Uz asi je mi lip...

28.09.2009

Asi je mi opravdu lip...nevolnosti nejak ustupujou. Uz tyden nezvracim, poranu se citim take lip..tak snad za par tydnu budu uplne "fit" a konecne si to tehu zacnu opravdu uzivaaaat :///:

In reply to by Tynik

Ahoj :-)
Já už mám malinký bříško :-D Už se nemohu dočkat až ho ucítím.Zatím sem tam cítím takové malé bublinky které jdou i cítít na ruce, to asi když tam řádí. Dnes jdu k doktorovi, poprvé nesu moč, ještě mi nedělali ani jeden test, tak jsem z toho nervozní, ale věřím, že vše bude dobré. Zjistila jsem, že jsme krom kočárku plně vybaveni, neboť mám tříletou sestřičku, všechno nám schovali. Na jednu stranu jsem za to nesmírně vděčná a na druhou stranu přijdu o všechny ty nákupy :-( Ale kočárek jsem si vybrala sama, tak mám alspoň malou radůstku. Už jsi ty zvolila značku kočárku? Koukala jsem kam by si šla rodit, kamarádka byla u Apo. a líbylo se jí tam. Já budu muset asi až do Havlíčkova Brodu páč chci rodit do vody a tady v Praze jsem nic nenašla.
Hezký den, já už letím

In reply to by Já a mé mimi

hezkyyy:)))...uz se taky nemuzu dockat az ucitim prvni opravdovy kopanecek. Ted necitim asi nic, ale rekla bych ze presne vim kdy se mimco poradne hybe a kde presne v tom brisku je... :D ...ty bublinky taky pocituji ale premlouvam se ze jsou to jen streva :///: ...S tou vybavickou ti tak trosku i zavidim bo ja z toho nakupovani mam tak trochu hruzu kolik toho vseho je, ty znacky a ceny :00: . Kocarek jeste nemame vybrany,zatim jen prohlizime na netu obrazky :///: ...koupila jsem si jen tehu kalhoty v H&M a mam z nich obroooouskou radost :qu: jsou strasne pohodlny....Pro mimco bu nakupovat az po dalsim vysetreni, a to uz doufam ze nam reknou kdo to bude...Jo a s tim briskem cece nevim, pritel rika ze rosteme ale ja jak mam tu malou pneumaticku tak se to moc nevidim :///: ...ikdyz pod tim pupikem se t zakulacuje pekne :s: .... S testikama ti budu drzet palecky :) ...u me prvni screening a testy dopadli dobre :) ...kolik vam vlastne tedkom je? :)

Tyniku, jsem ti to před pár týdny říkala, že to chce čas - a koukám, že u tebe je to podobné jako u mě, taky se to postupně nějak zlepšilo :-) tak držím pěsti, ať už je jenom lépe

Tak tuk tuk,to zaklep ;) Já jsem 5 týdnů a už se pěkně navaluje :jawdrop: zatím jsem ani jednou nezvracela,ale co není může být že ://: Bolí mě jen hlava strašně se mě pořád motá a na jídlo taky nemám ani pomyšlení,ale já jse za to všechno hrozně štastnáááá :\x: :||): :/;x: :°O°:

In reply to by kesja

Jste se snazili pekne dlouho ze?...u me ty nevolnosti rozjeli v 7.tydnu, a zvracet jsem zacala asi tyden a neco na to...desny...ale da se to...predevcirem jsem zvladla vlastni svatbu, 12 hodin v korzetovych dost tezkych satech a podpatcich a jen parkrat mi bylo nevolno...ale jinak pohodicka:)))

In reply to by barbusacek

anooo :qu: ...a jsou nadherne ani nevis jak se mi nechce je dneska vracet :\/: ...fotesky budou pristi tyden...sama jsem zvedava jako opice :D

In reply to by barbusacek

to vim ze to utece...uz ted na to cucim jak rychle utekli dva mesice ode dne jak jsem zjistila ze jsem tehu....za chvilku budou Vanoce a pak jeste par mesicu a uz budu mit mrnouska v naruci :D

In reply to by Tynik

No nestraáááš :s: to jo snažily jsme se 2 a půl roku hrůza :00: Ale jjá jsem na navolnosti relativně připravená,u mé dceři jsem zvracela do 4 měsíců těhu,a to jsem do té doby jen hubla místo přibírala a ted se to myslím pomalu rozjíždí taky :jawdrop: Tak přeju hodně štěstí v manželstvý :\r/ a kde máš fotky?

In reply to by kesja

To jo...myslela jsem ze me klepne :///: ...pak sice na vecer se rozjel, ale nez zacal fotit tak manzel musel busit do toho fotaku aby se otevrela cocka a pak kdyz se to povedlo tak ta :pig: fotila bud tmave nebo rozmazane nebo s nejakejma pruhama...strasny... :00:

jéééé..jak já ti závidím,já jsem teprve osmý týden,ale cítím se že brzy umřu,žaludek hrůza,malátnost,nechuť na jakekoliv jídlo a na jakoukoliv činnost,připadá mi,že nejsme těhotná,ale spíš nemocná..jediná radost je,že to snad za měsíc přejde..tak si to užívej,snad půjdu ve tvých šlépějích,papa:-)

ahojík :a: a bude líp uvidíš :qu: já jsem dneska 14+2 a už nevím co to jsou nevolnosti,akorát mě pro změnu bolí hlava :s: hlavně večer.
Ale zatím se to dá zaspat. Myslím, že už si těhukovaní brzo budem uživat. :qu:

In reply to by Zdenka26

ja jsem dneska 13+1 a ta hlava me taky trapi ale to je urco tim pocasim...a hlavne brisko boli porad:(( uz aby byla dalsi kontrola to uz budu v 17. tydnu,treba uz se i dozvime koho budeme mit :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka