Maliník

28.09.2009

Ahoj holky, kde se dá koupit? A má to vůbec nějaký účinek. My jsme teď 36 tt a nevím, zda koupit, nebo nekoupit. Je to vůbec pitné?:-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

Klasicky v lékárně nebo v bylinkárně...mně to chutná jako klasickej bylinkovej čaj...kdyžtak si tam dej trochu medu, to pak chutná líp :)

Monika & Márinka

ahojky koupis ho normalne v lekarne nebo ve zdrave vyzive,nevim zda ma ucinek nekomu pomohl nekdo zase rika ze ne ,ja ho piju uz od 34t a od 36t 2krat dene,jinak chutna jako naky bylinkovi caj davam si tam med a de to.

ahojda,já piju sáčkový a je to takové bez chuti,i tak zvládám jen 1 hrníček denně a dnes začínám 38tt,ale zda to má vliv na hladký porod,tak to nevím..každé tělo je jiné,takže někdo má porod dlouhý,i přes litry čaje a někdo rychlý bez jakýchkoli babských rad :-) Necháme se překvapit..Jinak stojí pár kaček a mají ho v každé lékárně.

nevím jestli to má cenu protože jsem ještě nerodila ale říkám si proč to nezkusit ne? ten čaj mi hrozně chutná musela jsem se držet abych ho nepila od začátku těhu, takže já být tebou tak to zkusím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky