Jíťa...

10.01.2008

Tak mi právě napsal manžel od Jíti..
Jitka má krevní sraženinu v děloze a hrozí ji potrat. nechali si ji v nemocnici a teď už je na pokoji. Dostala iněkce a prášky a tak teď doufají!!

Tak holky, pojďme ji svorně držet pěstičky!! Když je ještě šance, tak věřím, že to zvládne a když na ni budeme všichni myslet tak to musí dopadnout!!

Holky, já snad dneska z toho nebudu ani spát, jak na ni budu myslet... Věřím, ale, že když je v péči doktorů a ještě nepotratila, tak že tu je opravdu reálná šance na mimíska!!

Taky mi psal, tak jsem jí hned psala zprávičku ať ví že na ní myslíme, vím jak jí je, měla jsem to samý a teď jsme v 24 týdny, tak když je v nemocnici tak se o ní postaraj...doufám...

Tak ja jsem to taky napsala...Nevsimla jsem si toho..Az tedka..No taky na ni myslim..Drzim ji taky palecky..

Borůvko, taky mi psal. Tak jsem jí napsala, že na ni budeme myslet, ať se šetří. Chtěla jsem vám to sem dát, ale už to tu máte. Hlavně, ať to dobře dopadne!

taky drzime s mimiskem palecky... vsechny ktere dohromady mame... urcite to dopadne dobre... hlavne myslet pozitivne... Hodne stesti pro Jitu... drzime pesti.

Boruvko, nemam na Jitku cislo .... vyrid ji prosim, ze kdyby cokoli potrebovala, tak at se mi ozve - sem taky z Prostejova a mela sem podobne potize - ve 13/14TT.... kdyby chtela, at se mi klidne ozve, jo???? Rada ji nejak pomuzu ....
SHARANE (608 049 839)

Taky mi přišla zpráva, zítra jí určitě napíšu. Dnes jsem odepsala, že všechny držíme palečky, jistě to dobře dopadne, zatím není nic ztraceno !

In reply to by Johanna

Cau Johanno,
diky za to cislo!!!! Uz sem Jitce psala - at se klidne ozve, kdyz bude chtit, rada ji nejak pomuzu !!!!! Nebo aspon poradim, ktery doktor je tam v nemocnici dobry - uz je celkem znam :o) Sem ted 25TT, tak sem jich tam uz par zazila.
Ja kdyz mela podobne potize ve 13-14TT, tak sem musela povinne lezet - 1,5 tydne. Mohla sem jenom na wc. Me nechali tenkrat s prisnym rezimem doma a do zdejsi nemocnice sem chodila jen na kontrolu .... ale taky sem z toho byla tenkrat pekne vyjukana!!! Takze ji fakt rozumim.
A mne doktor doporucil uzivat ASCORUTIN - ma to pry pomoci s krvacenim, ale je to malinko placebo ... takze stejne nejdulezitejsi je, aby se s tim telo porvalo samo!!!!
Mela sem tenkrat maly hematom, ktery nastesti postupne odeznel ... trvalo to skoro 5 dni, nez to uplne vymizelo.....
Tak drzim Jitusce moc palecky, aby i u ni to dopadlo nakonec dobre !!!
SHARANE

In reply to by sharane

jééé..omlouvám se, ještě, že nás je tady víc...:-( ale jednoznačně když sem ji psala, tak se ji psala za všechny..
Je prima, že to tam znáš a prošla jsi si skoro tím samým!! Snad to dopadne jako u tebe..dobře!!!

Kurňa ,tak jí strašně držím palečky a kdyby jste jí někdo psal,tak že jí všichni moc pozdravujeme a držíme palečky i s mimískama

jejda božátko to je mi jí moc líto tak budu na ní myslet a držet palečky at se to vše zpraví at o mimi nepříjde

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka