do poradny, tak uvidíme, co jest nového...jak mareček roste, ale určitě skvěle, když já rostu taky skvěle ;) :one:

a bude hůř ;) začínám 35tt a je to čím dál lepší.... už se nemůžu dočkat, až bude Kubíček venku.... no musíme to nějak doklepat... :) hlavně se opatrujte a pa :h:

In reply to by dupkaM

do 7. měsíce to byla brnkačka, ještě ten 7. se dal, to už jsem pocitovala , že jsem těhotná :s: osmý měsíc zatím nejhorší, ale myslím, že ten nejnáročnější měsíc mě teprve čeká, aspoň to mi říkala moje ségra, která rodila v září. ;) 9. měsíc začínáme za týden.... ale jak jsem psala stojí to za to... ségřina malá je k sežrání!! :{~{:
neboj se utíká to jako voda ;)

In reply to by x.lucika

to je asi tvoje první těhu, co? já jsme porduhé těhu, otěhotněla sjme přesně, , když bylo Elišce rok a dva týdny, ale toto těhu se vůbec nedá srovnat s tím prvním..prvním bylo skvělé (sice mi tvrdlo břicho už od 5. měsíce, v 6. jsme se otevírala, ale jinak pohoda) , křížové bolesti a posli mi začly až v posledním měsíci....a te´d trpím už teď, jak bych měla co nejdřív rodit..je to namáhavější to druhé tějhu kor s malým děckem }:) ..snad to donosím a bduu rodit v termínu. ;)

Dupi, to já taky došla k závěru, že to u mě může být za 6 týdnů... Normálně nějak mě to teď nechává klidnou... Záchvaty paniky mě chytaly v létě... Tak ti nevím, za týden jedeme k našim na moravu na celej týden a ani ti nevím jestli si mám brát kabelu do porodnice... uvidím co mi na to řekne Dr v pátek v poradně ;)

Naprosto přesně vím jak se cítíš :s: Já v pátek začínám 32 tt a je to děs. Křížové bolesti mívám taky, vím jak to dokáže bolet, ale taky vím, že bude hůř ://: Moje 80-ti letá babička je momentálně čipernější než já. Jsem neohrabaná, přes břicho se už neohnu, při sebemenší námaze funím jako když jde prase z bukvic, no děs :s: A to ještě ke všemu nemám zdaleka připravené všechno co mám mít... Nějak se mi nic nechce dělat, jsem děsně lína :'zz): S tím čurkáním jsme na tom taky asi všechny stejně. Kolikrát mám pocit, že ani nedojdu na wc, že mi to musí roztrhnout močák a ve finále si tam 3x ukápnu a hotovo :s: Malej mi taky dává solidně zabrat, už asi má málo místa, takže některé ty kopance jsou fakt sílá, to až nadskakuju, jak to kolikrát bolí, nejvíc když me nabírá pod žebra. Mno jo, co se dá dělat, vydržet to musíme a já si pořád říkám, jen ať pěkně ještě vydrží nějaký ten pátek, už se nám to ale blíží. 15.10. jdem na posledni UTZ, tak uvidíme, jak ten můj piškůtek přibral, kolik váží atd. Ale vzhledem k tomu, jakej mam břich, tak si iluze malým mimču nedělám. Podle přítele mám v břiše bubeníka i s bubnem :s: No a jestli bude po něm, tak se mám na co těšit, páč ten měl 4600!!! Tak se měj zatím fajn a ať těch posledních pár týdnu utíká v pohodě....

AHojky :), tak vítej u třicátnic :-D :-D :-D. My už jdem v pondělí do 31.tt a mám pocit, že to začalo nějak víc utíkat. A to toho ještě musím hodně udělat ://: ... neumím si představit, že by kolem mě skákalo ještě další malé dítě. Dává mi zabrat i ta malá rošťanda v bříšku :s: . Snad se Eli umoudří a nebude plakat v noci, aby ses aspoň trochu mohla vyspat. A pak sem nezapomeň napsat, jak ste dopadli v poradně ;). Zatím papa a krásnou neděli! :k:

Evropský unikát. Dupka, které roste bříško :s: Tak když už, tak pořádně, ať se za Tebe nemusíme stydět, ženo.

K Tvému výročí mám několik rad: Majzni kříže klackem, aby Ty jsi jednou bolela je. Řekni manžovi, ať Ti udělá z postele skluzavku, ať nemusíš vstávat - skoulíš se a parakotoulem se dopavíš na záchod. Na wc si vem křížovky - někdo má dlouhej kouř, někdo má dlouhý čurk no :s: a Elišce na noc 3x Diazepam.

Zlepšení zaručeno. :a:

jeeeeeeeeeeeeeeee...ty uz jsi ve 30????toto leti...hlavne,ze se ti blizi konec,idkz ja strasne rada tehulkuju :) :) je to krasny nosit neco tak krasnyho pod srdickem....
drzim paleck,ayb porod utekl jako voda a moc to nebolelo :j)

nazdárek matko, ráda tě vidím. tak ty už jdi 30tt? to to teda letí :00: když tě tu tak mám, jak to děláš s Eliškou a nosením jí v ruce? toník je takovej nosící, sice už chodí, ale vždycky přesně na opačnou stranu než potřebuju, za ruku nechce, takže většinou je nejjednodušší ho čapnout a přenést....těď to ještě jde, ale nedovedu si představit s pupkem :00:
jinak noční békání dobře znám :spid: chjo, a to už mi spal krásně celou noc

In reply to by Tesa

ahoj tesinko, který tt jsi vůbec..nějak ztrácím přehled...no s tím nošením..to je kruté..přenáším jí jen do psotýlky a z vany po koupání, jinak nee se snažím nezvedat, nebo=t 11kg je 11kg :jawdrop: ..ale dám radu..když jsme venku na hřišti a opice neposlouchá a třeba i zdrhá...tak jí lapnu na ležatio a nesu..jinak to sní nejde, bo je schopná mě dokopat (teda kopat do Marečka,,,...ani klid na sedačce nemám, přijde a skáče mi po břiše, tak jí musím odhánět) a takhle si kope do prázdna, když je na ležato. Když tady byl brácha o prázdnincáh, ten to chudák nevděel, jak jí nosit, tak ho kopla do koulí...au au :00: :a: ..jojo, kdepak jsou ty noci, jak přestayl zuby, tak byl dlouho klid a teď zas nanovo, sice to není nic hrozného, ale řekla bych , že chce s náma spát..protože většinou teda s nám a skončí v té posteli..a kdysi nechtěla vůbec..se v ní vyznej :a:

In reply to by dupkaM

jsem zatím 11tt. toník nekope, ale je mazel utulenej, takže se i nosí rád...no, ale je to už kus chlapa, má 12 kilo a už teď si řikám, že to asi neni moc fajn se s ním nosit :-( dneska jsme byli na minivýletě a došli jsme s mužem k závěru, že si na něj koupíme vodítko :s: aby nezdrhal.jinak po břiše mi taky hupe rád, už jsem zjistila, že si před ním nesmím lehnout na záda, jinak okamžitě přijuchá a začne po mě hopkat .
toník s nespaním začal někdy začátkem září.....klidně i 6x za noc řičel, poslední dobu si začal vyžadovat i mlíko a jednou s námi skončil v posteli, bo už jsem fakt nemohla....ale od tý doby (dneska druhý den, spíš noc) klid, tak doufám, že už s tím nočním otravováním přestal.

In reply to by Tesa

Ty jo, taky jedeš..letí to....no, Elis se chce taky mazlit víc, dle mého oni už cití "konkurenci" , tak si vyžadují pozornost...budeš muset zbrzdit a raději nenosit, je to lepší pro tebe, bo s puipkem to fakt nedáš....Eli přijde a malá malá, hodná a hladí mě, pak dá pusu..dřív se tak nemazlila, te´d by furt jen mazli mazli tuli tuli...a někdy už mi to leze..nemám na to pořád čas, že...nějak je ta poloha na zádech přitahuje..taky si lehnu a hned je u ě HOPA HOPA...říká a já zdrhám nebo musím na bok :!k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky