pláč před spaním přes den - normoš?

30.09.2009

Hola mamky! Tak jsem u té malé vysledovala, že mi vždy když chce zabrat - usnout - pláče. Je to vlastně vždy po tak hodině - hodině a půl bdění - jenže malá se mi vždy uklidní jen v šátku nebo kočárku tam taky usne po chvilce pláče - tak éět - deset minut- Takže furt lítáme ven s šátkem nebo kočárkem. je nám dva a půl měsíce a přes den v postýlce nechce fakt být - tak bych asi ještě počkala s učením na postýlku - třeba to časem pochopí? Nebo jste to měli podobně a začali učit dřív? My teda dost šátkujeme - ale jak to budu provozovat, až bude mít třeba 10 kilo...Díky! a hezký den:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

To píšeš o nás? Malý (3,5 m) odmítá přes den usínat sám, usne jen v šátku nebo při houpání na míči, ale vzhledem k tomu, že už má 7 kilo, tak to takhle dál nejde. Dospělo to tak daleko, že když je unavený a položím ho do horizontální polohy, tak okamžitě spustí ryk, protože ví, že se bude spát. Tak jsem dneska najela na metodu brutální matka, položila ho na gauč, ležela vedle něho, držela mu ruce a zpívala a mluvila, po 35 minutách řevu usnul. Je mi ho fakt líto, když tak křičí, ale fakt nemám na to ho pořád uhoupávat, záda mám jen jedny.

Ajoj Jani. Jak píšeš, úplně slyším sebe před pár měsíci. Chci Tě uklidnit, že u miminek se opravdu tyhle zvyky často mění, jen bych malou v tom moc nepodporovala. . . Myslím to tak, že bych zkusila si lehnout k ní do tvojí postele a i přes pláč bych jí držela za ruce, hladila na zádíčkách...prostě nějaký kontakt, velmi blízký a třeba šeptala do ouška, něco monotóního. Mě to teda zabíralo. Postýlka? Jedině večer, a dnes je malé skoro sedm měsíců a usíná všude, ttaky je jinak unavená, protože se už pořádně hýbe. Neboj, není to navždy a trpělivosti je fakt dost potřeba. Malá asi potřebuje klid a Tebe u sebe. A nebo jí zkus hodně unavit. Ale v tomto věku je to ještě těžké. Ale vím přesně o čem píšeš, jsem ráda, že ta doba je pryč z tohoto důvodu. Trvalo to do třech měsíců, pak se začla hýbat a o moc se to zlepšilo. Hodně pevné nervíky a zkus obměnit, trpělivě :-) :a:

Ahoj Janičko, to je prsotě unavená a chce spinkat. Děláme to stejně jako holky - lehátko. Při bdění jí mám v polosedu, aby dosáhla na hračky a když začne být ospinkaná, tak jí položím, dám dudlík a jemně houpám. Zabírá to skvěle :one:

Ahoj,
nám jsou dva měsíce a vyzráli jsme na něj vibrujícím lehátkem, když malýho chytne amok, dáme ho do lehátka, tam se během chvilky zklidní a pak šup do postýlky. My jsme dřív zase jezdili jak blbci v autě, aby usnul, ale nakonec jsme si řekli dost a provozujeme to takhle.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka