kolik stojí očkování prevenar?

25.09.2009

Kolik stojí očkovaní prevenar a do kdy se může dát?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak já byla zrovna včera a za jednu dávku přesně 1974Kč :00: šla jsem na pojištovnu zda něco propláci a tam mě bylo řečeno že to vláda pozastavila a jednají otom jestly nato vubec nějaky přispěvek budou dávat :ww: jsou to ......... :|:

In reply to by Teufi

my byli na očkování koncem srpna a normálně nám to proplatili.Nevím co je vládě do toho - zdr.pojišťovny přece neplatí vláda, ale pojištěnci.má to být preventivní program,léčba je pak daleko dražší.Kurňa to mám zlost.Nejenom,že mají pocit,že rodičák je děsná vata a že by nebylo od věci nám to trochu zkrouhnout,oni už budou rozhodovat i o zdraví našich dětí?vážně mám pocit,že jim přeskočilo.Asi by měli,jak se pánové z vlády někde objeví ,dostat do palice něčím tvrdším,než jsou vejce,vážně potřebují,aby se jim rozsvítilo. :00:

zjisti si u své zrd.pojišťovny kolik na očkování připlácí.připlácí skoro všechny.My máme malého u Metal - aliance a na každou vakcínu přispívá pojišťovna 1000Kč.Celkem to u nás budou 3 tis.Když vakcínu kupuju v lékárně nechám si dát účet a po očkování okopírujeme očkovací průkaz a spolu s účtenkou to pošleme na zdr.pojišťovnu no a peníze nám přijdou tak do 10-15dnů.Když se to tak vezme,tak místo skoro 6000Kč ve finále zaplatím necelé 3000Kč a to už není taková pálka.

skoro 1900Kč,dávali jsme malému už druhou dávku,první po 7.měsíci,druhou 2.měsíce na to a na poslední půjdem v 18 měs..Může se dávat dětem společně s HEXA vakcínou,už okolo 3 měsíce,ale toho jsem se bála to kombinovat,tak jsme na radu dr.počkali.

vím, že mi jdem na poslední dávku ve 2roce, ale myslím, že se to posl očkování mlže dát kdykoli. Prevenar stojí kolem 2000Kč a Sinflorix 1550Kč, ten dáváme my

Tak ono záleží jak je stré dítě a kolik potřebuje dávek. My jsme ho dali u staršího až po 2 roku a potřebovali jsme jednu vakcínu a stálo nás to 700Kč, ale byla to vakcína pneumo 24. Pokud vím tak prevenar a teď nově i synflorix jsou dražší. Já jdu s malou, má 7 měsíců příští týden a bude potřebovat 3 vakcíny. Jedna mě bude stát zhruba 1500Kč, takže 4500Kč celkem. Pěkná pálka, ale co už. Maximální počet vakcín je 4

U mé dr. stojí 1800 Kč jedna dávka, záleží v kolika jí chceš prckovi dát, my půjdeme teď a je mu 7 měsíců,takže stačí dávky tři, když půjdeš až po roce, tak stačí dvě a když jdeš hned po narození tak čtyři.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka