Ubrečená nána

01.10.2009

Ahoj.. je to normální, že si všechno, co přítel řekne, tak beru? Včera večer statečně rejpal.. začalo to tím, že až budu pupkatá, bude spát v obýváku, že před porodem odjede (dělal to i bývalé - říkal) a přijede za půl roku, pak že nemůžeme jet k moři, páč by si mysleli, že jsem velryba.. atd. Já doufám, že je to jenom legrace, ale vůbec to není vtipný.. stejně jako než usl, jen oznámil, že se to v sexu musím naučit. Na otázku, co, řekl, že na to mám sama přijít. Hormony mi lítaj, začnu brečet, jen se objeví ve dveřích. Řekla jsem, že buď to musí tak 2 měsíce vydržet, nebo ať přestane. Že jsem v situaci, kdy potřebuju podpořit a i když je to sobecký, potřebuju vědět, že mě má rád, že bude stát při mě, podpoří mě. Že potřebuju mít pocit, že mě nepřestane mít rád, až budu mít pupek. Podíval se na mě, objal mě a řekl: Tak nevím, jestli vážně brečíš, nebo to hraješ.. Chápu, že je ze mě zmatený, já ze sebe taky, ale vážně to rejpání je šílený.. Jak je holky Vám? Taky to s Vámi tak mlátí?

Ahoj tak koukám že toho máme hodně společného ted je to hrozný sama nevím co se se mnou děje a když eště přítel špatně rejpne tak já sem z toho vedle taky má už jednu dceru je jí 7 let a mě nedokáže pochopit že je to po prvé a nevím co se děje pořád mě přirovnává k bejvalce

já myslím, že by sis s ním měla promluvit a na rovinu mu říct, že ti to jeho rejpání vadí, že potřebuješ, aby ti řekl, že to zvládneš a že u toho s tebou bude celou dobu. V tomhle stavu fakt není na místě, aby ti říkal, že odejde - pokud to myslí jako vtip, tak to není ani trochu vtipný - a pokud to myslí vážně, tak já bych mu asi sbalila kufry a poslala ho k mamince :///: né ba né - to jsou typický vtípky z obavy, že sám neví, jak to bude zvládat. Ale když on bude vtipkovat a ty se budeš trápit, tak budete tápat oba. Fakt si to musíte říct.

No, já mám pocit, že tím těhu si začíná panáček být tebou trošku jistý a zkouší, co si může dovolit, rozhodně bych mu to netrpěla, nebo bude rýt čím dál víc.. Jinak myslím, že v těhu to mlátilo skorem s každou a mě kdyby tohle manžel řekl, tak ho asi přizabiju.

Ahojky, nic si z toho nedělej, hold jsou mezi námi lidičky, jak se to říká, když si nezarejpou, tak to není správný den, ikdyž určitě to musí mít nějaký hranice. Manžílek mi pořád říká, že jsem jako vorvaň :///: a občas si taky zarýpe nějakou tou chytrou připomínkou :///: Jsou dny kdy si to tak neberu, ale jindy se taky rozbrečím a ne a ne přestat. Prostě hormony s náma dělají divy ;), určitě na tom nejsi sama takhle. :a:

Asi proto je to bývalá přítelkyně. Jestli do ní ryl takovým nevybíravým způsobem. Chápu, že to bere jako obrovskou legraci, ale asi by si ji měl na min. na rok odpustit. Ať se takhle baví s kamarádama a ne s těhotnou ženou, která je věčně s hormonama na větvi.

A ty máš pocit, že je to jako tvýma hormonama? Řekla bych, že to jsou spíš jeho hormony ještě z doby puberty. Nezlob se na mě, ale mít tyhle kecy i kdybych těhotná nebyla, tak s ním vyrazím dveře. Tak přeju hodně štěstí, snad je to jen velký vtipálek

taky teda toho tvyho chlapa moc nechapu. Jestli si dela srandu a rejpe tak pekne blbou srandu. Nenech se a zacni rejpat ty do neho to je nejlepsi obrana. Hlavne nebul to mu dela dobre a rejpe jeste vic. Jinak hormony jsou previt ja bulela ze zacatku taky dost, treba i proto, ze jsem musela prestat chodit do prace:-) No a ke konci tehu jsem to mela obracene, nic me nerozhodilo, porad jsem se smala. A mimisek je taky smisek. Tak mysli na to male a nenervuj se. Jsou to proste chlapi no.

taky se mi to moc nelíbí....jsem 36 týden mám 23 kilo nahoře a je fakt že už tak měsíc spíme každý jinde, ale to proto že jsem to navrhla já. chodím za noc 6x na záchod a mám lehký spaní a ten můj medvěd chrápe, takže nám to vyhovuje oboustranně. v sexu co se máš naučit to teda fakt nechápu, my to máme od začátku těhotenství tak, že si určuju já kdy jestli a co..možná i protože jsme rizikový, ale myslím, že by to tak mělo být normální
jo a proč píšu že mám 23 nahoře....tak krom toho mám celulitidu až za ušima (před těhu jsem chodila 3x týdně do fitka a pak ještě bruslit a postavičku jsem měla bych řekla hodně pěknou-v tý době jsem si myslela že jsem tlustá, teď když se dívám na fotky, tak nechápu co jsem proti sobě měla:-D) no a manžel mi říká, že jsem tak nejkrásnější ženská a že mi to moooc sluší...

a možná mu řekni, že co fungovalo u bývalé nebude fungovat u tebe

a hormony? já probrečela v pravidelných intervalech celé těhotenství a první dva měsíce jsme trošku bojovali...manžel musel přesně jako všichni chlapi světa pochopit, že jsme prostě plný hormonů, který nás štvou víc než je..Koho baví brečet a nevědět proč, že? mě teda ne, ale nic s tím nejde dělat...

Normálně mu to fakt budeš muset vysvětlit, snad teda přehodnotí svůj přístup...měl by tě fakt hladit a když neumí říct něco pěknýho, tak raději mlčet :-D

moc držím palce, manžel nebo partner je až moc velká část těhotenství, než aby se to dalo jen tak přejít

Ach jo ty chlapy, ze me si muj pritel taky dela srandu, ale v dobrym pry se strasne moc tesi az ze me bude lokomotiva jak budu funet. Jinak je ke me milej a pozornej. Da se rict ze mi udela vse co mi na ocich vidi, az me to nekdy stve. Myslim si ze by jsi mu to mela rict a vysvetlit ze to co rika neni pro tebe vubec dobry ze se tim trapis. :r: :r: :r:

Teda nezlob se ,ale je to pěknej blb muj manža u obou děté ke mě vtěhu byl šíleně pozornej a milej a chápající.Vubec mě nenervovala nedeptal...jelikož,je každá mamča vtomhle období ubulená já tet u Adámka brečela i když se na mě jen špatně podíval a věř mi bude to horší hormony s rustem mimča rostou :///: Já byla kolikrát tak náladová a nervozní..vnoci jsem nepospala od 26tt mě malej začal kopat skoro celou noc a skončil až ó pěti.Myslým,že by tě měl opečovávat a podporovat ané ti říkat ,že budeš škaredá protože všechny těhulky jsou krásné a chtějí se tak cítit ;) Jinak se sexem ...nevím nevím my měli u obou dětí ze začátku zákaz a ani jsem na to pomyšlení neměla...trochu mě přijde,že tvuj přítel zřejmě na mimčo připravený není vubec,říkat že poporodu pojede n pul roku pryč a nebude stebou spát v ložnici...co bude dělat až se narodí mimčo??? :n: asi bych radši před ním vubec nebračela a ty keci neposlouchala mysli na mimčo si teprve v začátku at se nestane nic zlého špatná psichyka to pro mimi ani tebe dobré není.Držím palce :one:

In reply to by Mag28

Oplatila jsem mu to.. řekla jsem, že to si na ten půlrok najdu jinýho frajera a že se pak už ani třeba vrátit nebude muset.. a zabralo to. A s těma hormonam jsem mu to řekla 3x a budu mu to opakovat. On sex tedy taky mo nechce, ale já jo.. říká, že se bojí, že mu vypíchne očíčko.. tak jsem mu vysvětlila, že je mezi ním a mimčem 15 cm a že endorfiny jsou pro miminko dobrý, stejně, jako pro maminku. A že to mimčo taťku bude mít rádo, protože cítí, že mamince je s taťkou dobře.. Teď asi ne, ale pokud se milujeme, tak mi druhý den není tak zle.. to ještě musím vyzkoumat..

In reply to by Jana Kulhánková

tak to je dobře nenech se :one: my měli sex zakázaný já tedy chtěla taky,ale bála jme se abych nepotratila už se mě to stalo a nechtěla jsme riskovat nu a pak od 6.měsíce,když jsme mohli tak muj zas nechtěl se bál :00: Ale to víš,že to nevydržel jsem ho vždycky navnadila :s: ale je pravda,že to nebylo ono malej hodně kopal a mlel sebou a vadulo to nám oběma nedalo se soustředit ;) :cc): tet si to užíváme pokud náš brouček to nepřekazí a neřve na papu :s: :$}:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka