Vitamíny?? Čaj z listů maliníku??

25.09.2009

Ahoj holky. Jak jste na tom s vitamínama pro těhotné?? Berete? Neberete? Já pouze želízko, co jsem měla na předpis.. A co čaj z listů maliníku. Pijete, nepijete?? A plánujete? Já přemýšlím, že od 37.týdne začnu.. Máte s tím někdo zkušenost??

pijí čaje z listů maliníku doporučuji...sama jsem ho pila od 36týdne a porod byl hrozně rychlý během 2h jsem se otevřela z 2 prstů na 8prstů..byl to frkot..u prvního těhu jsem čaj nepila a nemohla jsem se otevřít trvalo to 18hodin..takže čajík určitě bumbej..

já vitamíny beru už skoro rok. Začala jsem 3 měsíce před otěhotněním, hlavně kvůli kyselině listové. Od II.trimestru je beru tak obden, někde jsem četla, že když se berou každý den, tak se rodí velká miminka, což nepotřebuji :-). Zobala jsem nejprve Calibrum Babyplan, pak od Centrum a teď mám Femibion. Čaj z maliníku jsem si právě koupila a od 36tt ho začnu pít, i když na nějaké zázračné účinky nevěřím :-). Hezký den J

Ahojky,tak vitamíny pro těhule beru měsíc,dr. mi to nakázal.Předtím jsem nebrala nic.Beru GS mamavit. Čajík z maliníku piju od 36 tt a teď jsem 37+3. Docela mi ten čajík chutná s medem a piju 2 denně. Ještě si chci koupit lněné semínko,ale zatím jsem na něj nenarazila. :a:

In reply to by MarcelínaD.

semínko jsem taky jedla poctivě každý den a u mě bohužel nepomohlo :n: ..Prý to má pomoci mimi obalit slizem aby pak lépe vyklouzlo,ale malá vykoukla ven až na 15 zatlačení..ale zkus to a uvidíš třeba ti to pomůže :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky