V Cross kombinovaný kočárek V Cross zkušenosti

22.09.2009

Ahoj holky - maminky. Máte prosím některá zkušenost s kočárkem V Cross kombinovaný kočárek V Cross http://www.eshopbaby.cz/katalog/v-cross-kombinovany-kocarek-v-cross-p91… ?? Moc se mi líbí, ale přijde mi podezřele levný na to jak dobře a betelně vypadá... Moc prosím o radu a děkuji :girl: .

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak mi máme V cross (V travel) se čtyřmi nafukovacími koly a malá v něm jezdí už 6 měsíců a jsme obě maximálně spokojené. Kočárek je naopak lehoučce ovladatelný, zatáčí skoro sám a když ho vezla moje babička, divila se, co že prý je to dnes za vymoženosti ;) Venku jezdíme skoro pořád, jak po chodníku, tak i v terénu a zatím jsme neměli žádnou závadu, jediný co by mi trošku vadilo je, že korbička už nám začíná být malá, ale stejně Dominička bude za chvíli sedět :girl: , takže předěláme na sporťák, jinak v našem městě jsem ho ještě neviděla, my ho koupili přes net asi za 12 000 i s autosedačkou, takže i cena super a to šla ještě dolů, takže V cross všem doporučuji pa paaaa :a:

Já ho mám doma asi 2 týdny a jezdila jsem s ním jen po pokoji:-)
Ale přijde mi opravdu super je hrozně dobře ovladatelný a skvěle se s ním manipuluje
Za minutku máš vyměněnou korbičku za sporťák nebo autosedačku

My máme s podvozkem V-MAX air s nízkoprofilovými nafukovacími kolečky a opravdu si nemůžu stěžovat za 8600,-
přitom jsem chtěla x-lander za 18tis a po vyzkoušení jsem byla s tímhle ještě více spokojená

Ahojky já snim teda zatim zkušenost nemam , ale dneska si ho jdu vyzvednout na poštu , už se na něj moc těším ... :/;x: Jinak jsem ho objednávala za 8000,- ze vším i s autosedačkou tak pokud budeš chtít pošlu odkaz.

In reply to by Maja01

No to pošli odkaz! Děkuju moc..Já ho s autosedačkou viděla za 9349,- Holky to není ani možné aby byla tak levný..fakt myslíte, že se nerozsype? Byla jsem smířená s tím, že za trojkombinaci míň jak 15tis nedám a teď tohle..

Ja ho pred rokem a pul kupovala za 10.990,- a nemuzu si ho vynachvalit. Je teda takovej vetsi (neni to nic pro male, slabe maminky), takovy pevny. V korbicce Lukin vydrzel (vesel se tam v leze) az do 10. mesicu. Zadne vady jsme doted nemeli, jen jsme vymenili brzdicky (asi za 150,- Kc)

In reply to by Janulkaa

Jaňulko a Ty máš tříkolku nebo čtyřkolku? Budu ho potřebovat hodně do terénu, proto je dobře že je betelná a je i dobře ovladatelný?...myslíš, že je i na terén vhodný? A co ta autosedačka? Máš ji k tomu taky? Jo a má to ruční brzdu nebo ne? Děkujííí!!

In reply to by Janulkaa

Jaňulko a Ty máš tříkolku nebo čtyřkolku? Budu ho potřebovat hodně do terénu, proto je dobře že je betelná a je i dobře ovladatelný?...myslíš, že je i na terén vhodný? A co ta autosedačka? Máš ji k tomu taky? Jo a má to ruční brzdu nebo ne? Děkujííí!!

In reply to by ZelaZuzu

Ahoj všechny, taky se chystám koupit tenhle kočárek, slyšela jsem na něj jen chválu. Chci si koupit čtyřkolku, protože máme 40ti kilovýho pejska, tak si myslím, že ta čtyřkolka je stabilnější, když povezu kočár a vedle mě půjde náš hafík. Takže moc díky za ty stránky, kde je nejlevnější. Ještě pojedu příští týden na Veletrh hraček a potřeb pro děti (1.10. - 4.10.) do Prahy http://www.veletrh-hracek.cz/ , tam bude i oddělení s kočárkama, autosedačkama a potřebama pro novorozence. Tak tam třeba bude taky a koupím ho tam. Když ne, tak ho objednám přes net. Ještě mám 2 měsíce čas, ale už začínám být nervózní, že nemám kočárek, postýlku, peřinky a tak...

In reply to by kaczka79

Vybrali jsme černou s kytkami přemýšleli jsme nad tou 1 a 12 a nakonec jsme objednali 12 a je fakt krásný a nejhezčí je ta autosedačka , ta má ty kytičky všude . Jakou máš v plánu ty barvičku ??

In reply to by Maja01

Já jsem taky chtěla ten černý kytičkovaný, ale nakonec jsme s manželem vybrali barevný zelenkavý č.7. Manžel moc nemusí černou, přesvědčil mě, že jeho dítě nebude jezdit v pohřebáku :s: ;) :a: ale jinak ta 12 se mi líbí, je taková něžná. Katka

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky