Za jak dlouho jít na gyndu?

28.09.2009

ahojky spolubojovnice. měla jsem to dostat od pátku do neděle, ale nic nepřišlo. Mám to vždy docela přesný. Tak jsem si dnes ráno udělala test a byla tam slabé //. Myslíte, že je brzo jít zítra na gyndu? On je tam totiž jen 1x týdně a to zrovna zítra. Nebo je to moc brzo a budu tam za trapku? Díky moc za odpovědi.

ahojky, všem,
moc vám děkuji za rady. Samozřejmě že jsem to nevydržela a šla tam dneska. Doktor mi řekl, že s největší pravděpodobností jsem v tom. Uplně na začátku. A že mám přijít za 3 týdny na 1. ultrazvuk. Jsem hrozně šťastná. (a krev mi nebral).

Tak já jsem si tam nejdřív volala a dr. mi řekl ať přijdu až v 6tt. Že do té doby mi stejně nepotvrdí vitalitu těhotenství. Ale pokud tam půjdeš hned, tak tím určitě nic nezkazíš. ;) A gratuluju k //! :one:

Ahoj a mooc gratuluji, trapné to určitě není já bych na gyndu zašla už jen na ten odběr krve patřím mezi skupinu, která má přímo nařízeno jakmile zjistím těhotenství musím okamžitě na krev,ale myslím , že je to dobré i u lidí, kteří to nařízeno nemají.Přeji moc moc štěstíčka.

Ahojky,gratuluju :w: Jdi na gyndu,proč by né?Vezme ti krev na hcg a tyk ti asi udělá UTZ,nic tam sice neuvidí,ale sliznice by měla být hodně vysoká :one: Ukaž nám fatečku at se můžeme pokochat :)

ahoooj..tak ti gratuluju mooc:-)za trapku zítra u Dr.určitě nebudeš,ale je pravda ,že na UTZ nebude ještě nic vidět,počkala bych těch 14 dní jak už tady bylo psáno..tak se opatruj,pa

ahojky majo...gratuluji k čárečkám,ale být Tebou tak ještě počkám. Bude lepší tam jít za 14 dní. Už bude něco vidět na ultrazvuku. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka