holky poradte prosim

02.10.2009

ted mi pise kamaradka ze male (4tydny) uplne natekly ocicka a ma to az do modra nevite co to muze byt a nejspis by mela jit na pohotovost ze? dekuji vsem Andrea

Kliknutím vložíte smajlíky:

No tak nakonec mi psala ze nesla ze uz je to lepsi :-( no nevim ja bych sla pro jistotu i tak kdo vi z ceho to mela ale nechce jit tak co nadelam ale vsem dekuji :a:

In reply to by andre20a

Ajo... tak uvidí, jestli se to malé nevrátí. Já bych teda šla, i kdyby to nakonec měla být blbost. Nechtěla bych nic podcenit, ale každá to asi vnímáme trošku jinak, no... však ona uvidí, co se bude dít.
Markéta s Marcelkou :k:

Přesně tak. Honem na pohotovost. Může to být nějaká nemoc nebo přehnaná alergická reakce, moc se v tom nevyznám, ale neváhala bych.
Markéta s Marcelkou :k:

In reply to by Makika

Jééé... nazdárek Marti, máme se bezvadně. Zrovna dnes jsme byli celá rodinka na krásné procházce do Hostěnic, šli jsme lesem kolem mokerské myslivny a potom na Hostěnice-propadání a zatvrdli jsme tam u chat na tom dětském hřišti :s: Marcelka se poprvé houpala na houpačce, tam je taková ta "kláda", tak ji Peťa držel a houpali jsme se všichni a Marcelka se smála a výskala, no měla z toho obrovskou radost!!! A u mokerské myslivny jsou v ohradě na louce koně, tak to teda taky bylo něco pro ni. Přijeli jsme až k nim, vyndala jsem ji z kočáru a vzala ji do náruče a šly jsme na prohlídku koníčků a to se taky usmívala a povyskovala nahlas a moc se jí to líbilo. Mohla na nich doslova oči nechat :-)
Zítra se nám snad nějaká vycházka taky podaří, asi i s našima, a v neděli jsme zvaní zase pro změnu k Trnkům, takže pořád něco :-)
A co vy?? Už jste zdraví?? Marcelka má trochu rýmu a pokašlává, ale zatím dobré. Teplotu žádnou nemá, baští o 106 furt pryč... a je už mrštná... potvůrka jedna ;) Máme z ní s Petěm jenom radost.
Tak se opatruj a zase se domluvíme na prochajdu :-)
Posíláme Samíčkovi pusinku :k:
Markéta s Marcelkou :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka