Od kdy kojit při kojení z 1 prsu a ne na střídačku?

03.10.2009

Holky malá ma 14 dní - a zajímá mě od kdy se může kojit při kojení z jednoho prsu a následném kojení z druhého prsu. Od kdy je v prsu tzv. přední a zadní mléko?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,už když se ti udělá mlíko,tak můžeš kojit z jednoho jedno kojení,já takhle kojila už 3. den.

Já jsem kojila jen z jednoho, další kojení z druhého. Pokud byl ale větší časový odstup-v noci-tak jsem musela to nevypité prso odstříkat, aby mi nebuchlo.

Ahoj já kojím pořád z obou malej má 3měsíce záleží na tom jestly miminku stačí mlíčko z jednoho prsu málej vycucne jedno potom dáme odříhnout a spátky ho už nechce tak se docucne druhým a při dalším kojení dávám nejdřív s toho u ktrerého jsme skončily

In reply to by kekulinka

Ahojky já si myslím že malému by stačilo i to jedno prso protože mlíčko teče když prs zmáčku i po kojení akorát mu to asi neteče tak pěkně jak by chtěl a je línej tahat akorát v noci když máme delší pauzu tak si občas veme jen jedno a to zase musím potom druhé trochu odstříkat protože by my asi prasklo :s:

In reply to by Petra 82

nám by taky určitě stačilo jedno,ale proč se namáhat velkým taháním,když z toho druhýho to teče líp ze začátku,tak se u toho prvního stejně začne rozčilovat a jak dám druhy,je klid..a v noci tak jak u vás...většinou stačí jedno a druhy musím odstříkat a někdy si dá z obou,ale jenom trošku a pak stejně musím odsát...ale doktor říkal,ať klidně dávám z obou....tak dávám,...hlavně když nám chutná a kojíme...kdyby nebyli tady ty stránky,tak už jsem nekojila...našla jsem tady pomoc a oporu a díky tomu pořád kojím a doufám,že dlouho budu...

http://www.prckoviste.cz/kekulinka

In reply to by kekulinka

Jo to samé říkala doktorka nám hlavní je že přibírá tak je jedno jestly se napucne u jednoho nebo u obou taky doufám že budem kojit co nejdýl my jsme naštěstí zatím žádný problém neměly tak snad to tak zůstane jo tyhle stránky jsou super je tady hodně maminek co poradí.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka