Maminky novorozeňat POMOC-průjem dítěte

24.09.2009

Ahojky holčičky,
tak jsem z porodnice doma (po 7 dnech nás pustily) - máme hned problém. Malou kojím, ale protože mám málo mléka - dokrmuji ji Nutrilonem. Dnes nás pustily. A malá má žlutou stolici - zprvu ji měla tuhou ke konci hodně řídkou a voďňatou. Je to normální? Jakou stolici má mít novorozenec? Dnes nám pořád pláče. Už jsem z toho na nervy. Jsem špatná matka...

Kliknutím vložíte smajlíky:

Jojo, miminka mají míchaná vajíčka, tedy žlutou řídkou stoličku s takovými kousíčky (snad to jsou kousíčky mléka) a mají ji několikrát denně, prakticky po každém kojení (krmení), takže klid, maminko. :)

stolice má být barvou i konzistencí jako míchaná vejce takže ta žlutá barva je normální....Pa Martina.

náš malý má dnes akorát týden a má taky velice řídkou stoličku-někdy i 6x denně. Prý je to normální-já teda plně kojím,mám mlíka tak pro další 3 děti :00: . Nevím jak to je teda s tím dokrmováním,jestli to má vliv....
A s tím pláčem-dodnes byl malý úplně zlatíčko,nezaplakal-ale dnes to je děs,vůbec nevím co s ním,uklidním ho jen když ho mám na ruce. Ale přece prcka nemůžu pořád celý den nosit,že.... Pořád sebou šije,asi ho bolí bříško. Vůbec ale nevím,jak mu pomoci,achjo.... :\\:

Ahoj, tak Majda už je na světě? :°*°: Velká gratulace!!! :k: Kdy přesně se narodila? Rozhodně nejsi špatná matka. Miminka občas pláčou pořád, musíš vydržet, ono se to postupně zklidní. Malá měla stoličku jak kdy, někdy hustší, někdy řidší. A všechno bylo v pořádku, myslím, že se nemusíš bát.

In reply to by Amanitae

No Majda už je na světě - 3 denní porod (prvně měl být přirozený) nakonec císař - narodila se 19.9.2009 v 13:03, 50 cm, 3380 g. Je to takové naše štěstíčko. ALe bojujeme s kojením a dokrmováním. Máš s tím zkušenost? Musím kojit přes klobouček a dokrmovat Nutrilonem, nejprv jsem to zkoušela stříkačkou a teď z láhve přes cumel, ale zdá se mi, že malá začíná ztrácet kontakt s kloboučkem a těžko se ji přisává.

In reply to by Martens a Majda

Tak to jste si dali! Ale teď už je dobře. :) :!k: Já mám zkušenost s dokrmováním až u staršího miminka, musela jsem začít, když byly malé asi čtyři měsíce. Dávala jsem jí Nutrilon normálně z flašky a dál jsem se snažila kojit, nebyl problém ani s jedním, malá se vždycky přizpůsobila a pila normálně. Ale já jsem nepoužívala kloboučky, tak v tom ti neporadím. :( Jen vím, že jsou speciálně tvarované dudlíky podle věku miminka, aby se neodnaučilo sát z prsu. Ty kloboučky jsou taky nějak odstupňované.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka