prosím o všechny rady, jak vyvolat porod :)

29.09.2009

holky já dnes byla na kontrole v nemocnici, jsem 38+5, za chvíli začínám 40 týden a pořád nic, nic se tam dole ani nechystá :( já nechci přenášet, bojím se, abych pak miminko porodila, jsem hodně malá a taky se o ní moc bojím, aby se něco nestalo, kromě toho ta moje ledvina......

mamko neboj ono to prijde ja vyzkousela snad vsechno ale nic nezabralo.....pokud nedorazi oxitocin tam kam ma tak se zatim porod nekona,mi rikala dr. pokud pry telo neni nachystane tak se nic dit nebude.....taky me tohle trapilo......ani ten sex nezabral..... :*O*: :n:

Tak jsem včera uklízela, pak jsme jeli projet naši žabičku (auto) do terénu a věř mi, že v tom lese, kde jsme jezdili, bych ho dávno musela už vytřást...A nic. Jediný účinek byl ten, že jsem večer trpěla bolestmi jak kůň....Takže jsem se rozhodla, že budu v klidu a čekat a čekat a čekat, až se ten náš malý rarach rozhodne, že nás chce vidět....Ale přesto mi to nedá a vyzkouším zítra tu pračku...:-D

holkýýýý, my snad budeme všechny přenášet,ne??? děkuju vám všem moc za rady, odkazy, příspěvky, já je všechny hltala, jen jsem se z druhýho pc nemohla vůbec přihlásit a odpovídat :(
ještě přidám jednu radu od kámošky a to je skořice, jak v potravinách, tak aromaterapie :) no uvidíme kdy budou chtít bobci vykouknout na svět, mě přijde, že nepomáhá níííííííííííííííííííííííc :(

In reply to by Markyyy

tak to je máš pravdu.mě sestra poradila dělat dřepy.Ale moc jsem jich nezvládla funěla jsem jak prase,takže efekt žádný.Asi bude lepší nic nedělat a ono to přijde samo od sebe a když ne tak to bohužel vyvolají.přece nás nenechají tak dlouho přenášet..tak se opatrujte těhulky pa

Ahojky,dominicka mela byt 26.4.2009 a je az 4.5.2009.Ve stredu jsem byla u doktorky a chtela me poslat uz na vyvolavmluvacku.ja sem ji premluvila na pondeli.Jak se blizilo pondeli tak jsme na to v nedeli vecer s tatou hopsly a ejhle v noci mi praskla voda a bylo to.

teda holčiny, tak jak to tu tak čtu, tak je tenhle měsíc nějaký prokletý, ne?...to vypadá, jako by se žádnému miminku nechtělo ven, no v podstatě se ani nedivim, v takovýmhle počasí....taky bych si sedla na pračku, jenže nijak nevibruje :)...taťka už mi slibuje, že mě snad zítra vezme do traktoru a projede semnou po nějakým poli nebo brambořišti :)...už si z toho tak nějak dělám srandu...zítra mam termínek, a včera jsem byla na kontrole a taky se nic neděje nového ani se nic nepřipravuje, tak jdu znovu zítra...ale moc tomu nevěřim, a kdyby se do pondělka nic nestalo, tak mě prý dr. pošle do nemocnice a počítám nejspíše s vyvolávačkou, ale jak už jsem se tady ptala maminek, co to taky podstoupily, tak to nebylo zas tak zlé, ale v pohodě...tak se třeba v říjnu budeme předhánět, kdo dřív..:) a Ajuško tobě držim pěstičky, aby to dopadlo dobře, vždyť doktoři vědí co dělají :) a držim všem pěstičky

Ahojky je pravda, že bych už taky chtěla mít toho drobečka u sebe v náruči. Hlavně, když nevím co nás čeká nějak se nám nechtěl ukázat takže o to je to větší těšení na mimčo. Ale na druhou stranu si říkám, že si aspon ještě můžu dosita odpočinout a vyrazit kam chci tak si to ještě užívám. Termín mám 14.10. na svoje narozeniny tak bych byla moc ráda, aby to tak dopadlo, ale moc tomu nevěřím a přemýšlím a vymýšlím jak to zařídit, aby to tak bylo. Stejně mi to asi nepomůže tak se necháme překvapit no. Jinak určitě všem přeji hodně stěští u porodu a zdravé miminka.

no ja si dam dnes koupel s relaxacnim olejem s levanduli a uvidime...ale moc tomu teda nedavam :) vsichni mame stejny problem chceme mit mrnouse u sebe a porod za sebou. :\x: holky urcite se vsichni brzy dockame :C]]: :$$: a budete koukat jak to pujde rychle.. :qu:

no ja si dam dnes koupel s relaxacnim olejem s levanduli a uvidime...ale moc tomu teda nedavam :) vsichni mame stejny problem chceme mit mrnouse u sebe a porad za sebou. :\x: holky urcite se vsichni brzy dockame :C]]: :$$: a budete koukat jak to pujde rychle.. :qu:

:a: U nás je jedna masérka a ta masíruje i těhotné z boku chvíli na jednom a chvíli na druhém boku ,ta mi říkala že po masáži ještě ten večer pár těhotných ženských porodilo .Tak to je taky zajímavé .

In reply to by dupkaM

teda Ajuška nejsem ale odpovím jestli neva.Já maliník piju ale teda mám pocit že je to spíš opačný efekt.tak přemýšlím jestli ho nepít.jsem zvědavá jaký bude porod jestli rychlejší nebo ne.už snad 3týden piju 3šálky dennně a nic.fakt nic.tak doufám že aspoň ten průběh bude lepší než u prvního těhu.

ahojky,
to mi povídej,já mám v pátek termín a dnes mi dr po prohlídce říkal že u mě dnes porod rozhodně nehrozí,..že nic tomu nenasvědčuje,ale že už by to chtělo že malé je až až v bříšku.-)navíc mě 14 dní trápí kloub že sotva tahám nohu,..děs běs,.tak taky nevím jak to urychlit,.ale jak říká moje mamča,až jablko uzraje,..tak pevné nervy.-) :a:

Ahoj, jestli se můžu zeptat co máš s ledvinou??? Já v prvním těhu měla taky ledvinu špatnou měla jsem vyvod z pravé ledviny. Myslím si že je to o doktorovi mě nechali do termínu a pak mě vyvolali....měřím 160cm. Moc na tebe budeme myslet drž se teda držte se. :||): pa Jana

Jsem 38+3 a taky se nic neděje :( Porod už bych taky uvítala.Jednak začínám být z něho nějaká nervní :) a taky už sotva lezu :) :) Na kontrolu jdu ve čtvrtek jsem zvědavá jestli se něco od posledka změnilo.Přenášet bych taky nechtěla.Tak budem doufat,že to na nás přijde brzo :) :a: :a:

Kamarádka dva dny umývala okna ;) nejdřív u nich v paneláku a pak celej tchánův domecek... a hodně jí u toho padala hadra na zem takže pořád lozila po schůdkách nahoru a dolů a ohýbala se ;) :s: Den před touto akcí byla v poradně a na monitoru.. děložní akce = mrtvo a CS 0... o půl čtvrté praskla voda a 14:58 byla malá na světě ;)

Ajuško,nejsi v tom sama neboj.Já byla dnes na kontrole a bylo mi řečeno že je to pořád stejný už třetí týden prostě žádný náznak blížícího se porodu.A to mám zítra termín.A taky mi bylo sděleno že je miminko malý.Tak jsem z toho smutná...Žádný rady ti neporadím,protože na mě nic nefunguje spíš naopak.Říká se hodně :*O*: ale taky to nejde pořád že??

S tím bříškem je to fakt. Prý to nedělá moc dobře, pokud je na porod brzy. Takže hladit, hladit a laskat se s ním. Pořádně si ho ještě vychutnej.

konečně ses ozvala... :( Ajuško já se divím, že Tě už neberou, kvůli té ledvině... Jak vyvolat porod fakt nevím, horkou vanu bych se bála, ať neublíží mimču, možná trochu červeného a sestřička kdysi zdrbala chlupatého, ať mi pořád nehladí bříško, že to vyvolává stahy.... Hodně štěstí a drž se a hned piš!!!!!!!!!! :s: :k: :k: A nebuj, vše bude v pořádku!

In reply to by nevimnic

poprvé to bylo víc :s: Teď říká, že má moc práce, co já vím, asi jo... na bříško jen občas sáhne... ptá se co "hužva" no hrůza... když jsem mu řekla, že chřadnu, tak mě pozval na oběd a do kina... nevím, jestli to přežiju :s: chlupatec pitomec.... :( :) :a:

Ahojky, tak já jsem dneska 40+0 a v porodnici mi bylo řečeno ať zkusím sedávat na pračce, když peru. Prý by ty vybrace měly pomoct a že už hodně rodiček jim říkalo, že to pomáhá. Já nevím ještě jsem to nezkoušela, ale jinak vše ostatní ano. Tak tohle je poslední pokus :one:

In reply to by Jesyna

No u mě se právě také nic neděje, tak mi řekli tohle. Já mam termín dneska a když do příštího úterý neporodím sama, tak nastupuji na vyvolávačku. :r: už bych také chtěla mít moc mimi u sebe, ale když se mu nechce, tak se mu prostě nechce. Už 3 den mě trápí průjem :00: tak snad už to brzy přijde. Prý se tělo připravduje na porod.
Dneska už jsme i :*O*: sexíkovali a stejně nic. Půjdu hopsat na pračku a uvidíme. Ten jógový cvik na mě vůbec nezabral :n:

Ahojky,tak já jsem dnes 41+1 a zítra mi budou porod vyvolávat! Můžu ti za sebe říct že nic nepomáhá, vyzkoušela jsem snad všechny ty babské rady a podle mého jsou to prostě jen pověry... Neboj doktoři by tě nenechali přenášet pokud by se jim zdálo že byste to s mimčem neměli nějak zvládnout:) Tak pa a drž se

ahoj,ja byla take dnes na kontrole sem taky 38+5 a pry k porodu se zatim nechysta :( cs mam porad na 6,a co sexik?ate nezkouseli?ja jen slysela o caji ze skorice a zazvoru,a pak sem cetla o svestkach snist rano 2 hrsti susenych svestek a na to sklenici vlazne vody,jeste sem to nezkousela ale urco to chci vyzkouset ,no a pak teple koupele,no a masaz bradavek,taky bych uz nejradeji rodila leze mi to pekne na mozek :00: no a co ti rek doktor?

Ahojky, tak to jsme na tom stejně já dnes 38+4tt a zítra jdu do poradny a taky myslím, že se nic nechystá. Už bych to chtěla taky uspíšit, ale zatím jsme zkusili jen sexík a nic... Úplně tě chápu, taky se mi nechce přenášet a už s toho začínám být zoufalá..... Někdo sem nedávno dával nějaký cvik z jógy, ale nějak na něj nemohu narazit. pa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka