Zřejmě to nedopadne dobře

23.09.2009

Ahojky všem snažilkám, těhulkám i maminkám,
děkuji všem, kdo mi drželi pěsti. Na kontrole po týdnu žádné zlepšení, naopak - hrdlo se zkrátilo, miminko si tam razí cestu, takže je ten zkrácený kousek do písmene V. Nepomůže žádné zašití, to by mi prý to hrdlo "utrhlo". Dr. mi narovinu řekla, že pokud je na vině ta hypoplastická děloha (a což určitě je, protože je to to samé co minulý rok), tak nepomůže nic a o miminko přijdeme. Zítra mám na 7 nástup do nemocnice. Ani nevíte, jak mi je... jak jsem doufala, že tentokrát to vyjde... prořvala jsem už celý týden, já už prostě nemůžu dál... bojím se, že tohle už je moc, že to nepřežiju, takovou ztrátu.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Muj Boze, je mi lito nepriznivych informaci...az se mi chce plakat, kolik toho musi jeden zvladnut.
Verim, ze se neco stane a male se udrzi jeste aspon par tydnu..drzte se.

buď hlavně v klidu zbytečně nechoď mě hrozíl v 29tt předčasný porod a rodila jsem pro nedostatek plod.vody v 38tt a to mi to vyvolávali a mimiskovi se nechtělo ven 3 dny uvidíš všechno bude dobrý jednou je to tak porom onak je to takový jaký to je je to život držím pěsti por štěstí ať jsi ty i miminko v pořádku:-)

Budu ti držet palečky - všechny co mám! Sleduji celou dobu tvůj příběh /znám i ty předchozí/. Medicína je hodně na vysoké úrovni! Snad to dobře dopadne. DRŽ SE! Martina a Matyášek

Andrejko myslim na tebe moc a moc......a ja stale verim,ze si miminko jednou odneses zdrave a krasne domu :k: moc drzim palecky at ti v nemocnici pomuzou :(

Ahojky, straslive me to mrzi, ale neklesej namysli v nemocnici si hezky odpocines a treba se to zvladne jeste par tydnu vydrzet a pak se u o prcka urcite postaraji musis byt moc silna uz kvuli nemu, budu mocinky drzet palecky hodne sily :h:

Moc moc držím pěstičky - není to fér jak si ten život s někým zahrává !! Hlavně neztrácej naději !! Budu na Vás myslet !!! :one:

Andy neztrácej naději. Dneska jsou už dr. opravdu špičkový, že dokážou zachránit i miminka strašně malinky a nedonošený. Pokud bys vydržela aspoň ještě ty 4 týdny bylo by to nejlepší. Budeme ti s ET moc držet palečky aby vám to konečně vyšlo a kdyby něco tak se mi ozvi. Určitě to bude v pořádku, v nemocnici si tě přece jenom ohlídají a pokusí miminko udržet u tebe v bříšku co nejdýl to půjde.

mooooooc na tebe myslim a tady tou zpravou jsi me rozbrecela.Vazne!!!
Vydrz holka,jen lez,lez,lez! Miminko musi vydrzet v brisku aspon jeste 10 tydnu pak ho zachrani! Moc na vas myslim

Andrejko, držím palečky, ať mimi ještě těch pár potřebných týdnů vydrží v bříšku. Jsi hrozně moc statečná!!!

Vydržte-vždyť chybí už takovej kousíček.V nemocnici jen lež.Já bych i na záchod být tebou chodila jen na mísu ... Držím palce,ať tam miminko zůstane alespoň do toho 24 týdne! :k: :k: :k:

ahojky andrej a nepomohlo by kdyby si lezela s nohama vys ,podlozit si zadek aby se to mimi na cipek tak netlacilo treba by to pomohlo,hlavne to nevzdavej jak pisou holky,bojuj.

To je mi líto, že máte takové problémy :-(. Držím palce, ať to dobře dopadne, snad se děloha umoudří a povolí.
-------------------------------------------------------
naše osobní stránky - www.dent.websnadno.cz.

Moc vám s miminkem držím palečky, ať tam vydrží co nejdéle. Zrovna jsem na youtube koukala jak zachránili miminko tuším ve 24tt. Bylo to nádherný video. Tak snad tam drobek ještě vydrží a dopadne to dobře. Přeji vám to.

Ahoj, celou dobu ti držím pěsti a i nadále budu. V nemocnici tobě a miminku určitě pomůžou.

Uplne mi beha mraz po zadech :-( Proc je ten zivot tak krutej zrovna k tem, kteri maji to miminko vymodlene? :-( Peji Ti hodne sil a stesticka, aby se to jeste obratilo k lepsimu!! :kytka:

Taky ti držím pěstičky at tam mimísek vydrží co nejdýl at vám to tentokrát dobře dopadne zasloužíte si to . :a:

vůbec nevím, co jsi psala minule, ale stačí mi to, co píšeš teď.
Je mi to moc líto, vůbec se mě to netýká, ale přesto je mi z toho strašně smutno a strašně moc ti přeju dobrý konec... :/;x: :h:
Holka, drž se, budu na tebe i na bříško moc myslet. :k:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Hl. se setri.treba se to bude dat nejak udrzet a pak uz miva miminko nadeji na preziti.dneska dokazou vypiplat i uplna mrnatka....drzim moc palce. :h:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky