uz jsem tu!!

09.01.2008

Ahojik vsem, tak jsem zubare zvladla, mela jsem jeden kaz plus mi spravovala tu dirku v zubu. Nechala jsem si dat injekci a je to v pohode. Myslela jsem pritom na Vas a na maleho v brisku. :c: . Zitra jdu do poradny a snad se dozvim, kdy nastupuji na materskou :s: uz se to blizi, snad me nevynada za vahu, ale nezda se mi ze bych pribirala, nosim porad stejne kalhoty. Je to mozna vodou, porad jen piju, jak duha :00: :00: . A jak pak se mate vy? Neco noveho?? :dance: :dance: :dance:

ahojky..no vidíš a ty ses tak bála..:-D u nás nic nového, chtěl asem být aktivní a byla na procházce a ta mě nakonec zmohla natolik, že jsem spinkala a pak sem zase odpočívala...no prostě sem ko...:-)

ahojik to je fajn ze jsi zubare zvladla jsi sikula, ja byla dnes na kontrole a pribrala jsem od minule jen tricet deka, protoze jsem byla nemocna ach joooo tak trosku huboval ze mame vic papat :00:

Závidim,že máš zubaře za sebou.Já to pořád odkládám,ale vim,že musim.Mám mám teď v těhotenství se zubama problémy.Jeden už se mi drolí,ale já bojim,bojim.

Ahojky Veru, já mám jít k zubaři příští týden a vůbec nevím jestli tam mám či nemám jít, protože jsem zvyklá si nechat píchnout injekci a teď mám trošku obavy jestli můžu či né. Budu už ve 37+3tt, tak nevím. A platila jsi za plombu?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka