baby calm

01.10.2009

ahoj holky,

chtěla jsem se jen optat,dneska jsem si koupila kapky BABY CALM na prdíky,ale nějak nerozumím návodu,můžete mi poradit jak je dáváte mimískům.jo a před tím jsem dávala kapičky sab simlex 1.týdena nějak to nezabralo,po jaké době bych to měla změnit?

Ahojky,já jsem malé dávala kapičky Baby calm do třetího měsíce.Přes den vždycky před kojením,v noci mi pěkně chrupala,tak to jsem nedávala.A docela nám teda pomohli.Hlavně na prdíky a kakání.Ještě není špatný fenyklový čaj,ten piješ ty.Pokud trpíte na bolení.Já jsem stím taky bojovala jak hrom.Než jsem začla dávat kapičky,tak po každém kojení hodinový řev.To byl mazec!Teď máme 4 měsíce a už je nám veselo!:)Sab simplex nám nezabral,ten jsem dávala první měsíc a bez efektu.

Ahoj, měly by se rozředit kojeneckou vodou po ten horní okraj etikety, hlavně nedávat ten koncentrát :-) i když jedna známá to nerozředila a dávala to tak miminu, ale snad to přežilo ve zdraví :-D Já je dávám před kojením a někdy i mezi, někdo píše, že to kombinuje se Sab Simplexem, ale mně to připadá zbytečný, zkoušela jsem to a nic moc...Sab simplex nám vůbec nepomáhal, Baby Calm je fakt asi nejlepší... Pa :-)

In reply to by kouzelnapopelka

Ahoj,já myslím,že se nic nestane.Já jsem to poprvé taky dala nezředění,zapomněla jsem si přečíst návod,že se to ředí.Akorát se mi zdálo,že je tam toho nějak málo.:)Až mamka to pak zkoumala,že se to ředí.Tak jsem byla v šoku,ale nestalo se nic.Teď si už dávám bacha.Chybama se člověk učí no.:)

neboj to jsou takove prirodni vecicky, to neuskodi i kdybys dala vic... ja davam jak kdy, pred kojenim - hrozne mu chutnaji vzdycky tak slastne mlaska :s:

já dávám dle potřeby 10 kapiček. Jak před jídlem tak i po jídle. Prostě když vidim že se malá kroutí. Mám pocit že i tak je to v návodě...10kapiček nakapu tou ampulkou na lžičku a dávám malý do pusinky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky