Asi to brzy dostanu...

02.10.2009

Ahoj berušky moje, tak včera se špinění rozjelo, ale nebylo to až takové hrozné. Jen tmavší špinění, které do večera pomalinku mizalo až se večer na toaleťáku objevil jen nepatrný světle hnědý flek. Jenže už nějaký ten den to svoje špinění znám a vím, že ráno bude zase všechno úplně jinak a taky, že jo. Dnešní teplota klesla z 37,2 na 37,0. Ještě to nemusí nic moc znamenat. Pořád se ještě jakš takš drží, ale když jsem šla na záchod, tak na toaleťáku bylo toho špinění dost a bylo tmavě hnědé až jako i s krví. Takže to asi během dneška nebo o víkendu dostanu. Prsa bolí o hodně méně než včera, tedy skoro vůbec, takže to je taky známka, že se to blíží. Jen nechápu, proč tak brzy, když jsem teprve před týdnem měla ovulku :n: . Jestli to nakonec opravdu během víkendu dostanu, tak zajdu po mrše na gyndu, protože tohle už není normální a poradím se s dr. Jinak vám moc děkuji za včerejší příspěvky. Dneska už tady nejspíš nebudu, protože se v práci na tyto stránky nedostanu a po práci jedeme na víkend k přítelovým rodičům. Kdybych se tam na chvilku na počítač dostala, což nevím, protože mají strašně pomalý počítač a věčně u něj někdo sedí, tak bych vám dala samozřejmě vědět dřív. Já vím, že s tím mý špiněním tady otravuju skoro každý měsíc, ale už mě to opravdu štve, že si mé tělo dělá co chce a dělá mi ve všem jen nepořádek.

držim palečky,přečetla jsem přispěvek od Lidu,a souhlasim,nevim přesně o co se jedna,ale vim jedno že se trapiš ty,každy měsic,a dost dlouho,mě by asi už ranila mrtvice....chlap je prostě chlap,pokuď nechce to moc řešit....no nechci byt hruba,ale jak jsem již napsala je mi lito tebe,a nezasloužiš se trapit,tak moc držim palečky aby se to vyřešilo,a začalo něco dit,zasloužiš si to moc zlatičko :k:

In reply to by ludinaml

Ludi, no já už se tím teď ani netrápím, prostě to beru, jak to je. Jsem teď víc v pohodě než před létem. To jsem na tom byla hodně blbě. Můj chlap totiž nechce jít ani na spermiogram. Prostě je přesvědčený, že je v pořádku a to stačí. Prohlašuje, že jednou se určitě zadaří a nechce to nějak hrotit. Je pravda, že se mi teď do řešení našeho problému moc nechce, protože nevíme, co bude. Mají mi o něco snížit plat a u přítele v práci se teď hodně propouští. Ale říká, že se nemusím bát, že si vždycky práci najde. Třeba i načerno, aby nás uživil, kdyby se zadařilo. Snažení jsme zatím nepřerušili, prostě buď to vyjde a budeme se muset dost uskromnit, nebo to nechám na dobu, kdy to budeme mít jistější a pak se spolu pobavíme a snad do toho Caru půjdeme.

In reply to by Andisek

nechapu kde bereš tolik nervu,klobouk dolu,ja jsem takovy magor nervni,už nedokažu řešit prostě v klidu(no a taky+hormony).chlapi to berou jinak než my,no a co se tyče peněz,to mi povidej,čekam třeti a ani netušiš co jsem musela doma vyslechnout,a prožit,že budeme bez peněz a td....Ale jini taky žijou,tak my všechny to zvladneme taky...Věčinou to tak chodi,že přijdeme do jineho stavu,ve chvili kdy to nejmiň čekame,tak možna zrovna to bude i vaš připad...trochu se od toho všeho poodejdeš a pak BUM.Ale podvědomi neoklameme,touha po miminku je hodně silna,proto jsme se narodily jako ženy,a jeto opravdu hodně velky štěsti,dar...Tak či onak,moc ti držim palečky,snaženi zdar.....

Třeba měla ta sestřička PMS :-) Já se taky občas cejtim divně, když se snažím dovolat k doktorce a protože oni tam maj takovou jednu velkou recepci, na který má službu vždycky jedna ze sester a doktorka má většinou pacietnku, tak se třeba někdy zkusím zeptat tý sestry a ona mně vždycky nějak odbyde, mám pocit, že tam otravuju. Taky asi znova změním doktorku, a to hlavně proto, že tahle nevěří na udržovací léky a jinde mi je klidně pro jistotu daj, když budu chít. Teda až budu těhu. Rozhodně prý udržovačky neuškodí a můžou být pro správnou funkci dělohy podpůrné - to říkal jeden doktor. Zatím se ještě rozmýšlím, ale asi k němu přejdu. Taky mám pocit, že je tý doktorce vlastně úplně putna, jestli znovu potratím nebo ne.

In reply to by Any

Tak to já mám super doktora i sestřičku. Nemusím se k nim objednávat a sestřička je moc milá, když se jí na něco zeptám, tak mi odpoví, když to ví, nebo řekne ať se zeptám pana dr. Tak jsem k němu přešla od jiné dr. která byla docela nic moc. Preventivka netrvala nikdy dýl než dvě minuty a když jsem ji po více než roce snažení řekla, že se nám nedaří. Tak mi řekla, že na to moc myslím a proto to nejde. To mě utvrdilo v tom, že musím jít jinde a tak jsem přešla k nynějšímu dr. a ten je skvělý.

Ahoj Andísku :( Nezlob se,ale když tu tak čtu jak se trápíš tak mám prostě vztek na tvýho přítele,že vás v tom nechává takovou dobu se plácat a neřeší to :n: I já se tu dlouho trápila a říkala si povedlo se jednou povede se zas a ono pořád nic, a když jo tak vždycky to nějak nevyšlo a musím říct,že od tý doby co jsme začaly dojíždět do Pronatalu a řešit to(vůbec jsem nemusela s miláčkem ani diskutovat o tom,že by nešel na spermio nebo to nechtěl řešit i když je má nadprůměrný)..jsem prostě nějak věděla,že to musí už brzy vyjít a byla jsem celkově o dost klidnější.Promluv si s ním o tom znova a přeji at se rozhoupe a uvidíš,že hned po první návštěvě caru budeš plná elánu a naděje :k:

In reply to by Lidussinka

Já vím, někdy když je mi smutno, tak si vzpomenu na 1. návštěvu unového gynekologa, který mi taky vlil pozitvní energii do žil. Víš Lidu, my to teď máme těžké. Mají mi od nového roku snížit plat a u přítele v práci se teď hodně propouští, takže to teď necháváme spíš náhodě. Ale jakmile se situace trochu uklidní, tak si s ním promluvím a doufám, že nějaké východisko z této situace najdeme.

No tak to mi je lito...ale neboj nejsi sama, u me je to to same. Spinim kazdy mesic, cca tyden pred ms. Vcera to bylo jen osklive spineni tmave hnede, a dnes uz je to jakoby zcinajici ms, proste krev, ale ne tak tmava. Bricho me boli jak bych to mela dostat snad zitra, ale mam jeste 5 dnu cas, takze fakt nevim co nam to je. Vzdycky kdyz zacnu spinit, tak mi je uz jasne ze to mimi neni...Az jednou spinit nebudu tak to bude radost:)
Ale porad lepsi toto, nez to co jsem zazivala poslednich par let, to jsem spinila pres cely cyklus...a to teprve bylo neprijemne. tak neves hlavu:) Ja taky nebudu.

In reply to by cristalina

Tak to je teda hrůza špinit celý cyklus. Vůbec si to nedovedu představit. Já taky špiním už delší dobu, ale vždycky to bylo tak, že jsem začala špinit den před ms a druhý den ráno přišla naplno a bylo to v pohodě. Ale takhle člověka jen zmátne a čeká a čeká...

andisku, třeba je to špinění po oplodnění, moc bych ti to přála, zlatíčko ;)
jinak máš krásnou novou ikonku a užij si víkend ;) jo a se špiněním před ms si nedělej zase tak veliký starosti já ho přeci měla taky a to i desset dní a nakonec se to podařilo, zkus najít na modrymkonikovi diskuzi o špinení, chodila jsem tam a hledala dobředopadající příspěvky a našla jsem jich tam spoustu, s tímhle má opravdu problémy hodně bab a nakonec se to podaří, spíš je to na palici,no :(

In reply to by ajuskabb

Ajuško, moc děkuji, určitě se na ty stránky mrknu. Vidíš, jak to píšeš, tak jsem si na to tvé špinění vzpomněla, taky jsi z toho byla nešťastná. A co jinak? Jak to jde? Zuzce se ještě nechce na svět???

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Renysko děkuji a je mi moc líto, co se ti stalo. Ale neboj brzy se zadaří a ty budeš šťastná maminka.

Andisku, to me mrzi,ale dokud se nerozjede,budu doufat ze je mimisek :) pisni mi na tel jak jsi dopadla, tel mas (vodafone) ;) uzijte si vikend :°°//:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka