Šok! Neplánovaně těhotná po měsíci vztahu.. 2.díl

29.09.2009

Ahoj holky.
Tak to prošlo. Tedy na 80 - 90%. Pořád si dal 2-3 týdny na rozmyšlenou k definitivnímu rozhodnutí. Ovšem už padlo cosi, jako že to chce baráček a víc pracovat, aby byli víc korunky. Když jsem mu ukázala test, usmál se, utřel slzy, objal mě a řekl: "Vždycky jsem chtěl hodně dětí a vím, že to zvládneš, vychovala si Toma a vychovala si ho dobře.. a dokonce věřím i tomu, že je to opravdu moje.." A teď sedí u SIMS2 a staví rodinný domek..

Gratuluji, ja jsem taky s pritelem po 3 mesicich otehotnela a dneska jdu k doktorovi aby mi to potvrdil. Oba jsme to chteli. :c: :c: :|P:

Jé Jani tak to moc gratuluju!!!je to paráda!!máš super chlapa! Můj kamarád je byl s holkou půl roku a z toho už byla 3měsíce těhotná a jsou prozatím strašně zamilovaní :) !!věřím že Vám to taky vyjde!!držím pěstičky!!!a pohodové těhotenství!!!

Tak to je úžasná reakce.... naši se brali po 4. měsíční známosti (vlastně "museli) a jsou spolu už 31 let. Budu držet palečky, aby to bylo všechno O.K. :8_/:

Gratuluji...
Moje sestřenice taky otěhotněla po měsíci vztahu a dnes jsou spolu 16 let :s:

Jo a naši se museli brát po půl roce a v létě oslavili 37 let společného života :a:

Tak to je super Jani ;) , to my už sedíme u Sims3 a máme i dětičky ;) a i tam mi kecá do jejich výchovy.. Neboj oni chlapi potřebujou trochu času na zpracování... my byť se snažili plánovaně, jsme taky potřebovali trochu času na zpracování ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky.Já otěhotněla taky po třech měsících vztahu.Po roce a půl jsme se brali.Jsme spolu 3,5roku a už čekáme třetího klučíka... :C]]: :one:

Ahoj, tak gratuluji, že těhu a mimi přijal,ale potom nechápu,na co chce ty týdny? V každém případě je to supeeer a užij si bezproblémové těhu.Držím palečky.pa :one: :a:

In reply to by Anna1983

Ahoj.
Já myslím, že se taky o to mimi bojí a i když, jak včera řekl, je hrozně šťastnej, ale bojí se i kvůli korunkám, musí prý přidat. A ty dva týdny? Čas jakoby i pro mě i pro to mimi, kdyby tu s námi nechtělo být, tak než to začne hlásit do světa.. ale já si myslím, že 2 týdny to nevydrží.. já to nevydržela ani půl den :-D..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka