Moc prosím naléhavé...poraďte:-(

25.09.2009

Ahoj tetky, ještě jeden dotaz, jsem zoufalá!
Prosím, vy které rodily nebo budete rodit v Brandýse nad Labem...musí se tam registrovat?Já mám za měsíc rodit, známá mi říkala, že nemusím, že tam jezdí rovnou rodící maminky bez registrace, tak jsem to nechala být, ale teď se docela bojím? Nikde na internetu o tom informace, zda registr nebo bez něj nepišou. Prosím poraďte.....já jinak nevím, co budu dělat....asi rodit doma, nebo já nevím:-((((

Kliknutím vložíte smajlíky:

podle mě je ta registrace jen pro to, aby měly písemný formality udělaný dopředu. Případný souhlasy atd. pokud nastane nějaký problém. Určitě nebudeš první ani poslední kdo pojede do porodnice bez registrace. Zas tak nutný to není.

Hele, i kdyby se tam muselo registrovat, co udělají, když tam přijedeš? Maximálně tě převezou jinam, pokud nebude místo... Vyhodit tě nemůžou, pokud už bude porod rozběhlej..

Ahoj,ja tam rodila v prosinci a neregistrovala jsem se.Normalne jsem tam prisla a slo to hned.A moc jsem byla spokojena,kdybych mela rodit jeste jednou,tak rozhodne jedu do Brandyse.Hodne stesti :a:

Já když jsem měla před porodem a ptala se na registraci, tak mi bylo řečeno, že registrovat se musíš v těch velkých porodnicích ve velkých městech. Takže by ses registrovat nemusela podle mne a mělo by to bát v pořádku.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

nemusíš,bydlím kousek od Brandýsa a holky tam jezdí normálně,budou tam od října nový doktoři,tak by to tam mělo zvednout úroveň,držím palečky

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky