prvni pohyby

19.08.2009

ahojky....je to asi neuveritelny ale jsem 14tt avcera jsem si tak lezela na zadech a citila jsem jak se mi vzdouva brisko a na prave strane se objevila na chvilku mala boulicka.cetla jsem ze druhorodicky citi pohyby tak v 18 tt ale je pravda ze i u prvniho mimca jsem citila pohyby driv nez bych mela...a to se mi mala narodila presne podle terminu prvnich pohybu,je tady nejaka mamina ktera taky citila sve PP drive?

Kliknutím vložíte smajlíky:

když jsem byla těhotná se synem tak jsem začala cítít pohyby v 16tt a to jsem čekala své první miminko -můj doktor mi to nechtěl věřit ale bylo to tak záleží jak máš uloženou placentu

Ahoj, já měla u prvního těhu pohyby od 16 tt. Takže to asi možné je. Prý to záleží taky na tom, kolik má mamina špeků :-)

holky jako vážně??? ja užchci taky. jsem ve 14 ale když sidam ruku na břicho tak citim jen tep asi svůj. Ale je fakt že i na uz spinkalo vůbec sebou nemlelo tak to asi bude klidas.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

bvrzy mimi ucítíš, já ho mám až moc aktivní, nemůžu ani ležet na bohu pořád tam sebou mele a dělaj se mě boule jak kdybych už měla před porodem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

já si vždycky říkám ať už sebou tak nemele, jenže pak jak je dýl ticho tak stejně sním zatřepu. Můj přítel vždycky pozoruje břicho jak mě tam putuje. Jde vidět aji nožička a někdy hlavička a to teprv začínám 26.týden

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No nás taky čeká stěhování, ale jen z pokoje do pokoje, ale taky se těším jak blecha protože už budu pak skládat oblečky a tak. mě Dominik kopal hrozně brzo, to mě říkali že podle pohybů budu asi rodit dřív. Teď mě zjistili těhotenskou cukrovku takže nebude to silvestrovské mimi, ale na vánoce ho budu prý mít už doma a asi císařem

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

To tě chápu, sestra má 6let starýho kluka a ještě nedávno bydlela v garsonce, hrůza. A já bydlím u tchýně, ketrá má ještě 15tiletou dceru, takže žádnej med.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Tak to my musíme počkat, přítel platí hypotéku(ne na vlastní barák) a živý mě ze své mizerné výplaty. Držím ti palečky ať vám plány vyjdou.

hojky, jsem prvorodička a nedávno sem tady zakládala disuzi, že jsem cítila moc brzy pohyby ateď jsem 21.týden a mám v břiše fotbalistu, nebo fotbalistku. S přítelem pozorujeme bouličky už dost týdnů, a tak dva týdny se mě vyboulí úplně celá strana a jde vidět hlavička.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka