Spánek mimi 7měsíců ?!?!

30.09.2009

ahoj maminky.
Jak často a hlavně jak dlouho vám spinkam mimísci? Malému bude teď 7měsíců, začínají mu nejspíš růst zoubky protože pořád pláče.ale přes den spí jen třikrát po půl hoďce (ikdyž je třeba unavený po vaničce) ale hlavně chodí poslední týden spát kolem šesti hodin večer tak třikrát za noc se vzbudí na jídlo a spí tak do šesti-sedmi. Je to normální?????? máte taky takovou zkušenost? Nebo myslíte, že to teĎ může být i změnou toho počasí, že večer chodí tak brzo spát? ne že bych nebyla ráda, ale nevím jestli je to "normální".
Jak jsou na tom vaši miláčci?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahoj, malému je 6 měsíců a týden a budí se mi pořád 3x v noci na kojení. Taky jsme poslední 3 dny hodně nevrlí a všechno okusuje a strká do pusiny takovým způsobem, až se z toho dáví. Dásničky má celkem bílé, tak uvidíme, jestli z toho nějaký zubák bude. Včera jsem mu dala prsťáček do pusiny a on si ho posunul na spodní dáseň ze strany a 15 min do něj kousal, když jsem ho vyndala, byl jekot :00: Jinak mi spí taky 3x denně - někdy jen 15-20min. Venku v kočárku spí trošku déle - někdy i 45min.

Tak jen ze zkušenosti Ti můžu poradit...nedávej bobka spinkat dopoledne dříve než v 9.30h a pak nejdříve po třech hodinách :) .Mělo by to pomoct,alespoň u nás tato rada zabrala ;) .Ale každé dítko je jiný spáč.Znám holčičku-9m.,která opravdu spí jen 20 minut denně :j) .Asi jí to opravdu stačí.Náš Matýnek(1) spinká od 40 minut po 1,5 h. 2x denně,jak kdy.
Možná na malého působí to,že je už dříve tma...na jednu stranu můžeš být ráda,že tak dlouho spinká,já myslím,že je to úplně o.k. :)
:a:

naší malé je 6 měsíců a 10 dní. Prozatím jsem jenom kojila a teď začínáme příkrmy.
Malá se mně teď taky začala budit 2 x za noc. Jednou kolem 2. nebo 3. hodiny a pak ráno v 5:00 hod.
Předtím mně spinkala celou noc. Takže si říkám, jestli už ji náhodou nepřestává stačit moje mlíko. Tak přemejšlím, že zkusím kaši. Ještě uvidím. Jsem zvědavá co napíšou ostatní maminy. :cc):

In reply to by brandik

nám kaše taky nepomohla na délku spánku, ale zas už odbourávám večerní kojení. Jen si trošku cucne a dost, takže počítám, že za pár dní už nebudu zakojovat večer :-) Malej se prvních 14 dní budil po příkrmech taky víckrát - hodně prďánkoval - vždycky, když jsem se probudila, tak jsem ho slyšela a někdy ho to i vzbudilo a plakal. Střívka si musí zvyknout, ale neboj, bude líp.

tak my chodime vecer stale stejne okolo 20:30 ale jinak v noci vstavam 3x-10x jak kdy. rostou nam zuby je nam 9 mesicu a je to des. pres den spi 1x20minut a 2x cca hodinu vic nic

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky