Těhotenská žákajda:)))

27.09.2007

Ahojdá, tak jsem byla včera na kontrol s tím hematomem, už je to vcelku dobrý, můžu už normálně fungovat akorát prý žádný sport a přetěžování! Taky už mi paní doktorka vystavila průkazku a podle PM i ultrazvuku jsem dneska v 8+2tt a termín porodu 6. května. No byla by to docela sranda kdyby ten termín vyšel, protože můj brácha je 7. května a taťka je 8. května. Ale hlavní je že se mimísk vyvýjí a byli mu už včera vidět nožičky:)))

Ty jo!! To gratuluju!! Budete mít v rodině velký oslavy,takhle všichni najednou, to je snad osud...:-)))))

In reply to by Borůvka

No ono to není lehký s nikým a když někomu řeknu, že jsme štír a beran tak si myslej, že se musíme doma minimálně zabít, ale není to vůbec pravda! A s bejčkama jsem taky nikdy neměla problém, jsou to všechno osobnost a jde o tolerenci a pochopní! Ale nemaj to se mnou lehký:)))))

In reply to by Ditousek

To víš, že je to všude...nám taky moc horoskopy nepřejou, ale my se tedy milujeme zatím velmi velmi moc...doufám že to vydrží...:-)))) Jen ty štírové jsou trošku výbušní..:-))) Ale býci zas tvrdohlavý..legra... Naši sousedi jsou taky býk a štír, ale obraceně...:-)))

In reply to by Borůvka

No já ani moc výbušná nejsem, ale spíš občas taková jedová chýška:))) ale máme opravdu moc krásnej vztah, ale jak říkala astroložka můž to fungovat jen když jsme jako partneři rovnocení, némůžeme být ani jeden ten šéf domácnosti, protože by to byl asi boj!Jsme oba dva dost svobodomyslní a ani jeden se nenechám do něčeho nutit, takže to ani jinak než podobrym nejde:)))))

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka