Uvidíme během dne...

01.10.2009

Dobré ráno holky, tak tady píšu, jak to se mnou vypadá http://www.mojetehotenstvi.cz/neeee
Ráno na intimce žádné stopy krve a teplotka se drží na 37,2, takže se zatím mrcha nechystá. Ale jak se znám, pokud budu špinit, tak to začne zase během dne. Jen doufám, že nebudu špinit týden a pak se rozjede mrcha? Jako minulý cyklus, 5 dní špinění a pak mrcha. To teda ne!!!
Budu vás tu průběžně informovat, mějte dneska hezký den...

Holky, moc vám všem děkuji. Přes den jsem špinila. a občas ze mě vyšel takový malý cucek. Ale to špinění je tmavě hnědé, takže nevím, jestli to může být při zahnizďování. Každopádně pokud mi to do příštího týdne nepřestane, tak zajdu na gyndu se zeptat, co se děje, protože to už není normální.

Že by zahnizdování ;) Tfuj tfuj tfuj Tfuj tfuj tfuj Tfuj tfuj tfuj Tfuj tfuj tfuj Tfuj tfuj tfuj Tfuj tfuj tfuj..pár bacilků pro štěstí :k:

Andisku, moc drzim pesticky, at to spineni ustane a bylo to uhnizdovani :c: Ja jsem ted taky zacala spinit 5 dni pred mrchou, a je to fakt na budku, takze ty nenenene :n: :s: :one:

tak presne jak to pises, takhle jsem to mela minuly cyklus taky. A samo ze spineni vcera zacalo...Tak snad ty tam budes mit mimi:)

Doufám,že teplotka zůstane kde má a ty nám brzo oznámíš,že máš // na testíku ;) ...jsou to nervy,viď,ale neboj se,určitě to už dobře dopadne :||):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka