špatný krevní obraz...

30.09.2009

Ahoj berušky, tak jak se pořád máte ??, doufám, že jen dobře a že pěkně opatrujete mimísky v bříšku :\/|:
včera jsem si byla u pana dr. :*8*: pro lístek na peníze a zrovna jsem se ptala sesřičky , jestli už jsou výsledky krevních testů.... protilátky mám v pohodě, ale krevní obraz pod psa... :( mám to uplně rozhozené.... až půjdu na kontrolu, tak mi pan dr. řekne , co s tím :( v kurzu nám P.A. říkala, že to mají na konci těhu skoro všechny holky,,,, máte taky některá špatný krevní obraz?? :#o:
jinak jsem byla v práci odevzdat papír na mateřskou , nastupuju 5.10. t.j. 6 týdnů před porodem, tak mi dochází, že se to pomalu ale jistě blíží, co holky?? :C]]: mějte se pěkně a opatrujte se :h: L.

Lucí už by ti mohli dát s těmi špatnými výsledkami pokoj. :n: Ale určitě to nebude nic hrozného. Jinak by to nejspíš chtěli řešit hned. ;) My zatím ještě výsledky nemáme. Řekne mi je asi až na kontrole v říjnu. Určitě to bude všechno v pořádku neboj. Dávejte na sebe s Kubíčkem pozor ju. Posíláme pusinečku! :h:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

ahojky, tak pro mě se změní to, když budu na mateřské, že už nebudu marodit ;) , nebude mi chodit na učet pojistka, takže peníze asi stejné.. a nedojde mi kontrola ze socky :) ale princip bude stejný....budu doma :D
já calibrum taky brala, ale na doporučení dr. už ho od 20tt neberu...no asi jsem měla.. :#o: ale snad to bude dobrý... opatrujte se a pa :c:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak to gratuluju k mateřské... ;) už se nemusíš bát, že ti přijde kontrola :C]]: uvidíš, že ty testy budou v pohodě...i když ke konci už jsme všechny dost vyčerpané...to se není čemu divit, po měsících zátěže, jakou těhu pro tělo je, vid?? ;) taky se na Kubíčka moc a moc těšíme

Lucinko, sakryš, sakryš.... s tebou to jde teda z kopce!!! ten poslední trimestr ti dává zabrat, co?? :( je mi to líto! ale když říkala PA, že to má špatný skoro každá holka, tak to tak asi bude, ale u tebe je na houby ještě ta bílkovina, otoky, tlak... no už aby byl Kubíček venku, co??? (ale samozřejmě pekně velkej a zdravej :h: ) počkej jenom, to bude zdravej malej obřík :s: (ani tobě ho nevážili, že? ;) )až si budeš říkat, kde se v tobě vzal takovej macínek když si měla takový problémy :O Držím ti palce, ať to v poradně dopadne v rámci možností dobře!! Vždyť už přece jen 6 týdnů a nějaký drobný!!! LUCÍÍÍ VYDRŽ!!!

In reply to by Lenis

no to mi povídej Leni, samotnou mě to štve, jak začal 8.měsíc tak to jaksi nezvládám... :#o: malého mi ještě nevážili, ale jak půjdu do poradny ve 36tt. tak už si o to řeknu, abych měla představu ;) doufám, že jste i s Kubiškem v pohodě... opatrujte se :h:

In reply to by x.lucika

ale zvládáš!! nebuď z toho smutná! víš, kolik těhulek musí ležet v nemocnici?? buď ráda Lucinko, že můžeš být doma (a neboj, do nemocnice se sice dostaneš, ale určitě až s porodníma bolestma ;) ) já bych chtěla vědět, kolik ten můj drobek váží!! všichnimě straší, že bude určitě velkej, protože jsme s přítelem měli 3,90 a 4 kila! ale stejně tak mi všichni kolem říkali, že budu mít URČITĚ holku!!! a už mě pěkně štvou kecy, že oblečky vel. 56 nemám ani pořizovat, a ty co už mám tak bych měla vyhodi, že se mi do nich Kubíček stejně nevejde :jawdrop: a malej všem vytře zrak, a bude to krásný 3 kilový miminko!!! a basta!!!! :!k:
Vy se s Kubíkem taky opatrujte :h:

In reply to by Lenis

:one: :s: taky doufám, že to bude takové malé 3 kilové mimi :C]]: ségra si to říkala taky... a měla skoro čtyčkylové .. ale myslím si, že se do té velikosti určo vleze...taky mi to každý předhazuje ;)

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

tak tos mě uklidnila, do něčeho je snad oblíknem :) :°O°: Katka

Ahoj Luci,
tak já byla dneska na kontrole a velkém ultrazvuku, papír na mateřskou mám od 2.10. , krevní obraz mám dobrý, ale mám klidový režim... Kubík je už asi nedočkavý, chce ven, protože hlavičku má už hodně nízko a podle doktora je čípek dost opotřebovaný. Pobolívá mě často podbřišek a bedra. Dneska mi Kubíčka konečně přeměřoval a vážil, má 2160g. :cc): Jinak má váha jde nahoru, mám už 10 kg, během tohoto měsíce 3kg , docela jsem se zhrozila. Měla bych omezit sladkosti, jsem po nich jako divá... :pig: :hu: Snad naši Kubánci do počátku listopadu počkají. pa :a: Katka

In reply to by kaczka79

Kači, tak další Kubíček LPčko?? :///: jéjda, tak už vím o třech (včetně mě :ww: )
Je to na houby mít klidový režim, ale ruku na srdce, myslím, že to je to nejmenší, co můžeme udělat, že? :°: o bolestech podbřišku a beder mi ani nemluv! mám pocit, že nedělám nic jinýho, než říkám :"au, mě bolí břicho a záda :n: " pořád to Dr říkám, ale on mi pořád říká, že to je normální, tak dneska to trošku "přeženu" protože ty bolesti se stupňují, a když mě tě chytne, tak to musím už docela rozdýchávat :\/: hele, nahoře 10 kg, to je v normě, já mám nahoře 12 kg! ale fakt se snažím večer nežrat :a\|: :!k: ještě, že mám doma dostatek ovoce a zeleniny a mám si čím zaplácat žaludek :°:

In reply to by kaczka79

ahoj Kači, tak to ti gratuluju k dobrým výsledkům.. ale když máš klidový režim, tak ho radši dodržuj a šetři se, aby ses nezačala třeba otvírat... :$$: ještě je brzo... taky přibírám, ale dr. mi říkal , že do 3 kileček za měsíc je to v pohodě... ale řeknu ti, taky z toho mám vždycky hrůzu , co se na té váze objevý za číslo.... :s: Kubíček zdraví Kubíčka :c: a opatruj se!!

Luci třeba to bude zase příště dobrý,taky jsem slyšela,že spousta těhulí má ke konci špatnej obraz.Hlavně se nenervuj

Ahoj Lucinko, já mám taky špatný KO a doktor mi doporučil jen další vitamíny. Takže je to asi normální ;) . Hlavní je, že se mají kluci k světu a dobře se jim daří. Pohlazení pro Kubíčka :c:

In reply to by x.lucika

Já beru Maternu Centrum. A na kojení jsem si koupila čaje Weleda. Ten můj doktor taky říkal, že těhulkám vitamíny v těhlech měsících nedoporučuje, že jsou zbytečné, ale já je mám prý brát a taky mám zobat hroznové víno, kdyby se malému chtělo na svět dřív, tak ať trošku přibere.

ahojky ja se na ten krevni obraz ptala dr a ona mi rikala, ze to vychazi casto spatne a to proto ze pro tehulky jsou jina meritka - prisnejsi, proto ti napr chybi zelezo , ale protoze je pocitano s rezervou kterou mas mit a hodnoty maji byt vyssi . mi rikala dr ze se tim nemam znepokojovat.

In reply to by Danzy

děkuju, asi mě vystrašila sestřička u doktora, řekla mi, že až přijdu na kontrolu, pan dr. to se mnou bude řešit... když to srovnám s krevním obrazem, který mi dělali 2.6. tak je to docela hrůza.. :#o: mám totiž některé hodnoty i vyžší než mají být a některé zase o dost nižší :r: leukocyty a trombocyty mám vyžší než je norma a hemoglobin, hematokrit nižší a barvivo na hranici... uvidíme, co mi na to dá... ale nechce se mi co sebe cpát nic navíc :( chápeš

to bude v pořádku. Dlouho jsi tu nebyla viď? Nějak jsem tě tu delší dubu nezaregistrovala..... Myslím, že ti doktor dá nějaké prášky a vše bude v pořádku. Pozdravuj Kubíčka :-)

In reply to by Janča24

nebyla jsem tady o víkendu, užívala jsem posledního sluníčka venku ;) a včera jsem měla moc vyřihování.. jo jo , asi mi dá nějaké vitamínky , ale tedka poslední měsíc se mi teda moc chemie užívat nechce.. :#o:

ahojky Lucinko... už jsem si říkala zda jste s Kubíčkem v pořádku... :\/|: dlouho jsem vás tu nezaregistrovala :?
s těmi krev.testy tedy vůbec nevím, ale snad to není tak vážné a v pohodě to překonáte... :)
Ty jo, máte to už za pár, co? :00: No to je mazeeec!!! Tak se s Kubíčkem opatrujte a užívejte poslední týdny těhu co nejvíc v pohodě... :\x: :°O°:

In reply to by mysaco

děkuju Lucíšku, no asi je to tím, že už je Kubíček moc veliký a bere si toho ode mě moc... ;) no nevím... asi budu brát ještě vitamínky... aby nám nic nechybělo :h: jinak si myslím, že mu nechybí nic, pěkně se u mě v bříšku roztahuje na všechny strany a kope mě do žeber... je to macek a nezbeda :c:

ahoja neboj , ja jsem ve 32 tydnu a taky to mam spatny, dostala jsem zelezo a pry se to srovna, ma to tak kazda 2 holcina :-)... jojo blizi se to , ja uz nastupuji zitra 1.10 na materskou, cili 8 tydnu pred porodem , utika to jak das, je to hruza co :-).. opatruj se

In reply to by rendlikb

Ahojky :) já nastupuju 5.10. na mateřskou, já jdu 6.týdnů před porodem.... v pondělí jdu zase k doktorovi , tak se uvidí, co mi na to dá...ale moc se mi nechce baštit železo... no tak uvidíme, jak ho snášíš?? kámošce to dělá zle.. .. dík a taky se opatruj :a:

In reply to by x.lucika

ahoja, zvladam ho nastesti dobre, protoze uz ho beru skoro od zacatku...urcite to nebude tak zle a Dr ti na to da zelezo a tech par tydnu to zvladnes, snad ho budes snaset dobre....ale rikam , neboj se nic to neni , ma nas to opravdu hodne , papa :a:

já mám taky špatný krevní obraz - teda měla jsem, pak stačilo 2 měsíce jíst vitamíny a hlavně železo a krásně se to srovnalo. Takže se ničeho neboj. Když ne v těhotenství, tak po porodu se to určitě zlepší. A miminku to nijak neškodí. A máš pravdu, utíká to šíleně. Já mám sice ještě čas víc než 2 měsíce, ale už teď se děsím toho, co musím ještě pořídít, zařídit, stihnout... Měj se krásně :a:

In reply to by Lucka V.

ahoj Lucinko... já měla zatím vše v pohodě, ale 8.měsíc je nějaký zakletý :( právě na min. kontrole mi dr. říkal, že už radši žádné vitamínky nemám užívat.... a taky už je dlouho nepapám, tak je to možná tím.. uvidíme, co mi řekne, jestli to budeme nějak řešit.. já už mám do termínu porodu měsíc a něco..teda doufám ;) taky se opatruj a pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky