Ťuk, ťuk......smím mezi vás? Jsem tu nová.

10.01.2008

Ahoj snažilky, těhulky a maminky,
jsem tu nová, v osmém týdnu a ráda bych se mezi vás zařadila.
Ráda bych se vás zeptala, co vám pomáhá nebo pomáhalo zmírnit nevolnosti a v kolikátém týdnu vás přešly. Moc díky. Mějte krásný den!

Moc vám všem děkuju za rady a uvítání. Lízátka jsem pořídila hned na počátku, ale přijde mi, že se mi zvedá žaludek i z nich. No snad se to zlepší co nejdříve.
Zítra jdeme na ultrazvuk, tak teprve uvidíme mimi, pevně doufám, že bude všechno v pořádku. Jsem moc smutná s vámi a hlavně s Jitulkou, je mi moc líto, co se jim přihodilo.
Opatrujte se, musím jít pracovat. Pa

Ahojky
taky tě tu vítám... }:) tak ja su na tom stejně jako ty- teda 8.tyden ale zatím mám spíše pocit že mě se nevolnosti vyhýbají. Jen mám vždycky večer břicho jak buben a přes den mě bolí a hlavně su děsně unavená....
andrejka

ahoji :a: :a: :a: , vítám tě tu mezi námi těhulkami.... :dance:
já jsem moc nevolnosti neměla takže ti nevím co poradit, jen jsem měla mdloby, a na to pomáhá sednutí nebo lehnutí, ale zvracení jsem neměla :n: ...tak se drž :one:

Ahojky vítám tě a gratuluji ti,já jsem také v 8 tt a potýkám se s nevolnostmi i zvracením,dneska jsem zvracela i v noci,ale vždy když se vyzvracím,tak je mi pak zase na chvilku dobře. Pomáhají mi docela lízátka proti těhu nevolnostem,prodávají se v lékárně,stojí kolem pajdy a je jich tam 12-různé příchutě. Měj se krásně.pa

Ahojky taky Tě tu vítám a ať se Ti tu líbí ;) Já jsem měla jen takové nepatrné, měla jsem pocit, že budu zvracet a nic :D Tak jsem si koupila v lékárně ty lízátka proti nevolnostem v těhu a ty mě celkem pomohly. Když jsem měla pocit, že se mi chce zvracet nebo zle, tak jsem si vzala lízatko a byl na chvíli klid ;) Tak se na ně zkus zeptat v lékárně nebo nějaký čajík - mátový a tak :) Tak at se Ti to brzo zlepší, mě to přestalo tak v 11,12 tt :s:

ahojky, vítám tě tu. bohužel já pro tebe žádnou radu nemám,protože za celé 3 měsíce se mi neudělalo ani jednou zle.maximálně se mi občas motala hlava,jinak nic...

Cauky,ja jsem v 15+3 a vubec nemam zadne nevolnosti :-) Je mi porad dobre a tehotenstvi si uzivam.Preju i tobe at je ti dobre a opatrujte se :-))

Vítám tě :c: mě na nevolnosti nepomáhalo nic :sick: pak to přešlo kolem 14tt. Snažila jsem se co nejvíc jíst i když jsem vůbec neměla na nic chuť, když jsem neměla prázdný žaludek, tak to bylo o něco lepčí :) někomu pomáhá zázvor (lízátka, čerstvý odvar, bonbony apod.), ale mě moc nepomohl, ale na někoho to fakt funguje, tak to zkus ;)

je to jiné. Mne například pomáhaly takové ty lízátka v těhotenství, mají v sobě zázvor, dají se koupit v kterékoliv lékárně, pak také vždy něco malého sníst a z nápojů - bylinkové čaje jako mateřídouška apod. zeptej se v lékárně, třeba něco zabere :)

:a: Ahoj!Tak já tě asi moc nepotěšim.Jsem ve 23 týdnu a zvracim pořád.Každé ráno a když něco mému drobečkovi nechutná,tak i přes den.Bude asi rozmazlenej už teď. ;)

In reply to by Kachnička

Tak to se mám na co těšit. Doufám, že mě to nepotká. Teprve dneska jsem si přečetla na netu, že Šeredové se narodil kluk a tak jsem četla články o ní i dál a tam v jednom píše, že vůbec neměla nevolnosti jako ostatní ženy, že chodila do posilovny. To fakt nechápu. Mě příjde že tyhle STAR vůbec žádné nevolnosti nemají a snášej to v pohodě. Jen my chudáci to musíme vyžírat za ně :r: :00:

Ahoj, vítám Tě tu. Jo tak nevolnosti jsou u každého jiné. Mě ze začátku pomáhalo se hned ráno najíst, třeba pár piškotů. Ale jsem teď v 15.týdnu a je mi ještě občas nevolno, začala jsem i zvracet. Ale co by mi pomohlo teď nevím, je to různé, protože mi je blbě průběžně celý den, nebo blbě, spíše tak divně od žaludku. Třeba budeš mít úplně jiný průběh a po 3 měsících se to spraví.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka