oblékání

30.09.2009

Ahojky, můj 6ti měs. prcek se velmi často, takřka furt vzteká, když ho oblékám. kolikrát je to úplná hysterie. máte s tím některá také zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojík, tak ten náš se nerad oblíká, slíká a přebaluje. Přebalování asi vede, jsem vždycky spocená jak prase, protože u toho nejen řve, ale i se otáčí....no prostě dělá všechno možný, jen abych mu tu plenu nedala. A čím je starší, tím je to horší :s:

Děkuji všem, už jsem si myslela, že jsme takoví jen my. Holt musíme bojovat, oni jsou sice malincí, ale zato dobře "vycvičení" soupeři :one: :C]]:

Mé holčičce bylo 7 měsíců a jak píše maminka předemnou tak tepláčky nebo nějaké kalhoty je děs oblékat a úplně nejvíc co nesnáší když ji oblíkám nějakou mikinu nebo bundu nebo cokoli kde musím přidržet dl rukávek bodýčka to je neskutečný.No není to jednoduchý s těma našina prckama ale stejně jsou to miláčkové :k:

Taky se nám to stává a je to čím dál horší je nám 7 měsíců a někdy už mám z toho hlavu jak meloun hlavně když oblíkáme trika, mikiny no děsiý pláč...,ale beru to s nadhledem:) a bude hůř no máme se na co těšit:)

Ahojky našemu je taky 6.měs. a vzteká se už od narození u každého oblékání,teď je to ještě horší s nástupem podzimu oblékáme víc věciček :r: :n: :§)
Snad to bude časem lepší :qu: :a:

ja mam sice male mrne ale hysterci jak velkej pri vsem - prebalovani, oblikani, koupani - je to u nas jak v cirkuse :00: :^O^:

taky taky :) a bude hůř, našemu prckovi je přes 9měsíců a při oblékání tepláčků se mi pořád přetáčí takovou rychlostí, že je mu kolikrát musím oblékat během lezení, protože na nekonečné přetáčení zpátky už prostě nemám :)

In reply to by Veru5

Tak tohle mi dělá už od cca 5 měsíce :00: Teď už to dovedl k dokonalosti, já ho držím za nožky a on je celý prohnutý, přetočený a stojí na hlavičce, vypadá to děsně. Takže kromě plenky, kterou tedy fakt neumím zapnout na bříšku, tak ho oblékám jen na bříšku :C/): . Jediné normální pohodové přebalování hrozí v noci po jídle :qu:
:a:

Lištička Kačka + Matýsek

In reply to by Veru5

Jsou to fakt gymnasti, někdy mám strach, aby mu neruplo v zádech :? :) Si připadám, jak cvok, dělám na něj obličeje, v zubech držím chrastítko, aby chvíli vydržel na zádech ... :cc):
Je mi jasné, že až bude chodit, tak mi bude utíkat a bude se vztekat ještě víc a mlátit do mě, prostě žádný svatoušek :#~: .

Lištička Kačka + Matýsek

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka