Žlutozelena stolice kojence

25.09.2009

Holky dnes nás pustily z porodnice a malá má žluto-zelenou stolici - vim,ze normální je zluta,ale zelená? Navíc, bolí ji břísko a já mám také průjem (kojím ji a dokrmuji Nutrilonem).

Kliknutím vložíte smajlíky:

jak psala mamča pode mnou jelikož teď už moc čajíky zase nepijeme tak chlampu ten fenyklový i já ,přidávám si ho do čaje, ať to má aspoň přeze mě,jinak pupík mastičku máme taky,a ještě nám hodně pomohly kapky Sab,na dávkování se ale zeptej v lékárně, já dávala 3 kapky do 2 měs.pak 5 kapek do 4 měs. , dávám mu to s vitamínkama od Dr. preventivně....a zatím nějaký větší potíže nebyly, máme teď skoro 4.měsíce a trápilo nás to tak do dvou měsíců.

to se určitě urovná, hlavně v klídku..jojo šestinedělí, jsem ráda, že to mám za sebou :s: co ty víš, co jí dávali na dokrmení v porodnici, jestlis neměla občas svoje mlíčko určitě jí dívali jejich.....to se srovná....nám prcka nakrmili a pak donesly na kojení, vždycky nám pak blinkali...bobci... Feniklový čajík je tuším od 1.týdne mimi Já ho začala používat hned z porodnice jak jsme přijeli, malí hodně trpěl na prdíky....dáváme ho normálně z flaštičky na 100ml teplé vody čtvrtka lžičky čajíku, malému moc chutnal, neměli jsme problém se savičkoua pak se i v klidu přisál i na prso, jinak kapky mu podáváme lžičkou, taky není problém, tak pokud ti nebude chtít lahvičku, dej po lžičkách, sama si řekne dost...neboj, to jí neublíží....když se přepije, tak si trošku ublinkne,a udělá si místečko v bříšku...

ahojky když je zelená, tak se říká, že má hlad. Zkus jí dát víc nutrilonu a uvidíš. Já taky přikrmuji a vše v pohodě.Máme jen prdíky a pomáhá větrová mast pupík, fenykl čaj nebo pár zrníček sním já ať je to v mlíku někdy pomůže rektální trubička když to hovínko nemuže miláček vytlačit. :O Měj se :k:

In reply to by lucoš

Děkuji moc za odpověď. Ty přikrmuješ? A jakým způsobem? Z počátku jsem v nemocnici dávala prso a pak dokrmovala na malíček spolu s injekční stříkačkou. Jenže malá z toho měla prdíky, tak mi lékařka řekla, že můžu dokrmovat přes cumel. Ale zdá se mi, že malá se nějak začíná vzpírat při krmení přes prso (musím používat klobouček). Máš s tím také zkušenost? Jak to řešíš ty? Jakým způsobem dokrmuješ a kolik vám je týdnů? Měsíců? Ten fenykl čaj - ji/mu dáváš po lžičkách a kolik? Mám ho doma, jen nevím, jak ho mám užívat, i rektální trubičku mám. Větrovou mast pupík si dokoupím .Díky za radu.

In reply to by Martens a Majda

Ahojík,jsem ráda,že jsem ti aspoň trochu poradila :one: . Teď v pondělí budeme mít 6týdnů. Kojím od začátku přes klobouček-mám vpáčené bradavky,tak proto :///: V porodnici jsem krmila taky přes sříkačku a vůbec se mi to nelíbilo-připadá mi to nehygienické strkat malíček do pusy/samozř. umytý,ale i tak :00: / Dokrmuji tak asi 10dní dle potřeby. Dám malému prso a pak mu udělám nutrilon 60ml nebo mu dám jen nutrilon 90nebo 120ml a svoje kozy v klidu odstříkám a pak mu moje mlíčko dám v noci :~!: .Vůbec s tím nemáme žádné problémy/láhev,prso--prso,láhev/ Odstříkám tak mezi 100 až 150ml mrsknu to do flašky a valí o stošest. :$}: Krmím ho s přestávkama na odgrcnutí. Hltá a pak ho může to mlíčko tlačit v bříšku:$}: čajík jsem mu dávala jen když bylo horko nebo převařenou vodu z flašky- to mi poradila dr.a taky když si ublinknul,tak na vypláchnutí pusinky :c: Fenykl zrníčka sním a trochu zapiji vodou- silnější prej efekt než to luhovat. :one: Mastičku používám průběžně taky pomáhá teplo na bříško. mám doma polštářek po nahřátí v mikrovlnce hřeje tak půl hod.Můžeš použít taky termofor :\x: :one: Přeji ti ať Vás přestanou trápit prdíky ať malá beruška má plné bříško. Krásný den. pá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka