Maminky, odkdy kakao?

30.09.2009

Zdravím všechny, holky prosím vás odkdy děláte prckům kakao?Míša mi už moc nechce mlíčko, tak přemýšlím, že bych ho navnadila na novou chuť, ale nevím jestli není brzo, je mu 13 měsíců.Předem děkuju za odpověď.

Kliknutím vložíte smajlíky:

nám je necelých 15 měsíců a malý mě bez kakaa neusne dám mu večeři a jěště než jde spát tak mu udělám Nutrilon a dám mu do toho pár lžiček kakaa někdy se nám i stane,že při bumbání už spí jak špalek :s: :a:

No já teda dřív jak ve druhém roce bych kakao nedala...i když dělají ochucené sunarové apd..
A teda ta vitakava by mě ani nenapadla dát..vždyť to musí být také pražený ne?..Ale ještě se zkusím poptat po tom..též mě to zajímá...

alergii nemáme, tak to zkusíme. Caro bysme mohli taky zkusit, podle složení mi to připomnělo meltu, to by chutnalo i mě. Eliku, děkujeme, bedna je v současnosti nejoblíbenější vozítko :)

In reply to by Jitulca

Caro mě nenapadlo, ale taky ho zkusím. Já koupila malýmu ostrkávadlo, ale jezdit na něm nechce zajímají ho jen kolečka. :s: Teď trénujeme chůzi tak ho moc nezajímají ani hračky. :\x:

In reply to by Jitulca

Matýsek se už pouští teď už udělá sám 4 kroky a chodí za obě i za jednu ruku. No nechodí spíš lítá a já běhám za ním. :///: Tak jsem na něho zvědavá. Neboj Míša se brzy taky pustí.

In reply to by Elík 01

že to bude co nejdřív, všichni říkají, ať jsem ráda, že za ním aspoň nemusím běhat, ale já bych snad radši běhala než ho nosila, mám pěknýho cvaldu, má už 12kg. Gratulujem k prvním krůčkům, Matýsek je šikulka! :one:

In reply to by Jitulca

Matýsek má okolo 10 kg, ale tahat ho je taky fuška, protože se u toho hrozně kroutí. Byli jsme v září na dovče a to ještě nechodil tak to stálo za prd. V kočáře být moc nechtěl v autosedačce taky ne a na zem jsem ho dát nemohla tak jsme po 5 dnech rozhodla, že pojedeme domu. Jinak by místečko bylo ideální.

Ahojky, náš Matýsek mlíčko taky moc nechce. A polotočný mlíko může už od roka tak jsem mu kakao taky udělala vypil 120ml takže stejně jako mlíka. Snažím se mu dávat jogurty a tvaroh míchám mu do toho ovoce. Lipánky a taky baští chleba s máslem nebo se sýrem. Míšovi to v bedně moc sluší. :one:

Ahoj, no já jsem slyšela, že kakao je dost velkej alergen. Taky jsem už o něm ale přemýšlela. Našemu Vojtovi je 12 měsíců a teď jsem zkusila dát mu do mlíčka "kávičku" Caro. Moc mu to chutná a není v tom nic závadného. Odkonzultovala jsem to i s doktorem. Tak můžeš zkusit třeba tohle.... Pokud ale v rodině nemáte žádnou alergii, tak myslím, že prakticky může všechno. Pokud to napřed vyzkoušíš v malém množství a neublíží mu to. Spíš bych viděla problém v tom, že je tam taky cukr.... teda pokud chceš zkoušet nějaké to instantní kakao (Granko)....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky