Noční krmení u půl ročního dítěte

28.09.2009

Ahoj chtěla jsem se zeptat jestli vám jí dítko na UM v 6-ti měsících a kdyžtak kolikrát.Mně doktorka řekla, že by měl jíst jednou za noc.Už jsem zkoušela ho odnaučit snižováním dávky ale nedaří se.Týden mi pije 120ml a zkusila jsem 90ml a on se mi vzbudil po 2 hodinách.Zkoušela jsem ho ošidit čajem a řev.Až když se nají tak je klid.Už jsem na mrtvici vstávám hůř jak k novorozenci. Budu vděčná za každou radu!!!!!!!!

Kliknutím vložíte smajlíky:

zrovna jsem to řešila s doktorkou - podle všech chytrých časopisů dítě v noci nepotřebuje jíst - ale to neznamená že nesmí!! některé děti to naopak potřebují, obzvláště kojené. Malému teď bude rok a občas mu taky v noci mlíko dám - když rostou zoubky tak nic jiného nepomáhá. Takže dítě po půl roce nemusí už v noci jíst, ale to neznamená, že nemá...

A kolikrát ti jí přes den? a přes noc papá jen jednou?Já si myslím že když má prostě hlad tak se má najíst.Mě se malá budí na čaj a někdy jí to je taky málo a třeba dnes se mi od půl 3h budila a asi 4x jsem dala čajík a nakonec jsem v půl 4h udělala mlíčko a šla za chvilku spát a spala do 7h.S dr jsem o tom zatím nemluvila ale u nás to není každou noc,mě se malá budí spíš až k ránu okolo 4-5h

In reply to by lussi

Mně jí 5x denně.Naposledy mi jí v 18.00 a pak ve22.00 a pak 00.30 další v 3.30 a pak 7.30 a pak svačina,oběd svačina večeře. Už aby to noční vztávání skončilo. A ještě ke všemu v 5,5 měsíce měl 72cm a 8200g, takže žádnej chudinka to není, aby se musel cpát jak neurvalej.

ahojky tak my mame 5,5 měsícu..Už asi 14 dní davam v noci jen čaj..rano 210 ml,svačina 210 ml ,oběd 210ml,svačina 210ml a večeře 210ml..mezitim zkoušíme mrkev atd..x denně jidlo mu musí stačít,říkala mi to pediatrička i na infolince Nutrilonu....Můj prdolka se taky v noci budi co 2 hodiny a jemu jedno jestli pije nebo jí..takže mu davam jen čajík ;) ale záleží na tobě,ja taky pořád vstavm i 10x za noc,vypadne mu dudlík a nemůže usnout..
http://www.dominikhudecek.estranky.cz

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka