Dilema - aneb i u nás tchánovci nejsou OK :(

28.09.2009

Holky potřebuju radu... Ikdyž vůbec netuším jestli se na to dá něco poradit...
Naštěstí s tchánovci nemám špatný vztah ;) Karlova maminka je fajn má nás ráda a moc se na malou těší a o to víc mě to asi trápí :( Jeho taťka je takovej skřítek podivín, lítá si kolem hospodářství - ale je neškodnej ;)
Jenže holky oni mají doma takovej bordel... Myslela jsem si, že dřív to bylo tím, že toho měli hodně... Mamka se stará o všechno (vaří, staraá se o nepohyblivou tchýni, o svou maminku a pomáhá s hospodářstvím), ale na úklid těžce rezignovala... Na jaře přišla o práci, tak jsme si mysleli, že když bude doma, tak to dá trošku do kupy, jenže ona na to fakt rezignovala, je fakt, že uklízet po dvou chlapech, kteří dělají bordel je těžký ;) (jedinej kdo si tam uklízí, je manža)
Já nejsem žádnej superpořádnej tvor, ale kdyby ste to viděli :( Mám do toho úplně hrůzu přijet s malou (kdyby bylo léto, tak to tak neřeším projdeme se po dvorku a tak, ale kam v zimě...) Manža se jí už snažil něco naznačit, jenže se nic neděje... Na druhoou stranu se jí nechci dotknout... Holky co s tím... Když tam budu jezdit, tak budu trnout aby malá něco nechytla, (první cesta nám s největší pravděpodobností vyjde ještě do šestinedělí - na vánoce) a když tam nedojdu budou mě mít za městskou pipku... Manža je z toho špatnej taky... Dokonce jsme se v sobotu sbalili před obědem a jeli se radši najíst do restaurace (mělo být upečený naložený maso - místo uzení - smrdělo to tak, že jsem myslela, že poprvé budu mít těhu nevolnost a navíc bych si tohle v těhu fakt neriskla jíst, a ten bordel v kuchyni a pak dorazil tchán v montérkách od prasat a sedl si tak ke stolu :00: - nejsem žádná cíťa, ale když si představím, že takhle poleze k Emičce, tak jsem na mrtvici)

Teda Martí tak na tohle opravdu nevím co říct. :no: Nejlepší by bylo nechat si malou vždycky v zavinovačce nebo si někde udělat nějaký čistý koutek jen pro ní. Třeba by to tchýni pak taky napadlo, když by jsi třeba začala utírat někde stůl, aby jsi tam mohla malou položit. ;)

No tak to je teda síla.No hlavně Ty nic neříkej,at jí to řekne jejich syn.Od něho to vezmou úplně jinak a nebo mu taky řeknou,že určitě dostal rozum od tebe :O Vůbec se ti nedivím,taky by mě to hodně vadilo,vždycky,když už si budeš mylset,že vás chcou pozvat,tak je předběhni a pozvy je ty k vám.Jinak nevím co na tohle napsat :n: Já tohle taky nikdy nepochopím,já mám takovou švagrovou,ona je stejně stará jak já,ale já k ní nechodím,nejsme si nějak blízcí :!k:

tak tady teda fakt babo raď. Věřím, že to vůbec není k smíchu, ale já jak si představila podivína skřítka, jak sedá v montérkách od prasat k nedělnímu obědu, musela jsem se zasmát :s:

Mabišáčku človíčku na to je každá rada drahá... co takhle, aby radši oni přijeli k Vám? Nebo ať to manža nenaznačuje, ať mamce koupí kytku, řekne jí, že ví, jak to má těžké, ale že mimčo potřebuje přijet do čistého..... :( ublížit jí to asi ublíží no... ale je jasné, že musíš myslet na malou.

Fakt nevím a držím pěsti... netrap se :k:

ahojky,to je hruza(jaky jsou lidi s prominutim prasatka :pig: )uvidis ze az tam budete jezdit tak to stejne jednoho dne vyvrcholi a nekdo neco rekne,protoze tohle nemuze dlouho vydrzet :n: a ono taky kdoby to vydrzel :( nejsem zadnej pedant na uklid ale co je moc to je moc a tak by se mi to hnusilo :jawdrop:

fuj, fuj, fuj :n:
to je teda hnus fialovej :$$: to bych nechtěla tohle řešit! Martinko, buď budeš mít malou pořád v zavinovačce ("protože přece takhle malý miminko musí pořád cítit něco kolem sebe a né být na volno") a když si ji budou chtít pochovat! tak UMÝT RUCE (přes to vlak nepojede ani u nás!!! ať si o mě myslí kdo chce, co chce!!!) a pak dám k malá hodně látkových plínek, aby ji nezamazali... nebo já teda nevím! Ale když tchýně nepochopí náznaky ani od vlastního syna... je zbytečné se s ní pouštět do hádky... ono jí to možná docvakne, až uvidí, jak moc malou před nima chráníš!!!!
Přeju hodně sila Martinko :h:

Ahoj, řešíme tě teď s mojí mamčou a nic moc jsme nevymyslely - opravdu si to musí vyřídit syn s rodiči, je to vhodnější. No a bylo by možné abyste tam měli jeden čistý pokojíček, jen pro vás, kam by nikdo nešel a nemohl ho zašpinit? My to takhle máme u mých rodičů, spíme s Marečkem v mém pokojíčku, kam kromě nás nikdo nepřijde, takže je tam stále čisto.. Tchyně měla také malé děti, bude to muset pochopit ..
pa IRe

http://rire.rajce.net/Marecek

In reply to by irenzare

u nich pokojíček nejde :( tchán potřebuje svou místnost, kde si může v montérkách schrupnout) , spáváme u mých rodičů, tam je to v pohodě a k nim jedeme jen na návštěvu, jenže i mě to mrzí, že tam třeba nemůžeme být dýl... no jen doufám, že se to nějak vyvrbí...

Ahojky,
tak to vám tedy nezávidím.
Já to vidím takto:
1) nebudete tam jezdit
2) budete tam jezdit a budeš trnout hrůzu co si přinesete domů
3) přitvrdíte a zkusíte jí to nějak vysvětlit
Chápu, že je to prekerná situace. Já bych volila 3. Nebo mě ještě napadá, počkat alespoň až bude větší. To lze jednoduše vysvětlit, když to je 300 km. Prostě bude na takovou dlouhou cestu ještě malá.
Já mám problém s mytím rukou. Někteří přijdou z venku (i po cigárku) a šahají na malou. Pak ještě řeknou, že se musí imunizovat :spid: Tak to hořím. Nejsem přehnaně úzkostná, ale malé jsou 3 týdny, tak tam o imunizování nemůže být ani řeč. Minule jsem jim to řekla, tak uvidím, jak se k tomu postaví. Koukali na mě, jako bych spadla z višně.
Tak přeji brzké vyřešení problému.
pa J.

Holka, tak to je síla..takže nejenom bordel (jak jsme prvně myslela, ale i špína- :jawdrop: ), tak to bych taky nedla.a...co poradit....musíte tam jezdit? jestli chtějí, ať přijedou za váma...se podívat na malou...( nebydlíte s nima na domku :?)-v tom případě je to v prdeli...to by měl tvůj manža jim takntně naznačit, že bude miminko a miminko musí být v čistém (ne sterilním) prostředím....takže by se měli snažit..jinak fakt nevím, co poradit. ještě, že takový problém nemám..uff ://: ale držím palušky, ať se to nějak dobře vyřeší....jinak bych jim děcko ani koutkem oka neukázala :s: :a:

In reply to by dupkaM

No to je to, že jednou za čas přijet musíme, my totiž s manžou žijeme v Praze a naši rodičové na moravě (tzn. přijet na otočku nejde) Když přijedeme, tak jsme u našich, ale je zas nechceme otravovat návštěvama navíc... A tchánovci do prahy nedojedou, protože se musí starat o babičku a zvířata... Manža jí to už říkal, jenže se pořád nic neděje - prostě rezignovala uklízet někde, kde jí někdo za prdelí dělá bordel... takže už je to bordel a špína... no pořád doufám, že vánoční úklid snad provede :s:
Jinak je strašně hodná, pro malou i mě by se rozkrájela o to je právě jakýkoliv rozhodnutí typu - a jezdit tam nebudeme těžší :(

ahojky tak to je fakt mazec, to se ti nedivím, že se tam bojíš s malou jet. taky bych tam nejedla a bála se co tam můžem chytnout. já když mám problém s tchánovci, tak to prostě řeknu manžovi a on to musí vyřešit. psala jsi, že už jim to naznačil, tak hold až se malá narodí, tak musí přitvrdit a říct, že do takovýho bordelu prostě malou nepřiveze. ale fakt vám to nezávidím, musí to být nepříjemný, když oni jsou prostě na to zvyklí a vysvětlit jim, že chcete novorozenou holčičku dovést do čistého a voňavého prostředí. hele a k vám na návštěvu jezdí? v jakém stavu?

In reply to by pokecka

No k nám nejezdí, je to 300km :( a mají nemohoucí babičku a hromadu zvířat o který se musí starat, takže jediná možnost, jak je vidět je dojet tam...
Jinak jak jsem psala Dupce ona je strašně hodná, pro malou i mě by se rozkrájela, ale na tohle se prostě vy.... jak na placatej šutr... I manža říkal, že to tak dřív nebývalo... Že to je asi její pomsta otci za veškerou tu havěť a pole :/

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka